Thursday, January 6, 2011

anonymous

Assalamualaikum.


Anonymous dilarang disini. Tapi buat pertama kali maCy approve satu komen dari anonymous di entry aku masih disini. Entah kenapa, maCy mengharapkan ianya adalah dari seseorang. Tetapi komen tersebut pastinya bukan dari seseorang itu, maCy benar-benar pasti. Siapapun dia, tidak kira siapa, mungkin sis Catherine atau mungkin Naj hebat yang suka bermanja. Siapa jua, terima kasih. Tidak semua anon bermulut seperti longkang tapi sememangnya maCy tidak akan approve komen dari anonymous lagi selepas ini. Cuma kali ini, selepas ini sila tinggalkan link atau sekurang-kurangnya nick anda. Terima kasih:)

Sebenarnya ada beberapa simpanan entri dalam draf, tak tahu mahu keluarkan yang mana. haha ;D

Mr. or Ms. anon yang comel, lawat lah saya lagi :)


p/s : senyum, lihat sahaja tak perlu kata apa-apa. dua kilas siput di darat sudah tahu jantan betina~

39 comments:

adrinaqamarina said...

siput bekilas ke yang? :P

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. siapa laaa anon tu. mesti dia tertunggu-tunggu entry dari macy..

ASaDa RyutaRo said...

agak terkejut asada jauh dipintas matahari..

echah mashuri said...

secret admire tuhhh..ehhehe...:)

maCy.cantek wajah baru blog.:))

MATAHARI said...

oh. sori asada.


anonymous. erm. apa kata kamu dengan anonymous blogger?

emieysandra said...

peminat la tu..

platipus berlakon jd anon said...

keluarkan semua entri kamu!

Abang Jonni said...

echah... aku setuju dengan anda....


memang cantik wajah maCy.... eh silap lagi... blog... wajah blog... huhuhuhu...


jgn marah maCy... selamat hari raya...

naz said...

hmm hmm no komen haha

hackshitam said...

wahhh..
kekasih lama?haha

hackshitam said...

eh,
aku, kau dan mereka dah lama masuk dalam kesayangan hackshitam..
=)

dakcomot malas nak sign in said...

bnyk dlm draft ea.. bak 1 boleh? hehhe

asada: terkejut jugak nih! asal jatuh bgolek2 sgt ni? huhuhu *tp,tade niat jahat tsmbunyi* hihihi

lumut said...

secret admire yu lah tu kannn..hehe

i pon lame dah admire u..dr skolah dulu ..tp u x layan ai..

keciwa..=p

M a W a D D a H said...

peminat macy yg setia la tu...hehe...

haa...nama adah dah xder dalam "my beloved"...??

ohh tidakkkkkk!!!!!

AISHA INANI said...

aku tak penah dpt komen dr anonymous yang bermulut longkang itewww. huahhh!

Catherine- said...

dik.....

yunkk.....

musyukkk......

x mo layan anon! x mo!
motip tuu...jgn terpengaruh...!

(semlm keletihan,x dpt on ym.rindu sudah! waaaaaaaa)

A D I A said...

ada peminat misteri nampak

Raji berkata said...

hohohoh tujuan sebenar buat anonymous ;D kdg2 ak pun ad guna anonymous kalau ak nk tegur sesuatu yg baik ;P
tapi xde lah teguran yg pedas2 cm slalu kte nmpk tuh

ps: wahhhh bangga nyer termasuk skali comment aku xD xD

Lya Colours said...

bukan sume anon mulut ke laut kan
mungkin dia secret admirer kamu
wiwit
hehehehe

.:: dieylah :: said...

header baru ke u...cantek!!hehe...
best nyer gath...lm dh x gath...

happy new year!...

da secret admire ek macy? ^^

NAJ HEBAT said...

haks itam nak sugus kah? mengampu lain macam. hahaha...

naj manja nye..~~ ohlala.

padin said...

heheheee.... eh, camne nak bezakan siput jantan dan betina? wakakaa

bidadarihijau said...

peminat macy kot tu..huhu

eiffel said...

anon?wohoooo...~

ada anon lar best, ley dpt heater, ley dpt lecturer baruuu...yg syok2 cm pk imam xP

manna_salwa said...

siapa tu..

:)

My MiRa said...

nama saya anonymous...so mau apprived ata tidak????ehhehe


my name is mira lorh...just kidding

Si gadis bunga said...

owh adik maCy!
hehehe,dah lame dah tak jenguk blog.jarang BW..hehehe,
nice header.

happy new year btw!
:0

althafunisa said...

comment ta de kaitan dgn entry...btw, lawa gmbr...nmpk matang meh..heheheh

ijatnuar87 said...

biarlah si anon berbicara...mungkin dier xsuka akan namanya sendri...dah lebih rela digelar anon,heheh...
ifolowuuuu,tengkiuuuuu

phreak-id said...

Mana tahu anon tu comel. Ntah-ntah pedophile 72tahun tu. hehehe


Terbaru > One Step Closer to the Maxis Om Nom Nom Race > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id > Selamat Bersekolah

Anonymous said...

Saya anonymous baik hati.. approve la.. haha.. kata Aretikz dengan bangganya.. haha..

Zara Hannan said...

bunga2 jek la aty zara kalo dpat anynomos mcm tu. huk3... :D

Lan Bingka said...

jangan main2, nanti pena melayang..;p

msTeddy said...

secret admire kot..

CIK TOM said...

siapa anon tue??macy rs kenal x??huhu..

biskut said...

maCy tak mau melihat kelainan yang lebih berterus terang ker dalam memberi komen pada entry?

rossoneri said...

hohooo siapakah?

mungkin McD delivery nak anta mcflurry kat macy...lalalalaaaa

nas said...

entah2 aku? hahhaa..xde nye... :P

meow said...

malu kot