Thursday, June 9, 2011

soldiers :)

Assalamualaikum.

One week left for holiday! As usual, ada cuti sekolah ada lah askar-askar maCy. Jadi maCy banyak sibuk dengan anak-anak kecil ini saja. Not so much to share, but atleast tak adalah banyak sangat spiderweb di teratak
Aku, Kau & Mereka ini :)


Ni bayi untuk iklan petpet. Nur Deena Zulfa. Bangun pagi beri senyuman ;D

My wallpaper. Muhammad Siraj Rayyan yang perasan besar. 8 months :)

Ni artis. Susah benor nak bergambar. haha. Siti Sofiyyah. :)

Indoor activities. haha. Muhammad Arief Dzaffran.

Mak su mak su, dapat cacing!

Muhammad Wafi in Sheffield. Senyum pandang camera. He is very handsome ya know.. :)

Bersama bibik. haha. My favourite. These three sangat comel dalam ni :)

maCy sebenarnya selalu mengadap lappy. Tapi tak rasa juga mahu update. Will keep reading.

Pergi dulu, jangan rindu-rindu! ;)


p/s : smells like happiness ^^

36 comments:

caliph shuriken said...

singgah tgk soldiers maCy ^^

latest en3: kl gangster

sergeant keroro said...

semua comel,hehe XD

EZAN IDMA said...

bibik tu sape? uhuhu

TunTeja said...

comel! :)

ecah mashuri said...

siraj comeyyy...huhuhuh:)

askr2 len [on comel.:)

Raihana Izzati said...

>_____________<

puteri ain said...

cute betul :)

HonEyBuNNy said...

comeiii belaka...

sedapnya nama muhd siraj Rayyan tu..;-)

soffea said...

maksuuuu.. bestnye ramai anak sedara. maCy, anak sedara yg nama siti sofiyyah tu, sama nama ngan kite. cuma ejaan je lain. hehe.

Bo0lat's Heart said...

Comel2 little soldiers =)

Encik Psychopath said...

byknye bibik.

ishiko said...

huhuu.. sama lah.. hadap lappy, tp hadap askar2 ni.. cemane nk hapdate ^^

Abang Jonni said...

kehkehkeh... ramai ah askar2 cilik...

ghost writer said...

macam kenal jer game yang Dzaffran tuh tengah main..

Sca Ndx said...

ala comelnya anak2 maksu

beautiful_rose said...

wah....comel2 semua askar2 macy ye.
baru tau macy anak bongsu rupanya... =)

ASaDa RyutaRo said...

nur deena zulfa tu macam muka macy time kecik lak. hihihi..

Khairunnisa' said...

maCy comel, ramainya pasukan askar kamu.

Nisa'

seminggu sekali said...

gembira tgk "askar-askar" ni sebab mereka innocent :)

suci.

mak su jaga mereka baik2 ya.

Si gadis bunga said...

kanak-kanak membuatkan hari-hari yg berlalu bertambah ceria kan?
:)
say " hai...assalamualaikum" kat soldiers ok?




p/s : i'm happy. mungkin bau dari kite ni~ hahaha x)

cemomoi said...

dekaaaaat sangattt... ketnya cuti nak abih doh! musim kenduri nok abih la...

emieysandra said...

akak jge dua org tu pun dh fening~

Aida Azryn said...

pandai siti sofiyah posing. :D

Akulah Aqilah Itu said...

oh!! Sangat tak perasan Macy dah kembali! aargh!

hmm.
nak baca semua yang terlepas. =P

rindu!!

hmm. sorry. =(

Mutiara Bernilai said...

wahhhh ramainya tentera askar kamu,,penat n |asak |a eh nak menjaga derang2 nii :)

ENCIK TIKUS said...

siti sofiyya tue dah besar mesti cantik.. kikiki

chemay said...

kirim salam dekat soldiers tu
:)

Aujinz said...

bibik mane tue??. koh koh koh

asip محمد said...

seronok jaga budak2.. gua harap anak2 gua comel kelak.. haha..

ch!natsu said...

oh gembiranyer dia.. =)

salam macy.. sorry chin lama xjenguk cnie.. hope macy sihat je ye.. dah mcm tulis surat plak.. huhu..
oh yes bout nak tau latest update tue.. erm chin pun xtaula cmne sbnrnya.. huhu..
but if buat bloglist chin rsnya senang skit nak tau bile update.. nnti macy cubela ye.. =)
btw thanks coz rajin jenguk chin.. touching.. huhu..

Fay said...

apsal bibik tu dia tutup muka? hahahahh

d_LA said...

bibik tu cam kenal je..haha..
smells like happiness^^

khairul_bariyyah said...

betol la macam model! haha.. kecik2 da ada gaya.. :)

Syida Shukor said...

Nak yang 8 bulan tu bawak balik !

intan.maisarah said...

dah rindu dah ni..camna ni?

CassiaSiamea said...

cacing!!!