Tuesday, April 26, 2011

Walkathon 1 Malaysia

Assalamualaikum.

Okay, a boring update. Cerita kampus. Last few days my campus buat event entah apa-apa Walkathon 1 Malaysia apa entah. We had to walk about 3 km kot with national cos
tumes. Agak meriah dengan banyak juga kumpulan yang kreatif dan rajin. My class simple sahaja, busy katakan. Dan ditambah kami sebenarnya memang malas mahu pakai selain baju kurung, all those chinese costumes ke apa, malas nak cari. Sangat penat. Melaka sangat panas. Tapi apa pun gembira dapat lambai-lambai pada tourist berambut cokelat berwajah chinese. erk. :p

Inilah kami! maCy tak ada kot dalam ni. Mungkin la..


maCy tak ada gambar. Maka maCy cilok satu sahaja. hik2. By the way, baru habis satu paper. After this maCy akan sangat sibuk dengan final. Sem yang tough. The upper batch banyak spoil waktu sem maCy sekarang ni. Sangat risau. So please pray for the very best.

~Im trying very hard to update like a normal girl, with such a happy-happy mood. But life is so hectic. I
do really-really need to focus on the final too but not everything is going right and i'm kinda tired of it.

Pergi dulu. Jangan rindu-rindu ;)


p/s : celcom buat masalah. alah ada hp pun sama je. apa ada hal? ~act, my cikai hp asyik mati-mati i guess dah nak kena depends pada public phone dah. lol




32 comments:

jaya jr said...

bile da penat tu memang tande nak kene cuti laa tu..hehe..

JIJI YU said...

aku tgk care ko macam meraka yang biase je jgk

LadyBird said...

selamat menempuh peperiksaan yer :D

d_LA said...

go macy go macy...

smlm mmg celcom prob kot..my rumet pun dh bising2 smlm xleh send sms..celcom pun penat kot time gaji berlumba-lumba gune hp..hehe

eiffel said...

hohoho...chaiyok2 macy xP

asip محمد said...

ooo.. ingat pakai kostum teletubbies tadi.. kah3

cemomoi said...

eh adaaaaa.... tu kat tepi tu bukan?

gud luc

DuniakuAbstrak said...

waah..gadis-gadis *mata membulat

Miecyber said...

Happening...


Robot ada perasaan

Abu Luqman said...

singgah petang sini..mcay

Raihana Izzati said...

:)

Goodluck.

Jom kita sama2 try update macam gadis normal.

Love you. serius.

:)

- elina - said...

maCy ada kembar ke ?
rasa mcm ada muka iras2 maCy dlm gmbar tu .

ke salah ?

hehe .

gud luck maCy .

:)

emieysandra said...

nape ni? jgn sdih3..make ur life normal back, find ur true listener/friend,and u very know who is it. rite. xelok memendam rasa. Hari tu cari gak macy, mau bergambar sama. klu x skg ni, leh tempek kat blog memasing.ehehe.

beautiful_rose said...

good luck macy buatlah y terbaik utk diri sendiri eh =)

HonEyBuNNy said...

good luck dear....

ahhh..semalam celcom prob kan..xleh nak hantar msg...uhuhu

ghost writer said...

maCy ada,saja jer taknak bagitau..hihi

cuba maCy try sekali tulis ala-ala 'tampan' gitu,mana tau menjadi..tapi tau,kalau soal begini dipengaruhi oleh hati..

fz said...

*betulkan spek cari macy :p

MiSs F.A said...

melaka mmg panas skrg nihh.. adoiii~

abes krdit guna krdit advance. da abes krdit advnce, guna public la pulak :D

ASaDa RyutaRo said...

macy ada la dalam gambar tu.. duduk paling kanan.

Encik Psychopath said...

rindu.

aLya maNip said...

erk..maCy xde???
cm tebayang2 je maCy lam tu..ke alya silap org..hihi

btw, wish da best 4 u sys..cayOk..cayOk!!!

khairul_bariyyah said...

bak num public phone~ :D

chemay said...

lari2 boleh kurus..
hehe
btw gudluck!

Sca Ndx said...

kenal kan kawan satu please. hehe

Sca Ndx said...

kenal kan kawan satu please. hehe

Frodo Baggins said...

mak aihh sarung batik ..
seksi okeh! kah2x

fiezah91 said...

hehe..gud luck macy.. nak rindu-rinduan gak..bluekkk :P

pstt mmg celcom asyik buat masalah sampai rasa baik xda hp.. kehkehkeh

azi nur said...

gud luck exam! abes dah ke..hehe


salam kenal~

TunTeja said...

mcm ade je macy dlm gmba tu.hehe

akula ni said...

salam,tip sihat
http://healthforlifestyle.blogspot.com/

Pena Marhaen said...

semua nampak ayu berbaju tradisi..hehe

intan.maisarah said...

nampak dah mana kamu'sekian