Thursday, November 18, 2010

Gengblogger sudah beroperasi semula!

Assalamualaikum,

Salam aidiladha! Semoga mereka yang sedang menjalani ibadah haji dapat beribadah dengan tenang di sana. Dan semoga kita juga dapat menghayati apa disebalik ibadah korban ya. Amin.

Back to the story, maCy baru sahaja dapat tahu, Gengblogger sudah beroperasi semula seperti biasa. Sebelum ini setahu maCy Gengblogger telah dijangkiti malware tahap ke-tujuh. Agak lama juga tidak beroperasi kan. Err.. Atau semua sudah tahu? haha. Ampun ampun biasalah naik train lambat sikit. huhu

Gengblogger

Jadi apa lagi? Jom ping ramai-ramai ;D

Harap maaf jika tidak berkesempatan untuk blogwalk seperti biasa, sedang menikmati cuti di rumah. Askar-askar maCy ramai lah tak sempat mahu mengadap laptop selalu. Tapi maCy akan tetap cuba untuk cuba blogwalk agar tidak terlepas entry-entry kamu semua yang menarik itu!

Pergi dulu. Jangan rindu-rindu. :)


p/s : saat ini Alvin and the gang sedang berkumpul bersama. Amat jeles ok~

26 comments:

A D I A said...

dah mula beroperasi? sejak bila ditutup? ni lagi ketinggalan keretapi tahap gaban ni hhehe.

Chaoi said...

ooo sudah boleh ya..peh siap ada askar kt umah eh.cuti semester terus ker?

syarifah radiah ibrahim said...

salam eidul mubarak!

;)

Fello Ariza said...

psst macy..

pe kaitan ngan geng blogger dgn rindu ngan macy?..

haha..:P

cemomoi said...

time raya ni mesti la ramai tetamu yang datang

ASaDa RyutaRo said...

hoo.. Selamat Hari Raya Aidiladha..

;)

raya korban ni takde askar2 yang mintak duit raya? hihi =P

rossoneri said...

ooo ye ke..okeyyy..tq

M a W a D D a H said...

err...adah bru tahu...hihi

samat ari raye korban macy...;)

maCy said...

@A D I A
erk. adoi kak. sengih je mmpu. huhu

maCy said...

@Chaoi
haha. ramai ohh.. yup2 cuti semester ;D

maCy said...

@syarifah radiah ibrahim
thx sharifah! u too :)

maCy said...

@Fello Ariza
fella jelessss! huhu

maCy said...

@cemomoi
hik3. ada la juga ;D

maCy said...

@ASaDa RyutaRo
asada! rindu!

maCy said...

@rossoneri
sama2 ;D

maCy said...

@M a W a D D a H
thx sis. u too ;D

Encik Psychopath said...

pinger time ~

ciEk NiENa said...

selamat hari raya maCy... huhuhu..

aLya said...

selamat ari raye aidiladha maCy..
seronoknye ade askar2 nk dilayan..hehehe

Fakhrur Razi berkata said...

pergi layan askar2 dlu bru bw
hahaha

gengblogger ak nk join gak la nnti ;D

adrinaqamarina said...

rina tak penah ag join geng blogger tu. hahaha.

abgreds said...

dulu suka pergi gengblogger. sekarang pergi masih ada malware bila buka akaun abgreds..
kat akaun SAYA jer..(?)ke
peh tension..

Lya Colours said...

dulu kita siap remove link gengblogger kat blog sbb malware
huhuhu
skrg dah ok, boleh serangggg balik

Rowena Chasez said...

hai syg..
im back!!
heheee~

ehhh ehhh dah ok dah??
nak g ping sat..
tataa syg..
thank 4 da info..
mwahh :x

Nur Qistina said...

geng blogger ni apa ya? maksudnya memang untuk geng2 blogger..tapi, boleh maCy gtau lebih lagi tak..=)
thanks..

Syafrizal said...

Lama betul menunggu geng blogger ni.. tapi skrg dah ada macam2 sebagai pengganti Geng Blogger