Paling best dalam Nora Elena

Assalamualaikum.

Drama Nora Elena sudah tiba ke penghujungnya. Apa yang paling best dalam drama ni?


Ampun. maCy tak tahu sebab sampai ke akhir cerita maCy tak tengok pun. kuikui


p/s : Drama Asmara pun tak tengok jugak. keh2




Comments

last scene dlm drama is the best dik macy!
pisau belati said…
Pembunuh Tanpa Bayang :

lumrah...
ending cerita novel banyaknya yang indah-indah.
haha, high five!
den pun tak tengok jugak cerita ni
sergeant keroro said…
tak pernah tengok pon, hehe XD
intan.maisarah said…
macy tgk cerita ape?
emieysandra said…
sudah tamat. huhu..part Seth Tan bagi surprise, bunga dlm bonet kete tu^^
Si gadis bunga said…
yang cliche itu jugak yg kita suka tengok.
wehehe.

and i guess the best part in Nora Elena is when she drives herself to hospital when the time has come for her to deliver her baby. that's cool. seriously cool. we can see how independent and strong is she.

:)

how how wish the drama ends with Nora Elena dies and seth tan goes crazy and abandon his baby because of mourning of the death of his beloved wife.
tapi itu tak terjadi.. haha. and if itu terjadi nanti semua org sakit mental macam Yyvonne sebab tgk cerita gila. haha ;p
jaya jr said…
haha..same laa..tak tengok pon..
aLya maNip said…
seronok sbb ade aaron aziz..lalalala~
cemomoi said…
tajuk pon tak tawww.... uuu
Anonymous said…
sameee!
satu episod pon tak pernah tengok
:))
ENCIK TIKUS said…
tak sengaja.. lewat.. datang rumah mu..
JIJI YU said…
kir eko tak jiwang le ni.ekekee
James Alexander said…
drama di tV...

asyik dengan kerja membuat ku lupa dgn semuanya...
Mawar Berduri said…
kehkeh... best sebab berangan dapat pasangan romantik macam seth tan..
HonEyBuNNy said…
paling best sebab happy ending...

nora and seth sweet sesangat...hehe
DuniakuAbstrak said…
sama la..den bizi skrg ni
wachak said…
start citer tengok tapi bila pertengahan citer dah x tengok. x suka part dengki mendengki dan busuk hati (kebanyakkan citer melayu memang mcam tu. heh !!). last episode tengok balik sebab nk tau ending citer ... he33
.Am-OH-Am. said…
ending dia muncul heroin baru jadi bini kedua seth tan iaitu aku. hahaha :)
ghost writer said…
paling best,aku tak perlu rebut remote tv ngan kawan..
Sca Ndx said…
ehehe. ending dia....
ok dah banyak kat atas
PinQib said…
semalam, try register tonton semata3 nak tengok nora elena.. =p

| Update!|
padin said…
best, yvonne berjaya membawakan watak palaing haram dalam drama tu, cayalah wan sharmila hak3
EZAN IDMA said…
hahah sama la :p ta tgok pon
just tgk 2episod je dalm nora elena 2.. hehe.. tp,siryes rase nak sepak laju2 je kat yvonne 2.. suara nyaring gile time jerit.. haha

Popular posts from this blog

kisah tragedi manis seorang junior 2003

Restoran Ramly Burger

Short Vacation in Penang 2017