Wednesday, December 15, 2010

askar-askar bermain

Assalamualaikum,

Maaf tiada update seharian. Sangat tiada masa mahu mengarang kata. Jadi maCy kongsikan gambar kenangan cuti menjaga askar sahaja ya? ~pengsan habis semua gambar kalau tiap kali tak sempat buat entry je upload gambar. huhu

Acu, da abis.. ~deena buat muka kesian minta gula-gula

si comel pantang jumpa camera

si hensem pun lebih kurang sama. huhuPetang ni mereka tak main lari-lari

Selepas maghrib

Sekian. Harap esok lusa dapat berkongsi cerita lagi. Pergi dulu jangan rindu-rindu ;)


p/s : tawar dan semakin tawar..

38 comments:

NAJ HEBAT said...

ok.. mengaji, bagus budak2 nih.

NAJ HEBAT said...

mengajar mengaji ke?

M a W a D D a H said...

macy..ramainya askar2 kat rumah...

ptt ler...

windu..sob..sob...

maCy said...

@NAJ HEBAT
tgk gmbo bwh skali je naj? haha

Raji berkata said...

buat part time didik dorg ker?
hak2

*cimOt* said...

askar yg baik belako!!mengaji!!

akeep razalee said...

woot!! ni la askar peringkat tinggi ni. haha

Abang Jonni said...

ni dah mcm kat tadika nih...

Si gadis bunga said...

ramai sungguh askar, patutlah hari tu amik kelas vokal. ;)

Yatre Hayati said...

wah jaga askar. macy ni mesti garang. hahaha

khairul_bariyyah said...

ramainye anak buah macy!!! jeles okay! huhuhuu

cik elina said...

ehh maCy , gmbar elina mana ?
haha

wachak said...

bagus2 training awal2. dah ada anak sendiri nanti senang ckit ... he33

rossoneri said...

acu,smile alwayssssss...heheh

ASaDa RyutaRo said...

ni mesti maksu dia suh duduk berbaris untuk ambik gambar. kan? hahaha.. comey2..

makin tambah seri comey tu bila lepas maghrib g mengaji ;)

biskut said...

cikgu mengaji rupe nyer..very nice.baris!baris!askar2!!

nana cHan said...

nak pnjam sorang, bosan lah cuti2 nie xde benda nak buat. layan bdk2 lg best

Rebelle Me said...

ramai askar tuh...!!

Keyyah said...

ahha comeil2...mst windu nnt kalo nk berjauhan...heeee

Lan Bingka said...

dengan sape lagi askar2 nak bermanja time cuti ni, dgn acu la..;)

Lya Colours said...

ramai nya askar2 ye

Izzat Aziz said...

bagus sangat, askar lepas perang terus mengaji.. dah besar nanti jadi orang baik-baik InsyaAllah :)

ASaDa RyutaRo said...

macy~ asada tag macy utk join bloglarian. join ea nti.. ;)

cikpia said...

acu, ramainya askar cu!!!!!! ngaji pun acu yang ajarkan ke???

HEROICzero said...

hahahaha comel~!!!

*tawar, masih ada rasa kan? =)

baincardin said...

Jom layan 'Part 2' plak. ^_^

cemomoi said...

memang cukup satu batalion

dya adriza said...

wow~ ramainya askar maCy.. takut nk kaco maCy ahakz~

aibaks said...

uih..ramainyer askar tu..

Sca Ndx said...

Lama dah train askar ni
makcik yang baik :)?

echah mashuri said...

1 team bola sepak neh.huhuh

TunTeja said...

hamboiii..ramainye askar :)
hehe.ni tentera laut ke udare ni :p

syarifah radiah ibrahim said...

ramainye tentera
confirm lagi pening layan dorang dari askar2 yang ada kat rumah syarifah ni
hehe

Cik Tom said...

askar2 yg comel :)

tia said...

comel laa dorang mengaji ramai2! :)

akubiomed said...

Terharu melihat ketekunan anak-anak mengaji. Mengingat zaman kanak-kanak dahulu

beeha ben said...

comelnye mengaji...teringat zaman kanak2..hee..

salam ziarah...

LadyBird said...

bgsnye..