Thursday, June 11, 2015

Event dan Booth

Salam..

Jarang-jarang update biar jarang biar kurang jangan langsung tidak. Kan?

Guru kerjaya tetap utama dan diutamakan, tetapi business masih lagi on walaupun bukan keutamaan. huhu

Bagi yang tidak tahu, maCy masih lagi berniaga emas/barang kemas tetapi tidak fokus lagi. Melainkan ada yang meminta baru dicari. hehe. Main business sekarang adalah muslimah sport pants atau dikenali sebagai skirt sport pants.

Oh berbalik pada kisah, maCy dah join 2 booth baru-baru ini. VSCO Fest di Megamall Kuantan dan Kuantan Creative Fest di UTC Kuantan. Seronok walaupun penat. Masalah utama untuk join event ialah maCy dan suami ni PJJ. Jadi kalau ada event, ahad dah berkejar balik sedangkan event belum habis lagi. Jumaat nak mula pula suami belum sampai. hihi.. Penting ada partner ni terutamanya untuk rehat, solat, makan dan sebagainya.
 
 First booth at Megamall Kuantan. Share booth dengan classmate masa sekolah

 Second booth. Masa ni share dengan school mates dan partner dia

 
Busking performance. Booth kitorang betul-betul dekat entrance. Kebetulan one of them my school mate juga. hihi

Oh bdw, Ni blog business maCy. Jemput lawat ok. www.humairagoldandshop.com

Apa pun  harap lepas ni dapat join event di tempat lain pula. Insyaallah. Doakan maCy dan suami sukses ya;)

ps : dah nak habis cutiii :(

6 comments:

tiga lalat said...

salam jumaat, semoga sukses selalu ;p

ewanthology said...

ehh ye ke selalu jumpa?? dimana? bila? bagaimana?

Kakzakie said...

Kakak percaya Macy dan suami suksess pastinya
Usaha sudah ada kan..

nur anis said...

semoga terus sukses...:)

Mario said...

wah,,,best bisnes camni...tp penat kut klu org tak dtg...penah bukak booth camni dulu...

Cikna said...

Pernah ke sini....;-)