Sunday, January 30, 2011

back to normal. mesir. abg. all in one.

Assalamualaikum.


Everything back to normal. Better than normal. =)

Sorry for yesterday's mood. Really pagi lain malam lain. Just because maCy tak dapat dengar the whole true story behind what happened yesterday. Too sudden jadi maCy terlalu risau dan buat banyak assumption yang memang patut sebenarnya. lol~

And my fault juga tak dapat let go what had happened before, admit that i got a lil problems in trusting guys. Philophobia. erk?


Moral values yang maCy dapat untuk apa yang terjadi semalam, in a relationship, tak kisah friendship ke family or apa-apa, honesty tu penting. Bersabar dulu dengar penjelasan (tapi kalau dah dari siang tunggu malam dah malam, pagi baru nak explain, tak ke haru. haha). Seriously honesty is the key, jadi tak adalah tonggang terbalik jadinya, dah jadi baru nak explain semua. But for yesterday alang got his reasons for all he had done. But he did still sounded like a player. Grrr ;p

Thanks to all my friends, yesterday everybody keep asking me 'are you alright?'. iema, zai, sis Catherine, sis najat, matahari, anoz, dakcomot, sis emieysandra, sis nurul and everybody. Thanks lot for cheering me up and willing to listen, but maCy nak tahu the truth dulu sebelum cerita apa-apa and i got the answer already. Ada yang dedicate lagu lah, ada yang offer nak menyanyi lah. haha. Korang memang sweet :)

And ah, please doakan sahabat-sahabat kita di Mesir selamat. I couldnt reach any of them especially Asada Ryutaro and AdrinaQamarina and im damn worried. Dah macam orang hilang anak dah. Huk3. All blogger gossiper, risau semua bukan Asada sahaja ok? They keep teasing me yesterday. isk2

And doakan my big brother, operation kecil di IJN hari ini. Sebelum ini kisahnya maCy pernah bercerita di Sini. Tak mahu baca. Sedih. huhu

Pergi dulu, jangan rindu-rindu! ;D


p/s : HB my sweetheart, atul. love you more and more everyday :)

26 comments:

Nur Qistina said...

sentiasalah berdoa pada Allah, insyaAllah akan dipermudahkan segalanya...moga maCy sentiasa tabah...sabar itu indah sebenarnya...sabar ya adikku..=)

mie said...

moga selamat sentiasa...

cikgu ainura said...

hope semuanyer will be ok dear... i always support u.... mmuahh...:)

Apis said...

amin.. well,1st time here.oh hye ^^

www.hafism.com

Anisa Hang Tuah said...

semoga segalanya dilindungi Allah

yusuf said...

moga selamat semuanya

khairul_bariyyah said...

"komunikasi, sikap toleransi, itu yg kita perlu..."
without these 2 things pon, relationship between boy n girl jadi susah.. huuu~

kenapa macam blur pasal pe yg jadi kat egypt ni.. huu~

rossoneri said...

Insya Allah semuanya okey..

Robot | Sakti said...

InsyaAllah selamat dan dilindungi-NYA

amin.

Lelaki Ini said...

betul2!
jujur la dalam setiap perhubungan..
moga abg elok2 saja!

MiSs F.A said...

selamat..selamat :)

faradeeba said...

moge semua baik2 shj untuk macy.
:)

cemomoi said...

semoga slamat dalam rahmat Allah

NAJ HEBAT said...

Rilex.

Naj pn nak nasihat org.. diri terapung lagi.

Sabar. Tu kan penting. Stay calm. Listen. Mendengar lebih baik before you do anything. okeh. Be wiser.

d_LA said...

sm2 doakan agar sume selamat kat sn..Amin..

aLya said...

insyaALLAH maCy. semua akan baik-baik aje. alya doakan semenye selamat. kuatkan hati maCY :)

TunTeja said...

moga semuanya selamat.amin...

Raji berkata said...

Its a good thing if u are being caring ;D
inshaAllah doakan mereka sama2 selamat di mana sahaja mereka berada
amin..

Akulah Aqilah Itu said...

tu lah. Kwan saya kat sana pun entah macam mana. =(

Amirrah Zawani said...

insya Allah.. semua selamat.. sepupu saya pun ada kat sna.. sama2 lah kita berdoa..

JIJI YU said...

4 ur big bro..syafakallah

Yellow LEOpard said...

yeah, dlm ape2 relationship mmg perlukan kejujuran...tp kdg2 die simpan sesuatu mungkin ada sebab

emieysandra said...

betoi3..dgr penjelasan dulu yg penting, jgn terbur-buru buat kptusan..mcm situasi akak skg la..huhu

hope u getting better now
;)

Sca Ndx said...

:) boleh smile je.

hackshitam said...

yang lepas tu lepas lah macy..
tgok heck senyum, hensem.
keh keh keh.
senyum macy...
=)

MATAHARI said...

aku sentiasa doakan keselamatan abang kau.