Saturday, May 21, 2011

photoshoot : wedding vs pre wedding

Assalamualaikum.

Sekarang mungkin musim mengawan. Photoshoot wedding dan pre wedding juga sudah popular.

maCy faham jika gambar wedding begini :

Tapi maCy tidak faham jika gambar pre wedding sudah begini juga :

Renung-renungkanlah dan selamat beramal! ;)



p/s : Study.. zZz~





32 comments:

ika~~ said...

aku pun xfaham..
siap dlm hujan bagai!ingt cite sembilu ke hape?hahaha

DuniakuAbstrak said...

belum halal

beautiful_rose said...

gambar pelik ye,macy?

Muhammad Amirulhazim Alias said...

tu pre wedding versi pelik

Kami Cikgu Blogger said...

lama tak jenguk macy... :) sihat tak? gud luck exam k syg....

khairul_bariyyah said...

x paham jugak org yg wat pre wedding photoshoot 2... hmmmm~

nanad said...

heheh..nice entry ;)

jaya jr said...

semua dah dibagitau..internet da ade..sekolah da ade silibus..tapi tu laa masalah die..tak tau takut pada Allah..belom kawen da macam-macam..

Bo0lat's Heart said...

Study2.. Paper berderat.. Wawa sem7, paper lmbt lg =P

adrinaqamarina said...

kte pon ada terpikir juga, kalau dah gambar pre wedding pon dah pegang3, tak feel laaa nak kahwin. kata nak benda yang suci dan halal?

:D

Ailyl Rozanna said...

gambar yg no 2 tu.. tgh buat hapee? Y_Y

EZAN IDMA said...

haha, manusia zaman skrg

HEROICzero said...

itu romantis, tahu?

gedek! said...

kita selalu terikot ikot....!

Pena Marhaen said...

dunia dah nak terbalik..

Lya Colours said...

kononnya dah tunang, dah nak kahwin, so peluk2 tu xde masalah agaknya. aduhai manusia..

Abang Jonni said...

mcm gambar poster majalah....

JIJI YU said...

dah kawen leh la nak geli2..

ch!natsu said...

got da message..!! kekeke~

aLya maNip said...

sama la kita!! seyes tak faham bila tengok gmbar pre wedding sentuh2 bagai..huhu

emieysandra said...

gambar dari mane ni?uishh..dasat

yusuf mujahidin ™ said...

susah nk kata

Mutiara Bernilai said...

erk..

heheh.

faham2..

^__^

ASaDa RyutaRo said...

alasan mereka, dah kawen boleh la nak peluk2 bagai, nak cium sana sini, nak raba2 pe semua..

yang peliknya, kenapa perlu nak tangkap gambar dan dedahkan dengan umum dan member2. tak ke itu sama seperti buat shooting untuk majalah porno dan seangkatan dengannya?

d_LA said...

fuhhhh..mmg x paam..even tunang pun still x boleh suka2 hati sentuh n tayang aurat..

Hidayati Farhan said...

pre wed saya versi bole pandang2, jgn pegang2. ahahaha

Republic Aku said...

apa salahnya yer?...aku rasa tiada salahnya ...sudah bernikah ,buat apa sahaja dgn pasangan kita...kalut bila terlalu berfikir di luar kotak fikiran.

kiwi said...

pre wedding pn dh boleh pegang2 dh..haram tu..nabi muhammad lg rela kepala dia kena tusuk ngn besi panas drp bersentuhan dgn ajnabi..huhu

uncle said...

terlalu over kreativ .. sudah tentu nak nampak lain dari yang lain..huhuuu ntah lah .. uncle dulu time bergambar sebelum kawin pun dok jauh hahaha

en. suhaimi said...

aik.... belum kawen dah bergambor geli2.... ape nak jadilah... tunggu jela kan sikit je lagi kawen tu......


http://jutawan-dinar-iraq.webs.com

Sca Ndx said...

kearah halal katanya

sYaMi-Satu Penjuru said...

cuba jadi cam kite kan dik kan??? hahahhaa...sederhana je femili kite..hehhe