Thursday, May 26, 2011

balik rumah!

Assalamualaikum.

Im going home esok! Tiket jam 4.30 petang. Can't wait to see abah and mak. Alhamdulillah. Exam final sudah tamat. Walaupun paper ELE maCy tadi agak spoil. 10 marks untuk apa yang maCy tak pernah jumpa pun. Madam, tolong lah beri bonus marks kat situ T__T

Godek album cari gambar kat rumah. Ah tak banyak! Gambar sendiri pun tak banyak. Tapi maCy jumpa gambar masa mak dan abah tunggu maCy lepas operate. Appendix kot. Ke buang tumor. Entah maCy tak ingat. Cuma memang hospitalized setiap kali masuk Jun 2008 dan 2009. 2010 takut-takut je Jun masuk hospital lagi. Haha

Masa ni maCy tidoq. Tak larat.

Aih. Orang jaga pesakit memang suka beli buku kan. Duduk hospital memang boring. Sirius.

Dan ini the last gambar dengan mak abah, wedding sis Lemonade

Tamat sem 3. Harap result okay bagi membolehkan maCy meneruskan pengajian ke sem 4. Kadang-kadang gap cuti untuk tunggu result lebih scary dari masa nak mengadap exam. I still remember masa keluar result foundation sem 3, ada yang fail dan perlu repeat, kawan tersalah tengok no matrix dan kata maCy yang gagal! Terduduk maCy tengah jalan. Sirius. Terduduk. Rasa gelap sangat. IPG bukan macam universiti, boleh extend, boleh repeat paper untuk baiki pointer. Gagal 2 kali, kena keluar, gelap masa depan. Nauzubillah. Dan syukur sangat kawan-kawan maCy yang perlu mengulang tu lepas semuanya.

Ah. Merepek sudah. pergi dulu, jangan rindu-rindu :)

p/s : malasnya kemas bilik utk atlet Sipma ~~




21 comments:

emieysandra said...

insyaAllah, result akan okeyh!..

balik esok kimslm kt abah ng ma eh^^

pisau belati said...

harapnya ada yang baik-baik untuk kamu nanti.

nanad said...

gudluck ^^ insyaallah result anda baik2 saja

Piah Becok said...

selamat pulang!!!! dan selamat bercuti

terbaru--> SECEBIS DAGING DI MATA KAIL --> .download.

ASaDa RyutaRo said...

IPG lebih kepada macam sekolah ea? hehe :P

semoga macy sihat2 sajor...

Anis izyan Abd Rahman said...

insyaAllah , 10 markah je , yg lain2 ok kan ~

Abang Jonni said...

selamat balik kampung... huhuhu..

wachak said...

Semoga sihat selalu dan dipermudahkan segala urusan oleh Nya

.Am-OH-Am. said...

happy holiday dan yeyy dah habes sem 3 :)

khairul_bariyyah said...

cekang ah bleh mintak kawan tgokkan result! heeee~

safe journey syg! :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Besh kan da abes exam.. Bercuttyyy :)

DuniakuAbstrak said...

give ur best shot dear!!

pergh 'dear' tuh

Lan Bingka said...

masa untuk enjoy! haha

intan.maisarah said...

kirim salam pada mak ayah kita

aLya maNip said...

1st time alya taw yg xleh extend..bahaya gile..papepon..gud luck utk maCy sem depan..n selamat bercuti..hehe

kiwi said...

jelez..bulan jun baru boleh balik..huhu

d_LA said...

iskk.camne leh x ingat msk spital sbb ape..macy2..pepun gud luck ye macy..take care dear..rindula kat macy, byk ari dh x blogging..huhu

HEROICzero said...

senyum senget tu, manis. =)

HEROICzero said...

last shot, gud luck utk result nanti. enjoy ur holiday. =)

fiezah91 said...

wah wah! macy hbs exam. cuti la ek. hehe

ghost writer said...

welcome home maCy....

jangan ditahan senyumanmu...hihi