Wednesday, May 18, 2011

Price Tag - Maddi Jane

Assalamualaikum.

Lotsa thanks to all friends yang wish 'Selamat Hari Guru' walaupun maCy ni masih lagi Cekgi, bukan Cekgu lagi. huhu. Thanks lot. InsyaAllah, bila dah jadi guru betul nanti, boleh lah hantar anak-anak kat sekolah maCy. ;D

Tidak dilupakan, thanks a lot untuk Fay, sebab buat entry anniversary kami kenal di matrix pada 12 Mei lepas. Your're my beloved bestfriend, forever. One day ada masa betul-betul free maCy akan cerita pasal Fay ni :)

Buat masa ni maCy masih lagi dalam mode exam, sebab tu tak sempat lagi mahu blogjumping. Sebenarnya pagi esok ada paper tapi maCy sangat penat jadi mahu rest dari mengadap nota dan petang nanti maCy mahu pergi beriadah, boleh tak?

Here, maCy nak share satu lagu yang maCy tengah asyik ulang dengar.

She's very good. Her voice is so wonderful, atleast for her age~



p/s : entri kelam kabut =="







23 comments:

chemay said...

chemay suke semua lagu yng dak kecik tuh nyanyi..
impossible pon best :)

d_tieah said...

Gud luck exam macy.. Habis je exam, cepat2 update blog ok..

Entry Terbaru : Usop Wilcha Nak Jadi DJ Radio???

intan.maisarah said...

suara dia memang ebst kan
jeles orang suara besar ni

jaya jr said...

haha,1st dengar maddi jane ni lagi impossible tu laa..berbakat sungguh..

Keyyah said...

sukerrrr juga lagu..jeng jeng jeng jeng...hehehe

suka juga lagu2 dia yg lain..best...

asip محمد said...

lorh.. bakal cekgu ke nih? awat tak habaq awal2?

TunTeja said...

Selamat hari guru macy :)

april said...

yok..selamat petang cikgi..
:)

maddi jane - suara dia boleh tahan best jugak la..above average untuk umur macam dia..

Syahmi Yem said...

Maddi Jane. I thought Jessie J made a cover for this song?

HEROICzero said...

ade tengok. well, quite ok la. better than yg original, for sure !

=)

emieysandra said...

yeah!! like dis comel gurl, style die nynyi tu comel..

~_^

faradeeba said...

macy syg! sori lambat wish but nak wish jugak
"selamat hari guru, bakal guru"

hahahaha :)

khairul_bariyyah said...

pegi tido pastu bngun awal.. study la time tu.. okay darl? :)

cemomoi said...

ooo patut tak ke udara

Akemi Siegel said...

hi, macy. do your best in exam. and i really love maddi jane's voice. price tag suited her better than the original singer. ^^v

zai said...

zaia dh download lg ni..sbb best sgt.slumber je die nyanyi

Bo0lat's Heart said...

Gudluck for your exam!

aLya maNip said...

maddi jane memang hebat..hihi

btw, selamat hari guru gak utk maCy even da lmbat..hihi

bila da ade anak alya nk anto kat skolah maCy ea..hehe

Hidayati Farhan said...

selamat belated hari guru sayang. be a good teacher nnt ya. hehehe.

sis suka gila lagu tu kott

kiwi said...

maddi jane awesome..suke dia ^^

Sca Ndx said...

maddi n macy cute
kbai

ABU said...

wah gud luck then..:D

*lawat orng yg frst komen dlm blog aku..hik hik..ingt lagi..

Mutiara Bernilai said...

eit.

mutiara dr rabu lepas lg asek ulang tayang dengar lagu ni..lirik dia,sama mcm ape yg mutiara rase..
plus, action dia tu chumel :)