Sunday, January 23, 2011

bangun tidur dan senyum

Assalamualaikum.


Bangun tidur dan baca balik entri dan fikir. Ape yang marah sangat ni maCy? Haha
Deleted the previous entri. Tapi ada juga yang marah dengan entri tu.
Tapi bila marah dia jadi anon juga. Pelik lalu ketawa.
Lama tak jumpa anon marah-marah.
Apa marah-marah Malaysia kita ini kecik aja. Kalau semua marah siapa nak jaga? :)


p/s : betullah kalau marah, duduk jika berdiri. baring jika dah duduk tapi masih marah lagi. tertidur sampai. huhu

37 comments:

f_aRa_aINa989 said...

kalau rasa nak marah ambil lah wudhuk....insyaAllah hilang rasa marah...

:)

TunTeja said...

ish.ish.ish.

nil said...

kalau dah marah sgt, smpai tertidur bagus kut. bangun, mula hidup baru :)

MATAHARI said...

haha maCy2. dah ok dah? bagus. layan lagu ni http://www.youtube.com/watch?v=_Ii2SgXVclk, disisimu the official cover

niesz said...

anon ni xde tttuuuttt kot..sbb tu die x brani..haha..

bukan sastrawan said...

aku sering kaya gitu tuh..

emieysandra said...

entri ape lak yg didlete ni?huhu

syarifah radiah ibrahim said...

bangun tidur terus dah tak marah ye macy
haha
ok boleh cuba lepas ni

Si gadis bunga said...

lah...asal plak delete?
hehe.

ok,its good for you kalau dah calm down. no marah-marah,tak moh marah-marah macy dah besar kan~
;)

rossoneri said...

betul,bila marah, tidur, bila bangun tidur terus lupa kenapa mesti marah, budusnya nak marah2 nih

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

marah sis? entry tentang apa? sabar:)

Fello Ariza said...

bangun tdo n cuci muke :P

Sca Ndx said...

adeh terlepas. macy rilek chill. :)

Mat Ganu said...

senyum..^_^

shameel Iskandar said...

Bila ada rasa marah cepat2 berwuduk. Padamkan api kemarahan dgn siraman wudhuk.

entry mana yer mana delate tu. Kena skodeng dulu ni.

shameel Iskandar said...

Bila ada rasa marah cepat2 berwuduk. Padamkan api kemarahan dgn siraman wudhuk.

entry mana yer mana delate tu. Kena skodeng dulu ni.

LadyBird said...

kalau rs nak marah, jom kite mandi.. sejukkan suhu :)

d_tieah said...

Hahaha..
Betul tu..
Kalo orang tak puas hati mesti guna anon kan?
Ape lah..

aLya said...

xpe maCy. anon tu mesti suke sbb taw maCy marah die.huhu
lepas nie ceria2 selalu taw :)

echah mashuri said...

lor..syg ah kalau delete entri.hehheeh

hee..senyum xperlu kata apa2 :)

JIJI YU said...

tok guru aku kate dulu2...kalo marah die suh aku duduk atas tanah..

si para para said...

senyum..tak perlau kata apa apa....

ijatnuar87 said...

hehehe..kalu marah tgk cermin pastu cakap,buruknyer ruper aq time marah,hehehe...

cemomoi said...

jangan banyak tido, kang bulat jadinya

HEROICzero said...

org yg asek tido tu mesti pemarah org nyeee.. keh3x

*chill. biarkan saja.

fiezah91 said...

ngeh..xpenah lagik kena mrh ngn anon kat komen..ehehe

IeDa_IsHiDa88 said...

jgn marah2... nnt cpat tua... bgun tdo... gosok gigi..hihihi..

eiffel said...

tetiba teringt lagu senyum...

klo smua org senyum, smua akn berjangkit.... xD

adesss..terlepas entry tuh!nk tau gak.. xP

Encik Psychopath said...

malaysia besar what. da abes teroka ke?

Robot | Sakti said...

tak baik marah-marah :)

lawa spek dia.
hehehe

.:: dieylah :: said...

bangun baca doa bangun tdo..ngee~~
senyum macy senyum...manis muka macy senyum..ngee~~ ^^

d_LA said...

senyum2 salu MACY..hehe..u go girl

Heidi Shafiq said...

rilex.. mrh bkn jln penyelesaian.. :)

Uchi kay-f @hmad said...

marah bole buat anda sihat ke>?

so lu pikir sendiri.assalamulaikum <---pinjam kata2 nabilA...

adrinaqamarina said...

betol, kalau marah duduk jika sedang berdiri,

rina kalau nak marah, tarik nafas, bisik pada diri, sabar qama sabar! hembus nafas, senyum! lega :)

Raji berkata said...

kalau xhilang jgak tgklah anime ker kan xD

khairul_bariyyah said...

kalo marah,amek wudhuk.. bagi sejuk sikit hati kita.. :)