Posts

Showing posts from October, 2017

Restoran Ramly Burger

Image
Assalamualaikum

Lama gila tak post,  mohon kelaut azam kononnya tulis satu post setiap bulan. Maaflah semakin banyak komitmen membatasi masa.

Ok straight to the topic.  Baru-baru ini maCy dan suami and my little man of course singgah ke Restoran Ramly Burger.

Kebetulan masa tu rushing nak balik Kuantan,  so kami fikir nak cari burger makan dalam kereta.  End up tak jumpa stall burger, tapi sampai kat restoran ni.

Sambil makan,  maCy bincang dengan suami, kenapa sambutan di sini kurang menggalakkan berbanding restoran makanan segera yang lain,  sedangkan pada kami,  ianya ada potensi.



APA KAMI NAMPAK

Banyak pilihan menu. Ada burger ayam,  daging,  ikan,  udang. Belum campur ada set nasi, lasagna,  sate,  chicken chop, air yg pelbagai  dan lain-lain side dish. For me,  sedap kot.  Not bad lah.Bersih. Tempat sos ada sisa sos lepas press,  staff bersihkan terusHarga afforfableBoleh ambil extra sos cili dan sos blackpepper

TETAPI
Kurang pelanggan. Ya,  memang Ramly Burger lebih sinonim den…