Tuesday, November 30, 2010

seruan mereka..maCy ooo maCy

Assalamualaikum,


Salam 1 blogger. Lihat sahaja gambar di atas. 'updated 1 week ago'. haha. Selama seminggu tersebut, maCy memang langsung tidak update dan tidak blogwalk langsung. maCy sebenarnya mahu berehat lama sungguh-sungguh dari alam blog. 3 minggu ke, sebulan ke, setahun ke. Tapi tadi maCy tiba-tiba rasa mahu buka blog, dan inilah yang sempat maCy temui :

sergahan dari tia sayang

panggilan dari alya manja

sindiran pedas-pedas kerepek nenek moden comel

tinggalan jejak angahsayang manis

Akhirnya setelah dikomen oleh sis angahsayang, maCy pun buat lah mini update ni. hee.

Maaf semua! maCy ada baca latest update kamu yang meninggalkan komen, almaklum komen tu footprint kekal, sempatlah maCy usha mana sempat. Terima kasih kerana masih mengunjungi teratak Aku, Kau & Mereka ini walaupun tuannya tak ada. isk isk harap ampun.

InsyaAllah ada masa maCy update dan jenguk-jenguk semua ya. Jaga diri buat semua blogger dan alang juga ;)


p/s : Bila dah mula rehat, rasa mahu rehat lebih lama. Adeh~
p/s ii : kalau terer teka dari blog mana maCy snap update noti di atas sekali itu ;)

36 comments:

adrinaqamarina said...

yang pasti bukan blog rina sebab rina nye blog bukan kaler hitam, hehe.

mario said...

betul tu..bila lama rehat...rasa nak delete blog pun ada kan...

ceritasekupang said...

yeh...dah update.~~!!!

shameel Iskandar said...

Yes, macy dh kembali ke dunia blog.

khairul_bariyyah said...

busy jaga asykar2 ea macy? :)

platipus said...

take care

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

macy!!!
akvin kat sini tgk macy!!

elmog said...

sekali macy update, hambik kau! satu hari boleh dapat 5 entri. thee^^

rindu kamu!

Hellioz said...

xpe...
xyah update.
biarkan dorang
gyahahahahahaha~

Bulan Dilangit Osaka Biru said...

macy..
namo la rehat lagi..
baru nak manje2 ngn macy :) heheeh

welkam bek

Lya Colours said...

uish jgn malas2
exercise jari jemari type entry
hehe

nekmo said...

macy ku syg..eh yunk..hehe..
kapal angkasa pancit tayar ke??hehehe...
smpai bila ni cuti??


blog skandal ek???dlm diam...

cemomoi said...

berblog takan sampai hilang waktu rehat kot? bula gak ngasah minda sambil brehat

AngahSayang2314 said...

ya akhirnya muncul gak macy kan??? ermm macam nie la.. ada gak kabar berita.. kan???kan??

.:: dieylah :: said...

cuti jgn x cuti..hik3...kte serupe..kalo dh cuti cni pun cuti... ^^

Catherine- said...

hai macy!


:* pipi!


kekeke



luv,
catherine-

padin said...

ehhee cuti jangan xcuti ekekee..

akmalhilmi said...

dmna aku g
mesti ada anka buah aku tia tu
hahaaha

♥-- emieysandra --♥ said...

cuti sungguh2 macy ni..
2 la. kalau diajar skit2 nk lbih lme ag..Phm x?ehehe
ape2 pun, take care ye macy ;D

syahrilhafiz said...

tahniah dah berupdate..
cayalah~ramai pembaca setia tuh

sugar2 kapas strawberry said...

hye dear..i'm back :)

yott said...

take care maCy..;)

rossoneri said...

blog asada???

nak rehat pun jgn lah lama2.. sekejap2 udah ler

ms.Teddy said...

dah abes cuti ke maCy??selamat berbelog kembali..

TUKANG KATA said...

jgn pergi lama2 ya..kalau senang,ada masa lapang update la lagi :)

dya adriza said...

hmm apa kata buat entry autopublish 3 hari sekali ;) x de la kami tertunggu2 hehe~

Keyyah said...

sekali tgk pun da tau dr blog mana..heeee..

ermm jeles macy ley cuti lama2... :p

hans said...

tu tandanya mereka rindu ekau la macy

P/S : I Follow You! You Follow I Balik Yer! Kalau Tak Follow Balik Dikira Angkuh, Sombong Dan Bongkak! Habis Bagaimana Dengan Kamu Yang Memaksa Orang Itu?

cik @!en said...

akhirnya.. hupdate juga ya.. hehe..

ramai peminat macy menunggu.. hehe

naz said...

macy pun mundur ya? haha jaga diriii

Lan Bingka said...

oo..cuti ye. ada surat?

nas said...

bagusnyer ko...ramai yg merinduimu sejak ko lama xberhupdate..hehhee..ramai peminat :P

Fello Ariza said...

fewwiitt..

ble nk date nih?

:P

syarifah radiah ibrahim said...

yeayeay macy dah muncul kembali
ehehe

;D

tia said...

eh, ade nme tiaa!
hehe! ;)

MATAHARI said...

betul, sekali kita meninggalkan.terasa mau tinggalkan lama2.