Friday, June 17, 2011

Paling best dalam Nora Elena

Assalamualaikum.

Drama Nora Elena sudah tiba ke penghujungnya. Apa yang paling best dalam drama ni?


Ampun. maCy tak tahu sebab sampai ke akhir cerita maCy tak tengok pun. kuikui


p/s : Drama Asmara pun tak tengok jugak. keh2




25 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

last scene dlm drama is the best dik macy!

pisau belati said...

Pembunuh Tanpa Bayang :

lumrah...
ending cerita novel banyaknya yang indah-indah.

A retarded kitty said...

haha, high five!
den pun tak tengok jugak cerita ni

sergeant keroro said...

tak pernah tengok pon, hehe XD

intan.maisarah said...

macy tgk cerita ape?

emieysandra said...

sudah tamat. huhu..part Seth Tan bagi surprise, bunga dlm bonet kete tu^^

Si gadis bunga said...

yang cliche itu jugak yg kita suka tengok.
wehehe.

and i guess the best part in Nora Elena is when she drives herself to hospital when the time has come for her to deliver her baby. that's cool. seriously cool. we can see how independent and strong is she.

:)

how how wish the drama ends with Nora Elena dies and seth tan goes crazy and abandon his baby because of mourning of the death of his beloved wife.
tapi itu tak terjadi.. haha. and if itu terjadi nanti semua org sakit mental macam Yyvonne sebab tgk cerita gila. haha ;p

jaya jr said...

haha..same laa..tak tengok pon..

aLya maNip said...

seronok sbb ade aaron aziz..lalalala~

cemomoi said...

tajuk pon tak tawww.... uuu

chemay said...

sameee!
satu episod pon tak pernah tengok
:))

ENCIK TIKUS said...

tak sengaja.. lewat.. datang rumah mu..

JIJI YU said...

kir eko tak jiwang le ni.ekekee

James Alexander said...

drama di tV...

asyik dengan kerja membuat ku lupa dgn semuanya...

Mawar Berduri said...

kehkeh... best sebab berangan dapat pasangan romantik macam seth tan..

HonEyBuNNy said...

paling best sebab happy ending...

nora and seth sweet sesangat...hehe

DuniakuAbstrak said...

sama la..den bizi skrg ni

wachak said...

start citer tengok tapi bila pertengahan citer dah x tengok. x suka part dengki mendengki dan busuk hati (kebanyakkan citer melayu memang mcam tu. heh !!). last episode tengok balik sebab nk tau ending citer ... he33

.Am-OH-Am. said...

ending dia muncul heroin baru jadi bini kedua seth tan iaitu aku. hahaha :)

ghost writer said...

paling best,aku tak perlu rebut remote tv ngan kawan..

Sca Ndx said...

ehehe. ending dia....
ok dah banyak kat atas

PinQib said...

semalam, try register tonton semata3 nak tengok nora elena.. =p

| Update!|

padin said...

best, yvonne berjaya membawakan watak palaing haram dalam drama tu, cayalah wan sharmila hak3

EZAN IDMA said...

hahah sama la :p ta tgok pon

khairul_bariyyah said...

just tgk 2episod je dalm nora elena 2.. hehe.. tp,siryes rase nak sepak laju2 je kat yvonne 2.. suara nyaring gile time jerit.. haha