si hengau yang heheme

Assalamualaikum,


Hambing hiri-hiri yang hamat homel

Hari ni haye heseme lah. Bile heseme haye hengau. Hengau hiket je. Takpelah. Kejap je ni nanti hedap baliklah suare haye ni. huhu

Hachum!

Howi howi. Hade tihu tak?

~Mekaseh.. sambil menyambut tisu yang dihulurkan.

Oh ye. Name haye maCy. Humo haye 20 hahun. Haye huke makang nasi. Haye huke balik umah sebab kat umah haye holeh makang macam-macam. Hari ni haye masak laksa pahang. Hedap. Hedap hangat. Halau tak hedap takde habes la laksa pahang haye buat. Oh ye, haye buat tapi mak guide. Yelah. Haye ni beginner je. Practise hiket hame la hengan chef wan nanti.

Hesok haye hase nak huat kek. Tapi haye tak beli bahan hagi. Tak kek pon huat puding lah. Oh oh. Haye memang huke makang lah. Walopon begitu, haye tetap maintain slim behini. Sape nak makang puding, holehlah hatang humah haye, tapi bawak puding sendiri ye.

Hokelah. Haye penat lah.

Srooott!

Hoke hoke. Helamat malam.


p/s : ape jadah sengau sampai dalam blog ni? huhu. oh dah malam. post esok je lah. eh esok ek sekarang? ahh

Comments

hangan hengau hengau hokk homelll Hauuuhaauuuu :)
M a W a D D a H said…
pembaca pun jadi sengau macam macy...haha
ASaDa RyutaRo said…
masalahnya.. bukan yang menulis tu je sengau. yang membaca pun tetiba terikut sengau.. isk.. isk..
ASaDa RyutaRo said…
homen hang hadi hu mahas hak hign-in
HEROICzero said…
hahaha penat weh nak baca ni! =P
ayu said…
homel la bihe kaming nie hakap sengau..
suhe dgr.. ;)

slamat hary raya aidiladha maCy ;)
rossoneri said…
penat baca nih...hahahah
Anonymous said…
kang jadi sengau betul2 kang!
hahaha
adrinaqamarina said…
hape hawak hacap ne ha? hahah.

*sambil pegang hidung
tia said…
oit!
sengau sorang2 da laa,
ape jadah org yg baca pon kne baca sengau2 ?
hahahahaha!
sengal taww!
Nur Qistina said…
haha..penat tau baca ni..semput dah..huk..huk..
hahahahahaha...
sama pendpt dgn komen fez...
entri yg kiut..


alolololo...
siperajuk yg sengau...
lain kali kalau update tolong msg wa bgtau blog lu dah update...
selsema ker smpi sengau punya versi entry?
hackshitam said…
sengau ke angau?hahaha
hahahahah
serius
so sweet la macy :)
padin said…
cet apesal aku pon jadik sengau nih? huuu
zai said…
hawhawwhaww...
mau jd sengaw betul ka macy
kang betul, nnt student call macy..hekgu hengaww
Aspalela aku ckp.. naj gi bg saputangn..nnt bercendol.. susah!

Aspalela pesan lagi.. jgn la simbah cat merah.. kan dah heseme..

hape mau buhat.. hengau hudahh..
Lya Colours said…
sengal
haha
get well soon ya =)
AiDa AzRyN said…
haha~ kelakar la macy ni~ ;) hope get well soon taw~ ;)
cikpia said…
sila jangan bersin ketika memasak esok..... tak perlu extra ingredient dalam kek / puding itu.... =)
Poyaty said…
haya heli lah haca hentry hawak.

hahaha. hawak penguturr lah.

bak puding sket
mario said…
penat jugak...hungap2 aku baca...huh
hahahaha..penat kot baca entry ni..kena kuar angin dari idong lebih2 cket..kuikuikui.. ;p
Rebelle Me said…
sengau no?
hihihi..
semoga cepat sembuh!
(:
jangan meleleh kat kek esok!
:p
bidadarihijau said…
hahahaha..seriez penat pk ape tu hengau...bace2 baru paham sengau upenye..hahahaahaha
eiffel said…
camtaek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


haye hampak hagi kahchak bila ingus hijau meleleh!!
Chaoi said…
haye nak heket(cket) kek yg kak Macy huat(buat)...haha..xpandai tulis tapi tau la bunyi nyer camner..hehe..
Frodo Baggins said…
hahahhaha habis napas wa baca!
cpr cpr cpr cemoooloott
hemo hemo hemo
Langit Pertama said…
HAku hun hace dalam hengay hugak.. Huhuhhu..
teruk betul dah ko ni..
nas said…
henuh hahu nah haham hafe hende yang hau huat...fening hefala haku..hehe

Ku terima beberapa emel dari Yuna
Mata Hati said…
so sweet..mcm kanak2 ribena jer yg tulis entry ni :)
fitri said…
penat kot baca ni. S nye diganti. haha.
RastaMat said…
tak paham.........
hahahhahaha...
Fello Ariza said…
macy demam kura-kura..

haha :P
hakhakhakhak.. hengau n homel~~ :)
DuniakuAbstrak said…
terseksa hidung baca entry ni..hahaha

ehem2 marah lagi ke?
Ery Farieha said…
hape niw macy?

hengau macy dah jangkit.

ohohohk
Liyana said…
pernah gak main2 cakap sengau sekali kena sound kat classmate.. hahaha.. malu seh... da la dia sound kuat2... sinis gile.
hamzah ian said…
mentang2 gua sengau lu main2 eh.. terasa hati gua.. sob2..
¶A.K.I¶ said…
hahhaaa...
tomei yg oi..
heheme..
heseme mcm pelik sje... hahaha
azana said…
haha...hengau btol...
Cikbelog said…
get well soon dear ;)
Ieqa Swetluv said…
haha naseb bek sengau dlm entry, kalo sengau betul2 payah nk ckp ni haha

Popular posts from this blog

kisah tragedi manis seorang junior 2003

Restoran Ramly Burger

Short Vacation in Penang 2017