Wednesday, February 2, 2011

baliklah asada..

Assalamualaikum.

maCy nak update. Tapi maCy kurang semangat. Esok mungkin. Lusa mungkin juga. Cepatlah balik Asada.. Cepatlah dengar khabar berita...

pic beliau yang keluar bila Google nick maCy. pic ni beliau guna untuk entry birthday beliau dulu di Sini

~Biarlah Asada nak gelakkan maCy pun nanti bila baca entri ni nanti. Tapi inilah perkara ke-3 maCy fikir antara 4 perkara :
1. Abang maCy
2. alang maCy
3. Asada Ryutaro dan AdrinaQamarina
4. Task and assignment

Tapi bila melibatkan blog ni memang perkara ke-3 itulah yang terlintas di kepala.. Sebenarnya sebelum berita berlakunya huru-hara di mesir, maCy dan sahabat baik maCy si Asada ni kurang betul mood nya. Masing-masing sibuk, dan beliau juga sedang sibuk dengan exam. Jadi tiba-tiba lost contact begini, maCy rasa sangat tidak selesa..

Cepatlah balik Asada... Cepatlah... :'(


p/s : mode : imbangan cecair. elektrolit & asid. alkalina.

29 comments:

khairul_bariyyah said...

cepat la balik asada.. ;(
risau sngt2 dah ni.. huhuhu..

but, one of my frens update status kat fb td tulis "congrats n thank u askairasia n mas for d on-going initiatives to bring out malaysian students of egypt"

mudah2an.. insyaAllah.. huhuhu

JIJI YU said...

aku pon same gak..dok bimbang kat member2 aku.tapi bile tel deorang tadi deorang cakap biase je kot..eehe

M a W a D D a H said...

risau gak kat asada dan juga student malaysia kat sana...huhuhuu...

moga semuanya selamat...

dya adriza said...

semoga mereka selamat. sama2 la kita berdoa k macy. sabar k..

cik @ien said...

moga selamat.. amiin...

gigi rongak said...

sama2 doakan dia org semua selamat balik ek macy..

risau jgk dgn diaorg kat sana :(

princess laila said...

humm.moga sumenyer baek2 sajer.. :)

Sca Ndx said...

moga semua selamat tiba. amin :)

m said...

semoga dorang sema selamat..

Catherine- said...

i pon wisau jugak..kekaseh lama di sana...wawawaa ;p~

cikgu ainura said...

insyaallah, asada xde pape.. maCy jgn isau sgt k....

MATAHARI said...

tiap kali risau je, macy kena ingat, Dia tengah melindungi mereka, macy panjat doa sentiasa ok.

d_tieah said...

Rindu jugak sama ini Asada lah..
Muka dia hensem kan?
Macam kaer AF3..

TunTeja said...

ya Allah...betul Macy...saya pun sangat risau..try contact kawan2 kat sana.tak berbalas langsung.hope semua selamat!

d_tieah said...

Rindu jugak sama ini Asada..
Muka dia hensem..
Macam Kaer Af3..
Huhu..
Semoga dia selamat bersam yang lain2..

d_LA said...

risau jugak kan..apelah nasib dorg kat sn..huhu

little_teddy said...

sapa asada ni?encem sangat.Kalah aku yang comel nie.Heheheh...Hi ..salam..salam berkawan cik maCy.heee

sahromnasrudin said...

assalamualaikum...

semoga awak terus tenang menjalani kehidupan ini ya..selamat bercuti

-aNida OtHmaN- said...

akak dr jauh turut mendoakan KESEJAHTERAAN asada di sana....

MOGA segala urusan dipermudahkan.....insya'ALLAH...

beautiful_rose said...

doakan semuanya selamat...ameen









macam2 hal sekarang ni kan.

AiDa AzRyN said...

harap2 mereka selamat..

lavender harum wangi said...

ohoo~ tumpang risau untuk macy.. cepatlah balik asada~

jaya jr said...

tunggu je kapal TLDM sampai perairan malaysia..insya Allah semua selamat

Cikgu Fikri said...

kak macy,
AKak kenal bro asada ni dh lamer ker?
ker sejak dr skolah lg..
fiq pown risau ngan dia n rina..
hope diowg selamat..
Amin....

CIK TOM said...

ya Allah lindungi la asada dan semua pelajar malaysia...amin...

cik tom pun ade sorang kazen study kat sana...bimbangnya...hurm...

Nur Qistina said...

moga Allah melindunginya...amin~

emieysandra said...

ni baru bce sb tenet slow sgt mlm tadi..asada dh updte kt fb, die dh ok kan

~_^

meow said...

jika kau fikiran, aku kan setia menanti...

Poyaty said...

saba deh maCy. moga semuanya selamat yaaa. jgn xde mood terus