Sunday, December 26, 2010

Tahniah Malaysia!

Assalamualaikum..


Tahniah Malaysia! maCy baru sahaja selesai duduk mengadap tv tengok bola dengan abang-abang. Tapi second gol maCy sorak sorang-sorang rasa tak yakin je sebab abang di dapur abang lagi sorang belum sampai.

3-0.
3 gol yang meledak malam ini hasil jaringan si kacak tampan Harimau Malaya menentang skuad Indonesia hari ini benar-benar menggegarkan tingkap-tingkap di rumah.

Apa pun Safee, Ashari dan Khairul Fahmi si golkeeper dan lain-lain amat kacak malam ini. Tapi rasanya maCy banyak usha Muslim lah. hee. maCy malas nak komen banyak. Biar rossenori yang bebel banyak tentang bola. Err, rina tengok ke bola sini? ;p

Tiba-tiba rasa nak football player sebagai bakal suami. hahahaha. Ok. Maaf, sangat happy ;D

Tahniah skuad bolasepak Malaysia.
Pergi dulu jangan rindu-rindu! ;)


p/s : alhamdulillah segalanya berjalan lancar hari ini. maaf lama tak update di rumah ada event sendiri :)

35 comments:

cik elina said...

yea ,
muslim sama .
hehe

khairul_bariyyah said...

nmpak nya eden je la ea yg layan grey's anatomy tadi.. hakhakak

khairul_bariyyah said...

nmpak nya eden je la ea yg layan grey's anatomy tadi.. hakhakak

adrinaqamarina said...

eh nama rina di situ. haaha.

semalam sume orang kelam kabut basuh baju harimau. sebab gara3 nak pakai ari ne.

khairul fahmie terbaek laa. tapi rina nak khairil muhymeen. auch! tu ag tampan

adrinaqamarina said...

ne blog gf fahmie. haha. tak tau macy dah tau ke belum, tak appruve pon tak pe komen ne~

http://jejariruncing.blogspot.com/

platipus said...

tengok bola ke tgok pemain?hik hik

M a W a D D a H said...

suka gak...hehe...

walaupun xtengok...kuar tadi..huhu

emieysandra said...

yeay! Msia menang..thniah!
~_^

Abang Jonni said...

maCy... eeeiiii... tergila-gilakan si muslim tu yer.... huhuhu...


tahniah untuk diorang... sbb dapat atasi tekanan... huhuhu...

rossoneri said...

hahahahah tak tengoklah macy oiiii.. hahahah TV kena conquer..lagipun tgk sorang2 xsyok ah..xada org kat rumah..dah lah kita ni lemah semangat..wuhuuuu menang besar!!!!... GO GO malaysia...

dah ramai ulas match ni lah macy, malas nak ulas....

Fatihah Soffi said...

Tahniah diucapkan jugak! sorakan 1 Malaysia betul bergema td.

nway, jangan tingin player bola, mereka itu sangat diminati. kang ada yang jelesss ;p

Keyyah said...

ahaha xtgk pn td sbb g shopping.... tp bangga la malaysia menang..hehe

Cikbelog said...

cikbelog pun layan bola walaupon pada hakikatnya memang bukan peminat setia bola.hhee tahniah Malaysia :)

wachak said...

salam macy.
minat layan bola gak macy ni erk :)

Rebelle Me said...

oh well..
mula-mula i ingat khairul fahmi tu cina or korea..
sekali melayu!
sangat tampan..
hohoho~

i tengok jugak malam tadi!
bangga gila! (:

Lan Bingka said...

hoorey!!! puas bersorak di stadium..;p

baincardin said...

Tahniah!

"Part 6:The Final"

Tamat sudah.....jom layan! :)

Catherine- said...

macy ni bukan tgk bola niiiiii..... ;p~

soffea said...

sy pon tetibe je leh lekat kat dpn tv layan bola. sgt pelik keadaan ini. hehe.

maCy tetiba jatuh ati kat pemain bola sepak smpai nk wat calon suami ye? hehe. kelakar la macy ;)


papepon, malaysia did well :) tahniah.

mario said...

tahniah kat dorang...ngan kat kita jgk...yeayy...

Ujang9897 said...

malaysia best...

phreak-id said...

ok gak tu cari jodoh ngan football player. gaji mahal taw.. :p

Terbaru > Aku Suka Rina Salleh > Piala Suzuki AFF 2010 > Senarai Penuh Pemenang Anugerah Skrin 2010

De Mois said...

Fahmi 2 ada kacuk2 cina cket kot. Org pun panggil dy Apex

echah mashuri said...

fahmi tuh jangan ambik ye maCy!hheheeh....;pp

s h e e said...

tumpang happy dengan kejayaan skuad Malaysia...hehe...semoga Malaysia mengekalkan kemenangan dalam pertarungan di indonesia...amin...

nak football player?ehehe...

hackshitam said...

cesss...
gua pemain bola wakil kampung.
nak tidak?haha

ain dzaya said...

di tagg..sorii!!! http://aindzaya.blogspot.com/2010/12/nafsu-yang-terangkat-bila-dia-ada.html

muhamadsufian89 said...

sy main bola..haha

sukahaha said...

bola memang comel la.. bulat je matdin tengok hehe

fyna said...

congrats 2 Malaysia...

Chaoi said...

kalo bukan sebab laser mungkin dah dapat 4 or 5 bijik..

Aretikz said...

Rasanya setiap pemain difokus ni.. haha..

HonEyBuNNy said...

Yeahhhh..malaysia menang..hehe

yuzuki said...

waa..maCy..
long time no see :)

PinQib said...

penjaga gol tu orang kelantan kan??