Thursday, January 20, 2011

hebat! bebas toksin!

Assalamualaikum,

Di suatu petang yang hening, maCy kesakitan kepala dan sakit pinggang dan sakit perut dan bla bla bla. Lalu maCy pun pasang niat, "maCy mahu pakai foot patch malam ni!".

Jarum jam bergerak mengikut arah jam. Tepat jam 9.30 malam, maCy segera menyelinap bilik mak dan mengambil foot patch nya dengan kebenaran.

Kepala maCy yang nenoneno segera mengarahkan maCy untuk cepat-cepat masuk bilik dan terus menampal foot patch lalu tidur dengan susah hati.

Keesokan harinya, terjaga sahaja maCy terus membuka mata (dah nama pun terjaga) dan segera mahu membuka foot patch dan wow! Bersih! Rupa-rupanya maCy telah pasang foot patch terbalik sejak semalam.. T__T

Ada benda free kita pakai je. Jangan harap nak beli. kui3


p/s : ni cerita tahun lepas! macam biasa godek-godek draft. hoho
p/s ii : orang kata tulisan di blog maCy kecil. kenapa maCy rasa normal je? tapi rasanya yang kata macam tu dia ter-zoom out web page. sebab maCy try zoom-out memang lah nampak kecil. huhu

27 comments:

URY said...

Isk...isk.. salah pasang plak yer, tapi sakit yg dialami hilang juga ke...
Tu kita terapi juga tu...

Tulisan tu, kira kecil jg lah, tapi boleh nampak, x mslah.

Nur Qistina said...

akak pun rasa ok jek..^^,

Anonymous said...

perkataan bengong sesuai dgn ko..hahahahahaha.

-ary-

jaya jr said...

haha..tak bace guidebook ni..haha

Mknace said...

:) :) :)
cemana la tampal foot patch terbalik tuh.. hehehe
terbaeekkk!!!!

singgah pagi dari mknace unlimited

MATAHARI said...

haha. ur fonts fits nicely, macy.


toksin tu tipu je, barang MLM. :P

msTeddy said...

maCy dah tukar header lama..berkesan ke foot patch tu?

Lya Colours said...

hahaha. lain kali suruh mak tampalkan foot patch tuh

Aretikz said...

Baru aku nampak pula header berubah.. haha.. yes.. i more like diz ^_^

Err, kalau Macy tak pakai pun tu footpatch pun, mcm sama juga, haha..

Aretikz said...

Eh, lupa, tulisan Macy ok jak 4 me, mungkin sal sya pakai spek kan? haha..

Izan Ishak said...

hikhik...kelakarlah maCy nih. sama je ngan k.izan, kalau brg free pakailah sampai lebam pun. tp kalau nak beli...tidak rasanya~

AiDa AzRyN said...

pe la macy ni.. de plak letak foot patch terbalik.. XD

TunTeja said...

haha.macam2 macy ni.

d_tieah said...

Aiyooo..
Citer tahun lepas ke?
Takpe, baru 20 hari kita tinggalkan tahun 2010..
Ngee..
Ok je tulisan ni..
Still nmpk da selesa je bc..

Miecyber said...

Okay dah saiz tulisan tu..

Tips , 7 prinsip utama menjalankan perniagaan

Si gadis bunga said...

pakai foot patch secara terbalik.
sape suruh take for granted mende2 free. hahaha ;)

rossoneri said...

font macy normal ja

nas said...

hahhaha..rupe2nyer pakai terbalik...patot la bersih semacam je :P


latest entri:

belajar bahasa ketiga memang best,korang pula?

d_LA said...

hehehe...psg terbalik rupe2nye..baru nak rs bangga td..

ishiko said...

huhuu.. en3 basi biasa la.. haha., saya suka!!!

*huhuu entahlah.. part en3 jep yg kecil.. part link dgn gadget2 sume ok~

niesz said...

hahaha..terbalik rupe nyer..

aLya said...

ni mesti sebab nenoneno sampai pasang foot patch pon terbalik..hehehe

ASaDa RyutaRo said...

tulisan dah besar dah. oke je..

tiba2 rasa tulisan kat blog asada kecik, sbb lebih kecik dari macy punya. huhu..

M a W a D D a H said...

macy, xder lebih ke bende free tue??

hehehe

mancai said...

oh sian tul... terbalik rupanya... tak penah pakai pulak... cam mana ada kesan semakin ok tak? macam nak try je...

khairul_bariyyah said...

agak2 boleh kurus x pakai menda alah ni? sb die buang toksin kan.. hmmmm~

ASaDa RyutaRo said...

patut la rasa cam dah pernah baca je entry ni. kekeke..