Wednesday, June 15, 2011

speaking wednesday i

Assalamualaikum.

Stuff inside my purse. Err, act wallet.


Topup - Spare kena ada. Tapi yang itu sudah digores menang T_T
Parents - cz they're my all.
Yamapi - Since he's my boyfie kan. wahaha :p
Me - Gambar passport. Senang bila nak guna.
Sun - Hum.. nothing much to say. Love it :) ~made by Mila, my friend.

Sila notice pada gambar Yamapi ada heart. Comel kan? My friend Hani gave it to me.

So anyone, ada simpan anything extraordinary selain cash, cards, i/c, etc? Share la! :)


p/s : love love love love love loving it ;)

31 comments:

Fay said...

saya ade gmbar pasport awk! hehehhh ;p

intan.maisarah said...

simpan
macy dalam hati


sweet tak sweet tak?
ahah

syarifah radiah ibrahim said...

selain letak gambar passport sendiri, ada gambar passport kawan2 rapat. hihi~
=]

chemay said...

chemay suka simpan resit
hehe
:)

Mawar Berduri said...

mawar suka simpan dut syiling.. tak tau kenapa.. huhu..

Amiey White said...

Atm card , Dan jangan lupa beli purse yang boleh letak handphone , bila lupa letak purse kat mana leh misscall dengan hp mak T_________T

#nyanyuk

sergeant keroro said...

xde, hehe :P

oh ye, duit bentuk love XD

M a W a D D a H said...

kad bank, ic, lesen wajib ada dlm wallet..:)

Hans said...

kalau saya macam2 simpan
hahahaha

Kisah Sekuntum Bunga Hitam

JIJI YU said...

aku simpan kad bank umi aku..

ghost writer said...

slip gaji bulan lepas yang dilipat kecil-kecil..

takde gambar sesapa kecuali gambar i/c.

emieysandra said...

resit2 beli barang kt pasaraya.huhu.

James Alexander said...

ade kunci kecik untuk peti besi...

hehehe...

Papa Mifz said...

wallet papa mifz byk resit hutang jer...huhu

Aida Azryn said...

wah.. 10 hengget! nak! :P

puteri ain said...

simpan student id . senang klu kena tahan dengan guard kerek macam boss lak . haha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hihi.. wallet lolly ada macam2.. sepahhh

HEROICzero said...

kirim salam dekat empunya gambar passport tu. nampak manis.

=D

HonEyBuNNy said...

Yeahhh..

dalam purse ada semua tu jugak..hehe


1 g ila letak...number fon ila..kot2 lau terhilang lagi ada orang call ila balik..tu pun kalau org tu baik hati....purse ila pernah terjatuh dalam wayang...dekat Ou..ada hamba Allah pulangkan..;-)

khairul_bariyyah said...

hey pndatang asing! xsimpan ic ke dlmm purse? :P

ade duit singgit bentuk love 2 keping.. kawan buatkan time matrik dulu.. :)

ASaDa RyutaRo said...

takde benda aneh dalam wallet. kad n cash je. gambar2 mmg xde.. sian gambar duk kat punggung. hahaha..

sahromnasrudin said...

boleh tak simpan password blogger kat wallet huhuhuhhh

cemomoi said...

saploh hengget, cukup 2 hari makan...

sugar2 kapas strawberry said...

dlm purse takde pape.ada duit,ic,atm.tu je

d_LA said...

lam purse dla ada memory card..hehe

ENCIK TIKUS said...

gambar saya takde ? haish :(

Miss Kira said...

macy!! hehe.. kena tag.. nnt dtg tgk k.. ;)

dalam wallet tak ada apa-apa.. yg ada hnya duit dan kad bank.. hehehe.. dan kertas2 memories.. hahahaha

Raden said...

pecaye tak sy wallet pon xde..sume campak lam handbag..handbag da la ade mcm2 kaler..(pompuan kn..kene la macthing dgn kasot dan shawls)
tertinggal IC kat handbag lain itu perkara biase..

little_teddy said...

nak g lambok ke bawak gambar pasport?hahahahah

ibnubaba_04 said...

aku suka kompol gmbr pasport kwn2 aku

aReTikZ said...

duit, emm, wang, emm, money, emm, ringgit, emm, eh? haha..