Tuesday, January 4, 2011

aku masih disini

Assalamualaikum,



Bukannya lama menghilang, sekadar 5 hari tanpa berita. Bukan sengaja menghilang, sekadar merawat hati nan lara. Bukan apa-apa walau menghilang, kerana tiada yang mengambil cakna.

Terima kasih kepada semua yang bertanya, mengapa, dimana, apa, siapa. Semuanya~

Ampun atas kehilangan semalam, maaf kerana diam tanpa berita. Maaf kerana membisu di teratak Aku, Kau & Mereka ini, ditambah dengan tindakan deactivate Facebook yang menghilangkan metod utama mendapatkan khabar berita, serta tindakan remain invisible di YM hampir setiap kali berada di ruang maya.

Mengapa dan mengapa? Esok, atau lusa akan maCy kembali bercerita. Ya, maCy masih di sini. Menanti kamu yang satu~


p/s : chenta kadangkala menyakitkan, semakin sakit semakin cuba melupakan, semakin mencuba semakin mengukuh rasa~ p/s ii : oh, maCy mungkin menyertai gathering ipgm blogger di Dataran Pahlawan~

49 comments:

Nur Qistina said...

aip! hehe...lama xsinggah sini...kt umah xde tenet...tumpang2 je...jaga diri tau..^__^

adrinaqamarina said...

tu la, semakin mahu dilupakan semakin datang dekat~

yang, dah lama rina nak komen kat sini tapi tak boleh3 tau. penat search fb tak de jugak.

i dah lama teringin nak fllow blog u tau~ tapi sebabkan takot nak tego, terus tak jadi nak tego even kat komen. hehe. last sekali baru berani nak komen. hehe~

menjawab pertanyaan macy kat komen rina ari tu.

ouh ye! jangan sedey3. macy ada rina ag. rina sayang macy jugak :D

naz said...

bumi sedang berputar mungkin ;)

ASaDa RyutaRo said...

nampak nama macy blogwalking kat blog orang lain, tapi takde kat blog asada..

hurmm... tenangkan dirimu. semoga tabah menghadapi apa jua cabaran yang datang.

macy kan kuat... (^^,)

ASaDa RyutaRo said...

selamat bergathering~~~

Catherine- said...

nak gak join gathering tu tapi...

:(

macy x mo sesedey lagi tahuu!!

fokus! fokus!!

rossoneri said...

nanti kita anta mcflurry oreo okey, kira 1 2 3..nanti muncul....

dalam mimpi..

lalalalalalaaaa

MATAHARI said...

when we want to be loved, get ready to be hurt and to hurt.


yes. kembali!

dya adriza said...

tentang cinta ya maCy..

eh? baru tau ada gath ipgm blogger~

althafunisa said...

tak pasaal2 atul da single kat fb skg nih...sob2...

akubiomed said...

Settele dahulu masalah baru berblog kembali

Miss Kira said...

smoga sihat macy..x mo sedih2..
dkt melaka ka?

msTeddy said...

im waiting..

Kyuubi said...

sabarlah. semua yg berlaku pasti ada hikmahnya. anggap sajalah jodoh belum sampai :)

tot tot kecik said...

salam..



smoga tabah mengharungi segala dugaan dan rintangan..

.cik yaya. said...

dear..ape yg hilang? huhu komen balik kt blog yaya eh..kalau link tade ag bg balik..may b yaya tak prasan

hackshitam said...

asal ni?

NAJ HEBAT said...

suka hilangkan diri kan?

mau merajuk..!

platipus said...

cpt tukar header!

NuSaNa NoSa 91 said...

jgn m'ilang lama2 tau.. cepat2 la update.. huk3~ =.=

faradeeba said...

will wait patiently for nxt entry.
:)

cikgu ainura said...

akaq follow macy :)

░♥si lampu neon♥░ said...

HELLOOOOOO BANGUN2 =)

CHECK ENTRI MANTAP
# QQ RINGS DONUT !#
# JAYA JUSCO BARU, MAHKOTA CHERAS#
# FAILED PARKING KERETA#
# NUFFNANG BUAT BLOG LEMBAP#
#AWEK KHAIRUL FAHMI KENA SERANG#

iqbalsyarie said...

selamat~~

emieysandra said...

baju tuu..ehehe
jom3, bg no fon macy kt fb akak boleh, ehehe :D

khairul_bariyyah said...

huhuhu.. biase la macy.. cinta 2 suma dusta je.. huhuhuhu.. dah taw dusta,ntah bile la nak serik.. dakcomot la taw,bukan kate kat awk macy..

welcome back syg! :)

lawa layout baru.. :P

Armiza said...

macy..macy..macy...

cam sama je baju kita tu..hehe..=P

x pegi lahh....nk balik...

ishiko said...

dataran pahlawan?? bla??
hehe.. haii macy~

sugar2 kapas strawberry said...

cinta tu pahit walau mukadimmahnya panjang..
hey be chill syg..pasti ada untumu nanti

Chaoi said...

sudah sekian lama akhirnya menjelma juga..sebab chenta kadangkala bahagia kadangkala derita..stay cool yer maCy..

cik biha said...

maybe time will heal. yeah, maybe. who knows. but sure you have to be strong strong and strong.

TunTeja said...

wah..da tuka header! heee :)

Zaer!! said...

Salam macy.lama tak serang sini.hehe.sehat ke??Harap2 bertambah baik la yea.;p

HAZWAN17 said...

selamat kembali macy...
chillax

Sca Ndx said...

aaha dah tuka header, aku anggap ko ni blogger takde muka sebab header dulu tutup muka :)

Sharinginfoz said...

apa cerita sebenarnya, kita tunggu

jaya jr said...

haha..pulak dah..xpe2..header baru kot

woot-woot said...

woah macy yang di sayangi..hehe..

eh setuju dengan sca atas,gmbar nmpak mate je :D

semoga kembali active mengomen..hahahahah xD

okie sory kalo melawak tak kene mase..just nak kendurkan keadaan yg tegang ^^

Poyaty said...

maCy. kita serupa lagi (deactivate fb)

adakah nasib kita sdg serupa.

Lya Colours said...

take care yang (>_<)

padin said...

wah, sedapnya ayat2 maCy ni hehee, boleh belajar? keh3.. nice header ye,

HonEyBuNNy said...

kenapakah>>>;-( xpa...perlukan masa untk sendirian kan...;-)

Yuni Aisyah said...

sabar ye macy..nie menghilang sbb luke krn cinta ke.???oopss...!!terlebih sudah..hehe

qellissa said...

owh macy, sama lah kita dah lama jugak menghilang ..hope macy x menghilang lama2..nanti i nk baca blog u camne..hihihi

eiffel said...

ptot lar lama xnmpk!

chenta?klo sering teringt pula semakin melayang

tidak keruan dibuatnya, kan

CIK TOM said...

rindu n3 dr macy...cute pic!

Raji berkata said...

hak2 selamat kembali juga ;D
owh gath wat kt melaka ker owh

Anonymous said...

nice 2 see u back...
:)




p/s:sumone secret :D

sky23 said...

nice2