Thursday, December 30, 2010

cinta@2010

Assalamualaikum.

Menjawab soalan seorang gadis blogger mengenai hint kisah duka maCy di alam maya ini.

"Sebenarnya penting untuk mendapatkan seseorang yang sangat memahami kita"
adrinaqamarina : Sini


Content entri ini hanya dipublish sehari sahaja.
Terima kasih atas segala pandangan, doa dan sokongan semua.
[edit]

Dengan ini. 2011. Diharapkan tamatlah kisah maCy dengan semua mereka. Entry ini bakal didelete nanti.


p/s : permintaan seorang sahaja yang mahu tahu, tapi disini juga maCy bercerita.

39 comments:

PinQib said...

ah, mecy kapel secara online ker apa?

PinQib said...

ah, mecy kapel secara online ker apa?

tia said...

harap macy tabah oke ? n hope dpt jmpe mr right lepas ni ;)

maCy said...

@PinQib
adeh. takla.. jaoh batu pahat dengan melaka je. macy jumpa dorang lah. takkan la kapel on9. huhu ;D

maCy said...

@tia
thx tia ;D

mis twit said...

nak jumpe mr.right tu mmrlukan kesabaran.. hihi slm prknln .. i folo u.. nice blog~~

echah mashuri said...

maCy!bertabah k.tak tau maCy diduga begini.:(.sabar k

TunTeja said...

macy..dalam hidup..kita perlukan kesedihan...sebab ia mematangkan diri kita.percayalah.kesedihan itu sementara sahaja :)

oh ye! siapa dak maktab yang macy kenal tuuuu?

lagi satu.tumpang tanye.hik2.cane nak dapatkan recent visitor cam kat blog macy ni eh?

*byknyeee soalan~

rossoneri said...

macy,at least kamu merasai apa itu cinta, im 23 years but not even once i know what is love btw man n woman.

macy Hwaiting! Ganbatte!

NAJ HEBAT said...

Lupakan 2010.

Lupakan mereka.

Lu gua punya.

kah kah kah.

Chaoi said...

xper macy.tahun 2011 mulakan lembaran yg baru..ambil iktibar dari kisah masa silam..

Ieqa Swetluv said...

sebab ini ke bermula macy dan blog??
yg penting sudah pasti itu menunjukkan dia bukan yg terbaik utk macy..so be strong okeyh!

iqbalhakimi said...

kapel ngan ashaari la plak =P

arsenal seri tadi..hehe

Yellow LEOpard said...

memang la susah nak carik org yg memahami diri kita..sebab kita je yg paham diri sendirik..
ape2 pon gudluck untuk 2011 ye macy.. :)

Catherine- said...

ohh~ kisah kita ada sedikit persamaannya :(

nekad tidak mahu menanti lagi, nekad tidak mahu ditipu lagi

rasanya terlalu sakit kerana sudah buat yang terbaik untuk dia

moga 2011 lebih baik~

khairul_bariyyah said...

sabau la macy.. dak comot pon kne camni jugak.. laki zaman skang sume cam same jugak.. yg geram bila da clash.. si ex 2 cuba nak kenen2kan kita ngan ex dia plak.. huu~ macam la den ni desperate sgt..

sabar ea yunk! :)

aLya said...

what goes around comes around dear. mgkin skarang maCy disakiti tapi akan datang mane taw akan datang sorang jejaka yang akan syg maCy n jage maCy elok2. n yg penting setia pada maCy..ngee...
hope 2010 akan mematangkan kite seme.
make 2011 be another beginning of a beatiful story..:)

muhamadsufian89 said...

tabah ye macy..nak dapatkan yg terbaik memang banyak cabaran..mungkin mereka yg sebelum ni bukan org yg sesuai sebab tu banyak masalah yg berlaku..akan datang pasti ada yg terbaik..jgn risau ye.. :)

Robot | Sakti said...

ooohh..

bawak bersabar.
ada putera raja menanti kut.
hehehe

msTeddy said...

bersabar ye maCy.,bercinta mmg mcm ni..seriously..sy pn xtau ape yg org lelaki mahukan..

platipus said...

maCy kuat

Zed said...

macy ni rmai peminat rupenye....hehe. Besela macy, alam cinta ni, ada gembira, & ada dukanya. Sabr ye.

Smile always...

Catherine- said...

Najjjjjjjj!!!
owh~ macy kita terpaksa berkongsi kaseh :(

Poyaty said...

auwwww, maCy, sgguh berliku cerita cinta kamu. ya, lebih memeritkan dgn apa yg dah sis lalui. kamu seorang yang penyabar dan setia, moga ada yg terbaik utk kamu

p/s: sib bek sempat baca sblm di delete :)

x rugi kenal dgn kamu

CIK TOM said...

takpelah macy..bertemu n berpisah tue sesuatu yg pasti...

nas said...

memang perlu delete..cuma err..tak yah delete..simpan dalam draft jer...xyah publish...bkn aper..leh simpan buat kenangan...

cik elina said...

dah jumpa org yg memahami .

tp

dia pergi .

tak suka .

:(

Aretikz said...

Cool.. setiap yang berlaku pasti mematangkan kita.. yang penting.. kerjasama. eh?

syarifah radiah ibrahim said...

sabar ye macy
bukan senang nak jumpa orang yang boleh terima buruk baik kita, yang boleh faham kita


*syarifah pun tak jumpa lagi. hihi~

nah, ini untuk macy ;

we were suppose to meet the wrong person before meeting the right one so that, when we finally meet the right person, we will know how to be grateful for that GIFT.


moga 2011 lebih baik untuk macy, insyaAllah
;)

Akulah Aqilah Itu said...

diorang tak cukup special untuk buat maCy sedih. Jangan bagi diorang advantage tu ; buat maCy sedih. Apa yang diorang buat kat maCy, well, its their loss, not yours. =)

Definitely, u deserve better. Take care ok? =)

Encik Psychopath said...

jangan bilang tidak ;)

Bateri AA said...

dear maCy,
hmmmm.. be strong ya dear.. no more words yg lebih sesuai untuk maCy..

senyum selalu. Awet muda lah!..:)

sugar2 kapas strawberry said...

be strong syg :(

Yatre Hayati said...

Macy !!! its hurtkan?

cik @ien said...

pasti kamu berhak dapat yang lagi baik.. Allah Maha Mengetahui.. ^__^

just hargai segala pengalaman yg tak semua org pernah alami.. chill ya ^__^

mie said...

biarlah menjadi kenangan..
heheheee

ASaDa RyutaRo said...

tak sempat baca entry ni.. tapi asada dapat agak apa isi-nya..

apa pun, semoga macy tabah. teruskan hidup dengan penuh semangat, pasti ada sesuatu yang baik menanti..

selamat menjalani cabaran 2011.

: : - LoLLy - : : said...

hi hi nice to meet you here, thanks for visiting my blog, hope to see your visit again soon, have a nice day !! =D

p/s: Your comment ady replied in my latest post, please have a check ya ~

Thanks !! ;)

░♥si lampu neon♥░ said...

BETUL TU..SESEORANG YANG MEMAHI..

CHECK ENTRI MANTAP
# QQ RINGS DONUT !#
# JAYA JUSCO BARU, MAHKOTA CHERAS#
# FAILED PARKING KERETA#
# NUFFNANG BUAT BLOG LEMBAP#
#AWEK KHAIRUL FAHMI KENA SERANG#