Thursday, December 9, 2010

ucapan ala-ala malam gala

Assalamualaikum,


Mahu update. Tapi kepala masih belum mampu menjana idea yang bernas lagi bijaksana.

Aliaa, maCy sorry date ym kita not happening, you can see my mood last night macam mana. Cik Linn yang blur-blur. Juga lain-lain yang tahu tapi buat tidak nampak sahaja. Asada Ryutaro, terima kasih kerana jaga tepi kain batik maCy. Abang Afiq yang tahu cerita sipi-sipi almaklum sejarah salasilah yang dekat sahaja. Peja yang ambil berat, terkena tempias dek lagu yang maCy sharing di entry bawah ini. Terima kasih. Layanlah maCy buat ucapan ala-ala malam gala hari ni. Layan je la ye.

Kepada yang kena ignore semalam, maCy minta maaf. Hari ni maCy buat supersaver versi celcom maCy bayar gantirugi call sorang-sorang. Tapi maCy tak janji. erk.

Kepada blogspot team, maCy perlukan method baru untuk elak blog dari di-stalk. Kerana rambut walau merah, yang hitam itu juga perlu untuk dihantar masuk ke liang lahad dengan selamat. ~Ape ni?

Sebenarnya tidak larat mahu bergaduh 'manja' fi FB dan hp begitu lagi kerana maCy mungkin seperti harimau di luar tetapi sebenarnya ayu bak hamster. erk lagi.

maCy dah merepek. maCy tak mahu merapik. Hidup kena terus sebab ice cream mcFlurry adalah idaman setiap insan penggemar mcD. Sekian.


p/s : Kepada hero mini movie semalam, anything, you can always count on me. We're still friends. And, maCy tak pulang lagi buku your sister. =="

28 comments:

en_me said...

kita kawann kanns.. ihiks

ainakhani said...

aiyoh . kenapa dengan kamu ni ?

Aujinz said...

ahhh.. sudah pusing pusing..

suka McFlurry gok.. :D

khairul_bariyyah said...

yang,mngarut ape ni? hahaha.. but,nice craps nway.. :P

NAJ HEBAT said...

sekian. macy tolong jangan jadi gila ok. naj gila sengal takpe. macy jangan.

hadoi.

Uruchimaru @ kf said...

hurm..........*geleng kepala*

zaL_cdpx said...

aaa...er..er.. !!!
wlaupn aku sepatah haram xpaham, namun ku komen jua ! weeee

Rowena Chasez said...

hehee..
macy nanti kita jumpa wena blnja mcflurry ye :)

beautiful_rose said...

okay aku pening apakah yang ko cuba nak sampai kan?








okay sudah baca berkali2 faham sikitlah...papu pon u must be happy okay.kalo bukn tok hari ni,mybe esok atau lusa.siapa tahu kan? =)

plumpy.tootsie said...

semua orang ad angin dye ouh.sy rse semua kwn awk faham awak :)

Izzat Aziz said...

Tak tahu apa pangkal cerita, just boleh bagitahu cabaran tu sementara kita berkekalan..hehe

HonEyBuNNy said...

erk??ila xfhm la.....;-(napa neh...

Abang Jonni said...

adehhhh... pening kepala aku.....
Tapi sbg penggemar Bigmac aku ucapkan... selamat menjamu selera utk Macy... huhuhu...

Fakhrur Razi berkata said...

err rambut merah hitam maksdnya?
o.O

✿nenek moden✿ said...

yunk..u dengan i ape???
pat jwb...

Poyaty said...

oh oh oh, saya tertinggal sesuatu. am i missing sumthng here macy? soryyy, lame da tak datang sini.

ape dah jadi? huhu

cemomoi said...

huh nampaknya angkara seorang semuanya macam penen

akubiomed said...

Alamak tak pahan. What r u mumbling? :-)

Yatre Hayati said...

what happen macy?

CERITA LEBAT said...

folow kamu macy..

M a W a D D a H said...

ayu bak hamster ke macy nie..:P

Bulan Dilangit Osaka Biru said...

3,4 kali ulang baca entry ni.. adehh...

adrinaqamarina said...

yang, rina pon peminat tegar mcflurry!

betol., kalau dye kawan kte, dye kenal kte, dye akan tau angin kte.

Aliaa said...

take care syg..
takpa la psl ym date tu..
as long as u r ok, and for sure ill fine..

miss u..luv u..

xoxo

rossoneri said...

baru lepas makan mcflurry oreo strawberry...

sugar2 kapas strawberry said...

smlm..myampuk salah tempat.hehehe.
then bila tgk korg cmtu.trus sentap.syp jah..takutt..kekeke

Cik Tom said...

ni entry pe??huhu...

Sca Ndx said...

ouh terambik gmbar yang sama :D