Wednesday, July 13, 2011

Science Fair 2011 - gambar

Assalamualaikum


Berikut adalah sebahagian dari koleksi gambar pada Science Fair lepas. Mudahnya kalau boleh update letak gambar sahaja setiap kali. huhu
 
  
Murid sekolah rendah dan menengah menyaksikan Science Show oleh Petrosains KLCC
  
Pandangan dari belakang. Sangat ramai pagi itu. Kasihan yang duduk jauh-jauh..

  
 maCy dan Mira menjadi gadis urusetia. haha. Bersama lecturer kami.

 Melewati booth Jabatan Kimia

Guru dan murid sekolahnya di salah satu booth di luar dewan
 Khemah menempatkan teleskop untuk aktiviti cerapan matahari oleh Planetarium Negara

 Encik CETREE memberi penjelasan mengenai bagaimana alat-alat yang dipamerkan berfungsi dengan menggunakan tenaga solar

 Encik-encik bomba yang rajin melayan kanak-kanak pra melihat motor besar mereka

Wakil dari IPG Kampus Tun Hussein Onn melawat booth Petrosains KLCC

Cukuplah setakat ini. Bagi yang ada FB maCy boleh lihat di album maCy ya? 


p/s : baru lepas makan nasi dan burger dan masih rasa mahu makan @_@

12 comments:

Wawa Amran said...

Hebat! Tahniah2!! =D

the dr said...

orang melaka ke? sekampung rupanya. lama tak balik melaka.rindu asam pedas.

adan said...

mesti ada budak2 yang buat karenah time fair ni kan,..

caliph shuriken said...

nice ^^

p/s: maCy.. sy study utk exam PTD weekend ni, hikk...

monologtinism said...

syoknya
lelayan budak-budak nih

=D

naz said...

manissnyaaamacyawww:)

fiezah91 said...

hehe. fiwiittt kat gadis urusetia.ekeke.

banyak pameran tu. mesti best..

shameel Iskandar said...

Tahniah Macy sbb turut trlibat dlm majlis yg sebegini bermnafaat dan bermakna. Urusetia sgt penting sebenanrya, kalau tak caca marba pendaftaran nanti.

ghost writer said...

MaCy nampak muda lar kat dalam picca tuh..apalagi ketika berpakaian biru..hihi

biru selalu mencerahkan sifat luar diri kita..

gedek! said...

ramai abang hensem tak kat situ...?

d_LA said...

ciannya duduk atas lantai jer..siap ada duduk atas red carpet lg..hehe..tp nmpk best, tingat time skolah dulu..

intan.maisarah said...

dah nam balik umah dah kan?
missing you