gelak sorang-sorang

Assalamualaikum,

Ha, tengok sahaja tajuk. Pernah tak siapa-siapa di sini ditangkap basah kerana gelak sorang-sorang?

Mesti pernah kan? Banyak sebab yang boleh buat kita gelak sorang-sorang ni. Tengok cerita. Sedih sangat sampai rasa nak ketawa, Oh, faktor mengigau pun boleh terima juga. hehe

maCy selalu kantoi dengan roommate dulu. Terutamanya bila menonton drama Jepun yang memang kadang-kadang buat senyum angau sorang-sorang pun ada. Kadang-kadang masa baca blog pun boleh gelak sorang-sorang juga. Tu entry, belum baca komen sengal yang entah apa-apa lagi. Cuba lah cari blog-blog yang kelakar, memang release tension membacanya.

Yamapi suspek terbesar penyebab senyum sorang-sorang ;p

Sebenarnya entry ini dibuat setelah anak saudara maC tegur dalam kereta, "eh maksu ni, baca mesej pun gelak.". Kurang hasam punya budak! huhu

Oh ya, harap maaf sangat cuti ni pasti kurang update. Almaklum dirumah. Ramai askar. Lagipun, mahu menikmati saat-saat terakhir bergelar gadis 20 tahun, awal tahun depan sudah 21. Cita-cita nak jadi matang sikit. hik hik hik.

Ok ok got to go. Sekarang ni pun si kecil deena sedang bergayut belakang maksu dia. adeh. Pergi dulu. Jangan rindu-rindu! ;D


p/s : banyak cerita, tak ada masa mahu bercerita~

Comments

yott said…
haha...prnh2
ms tu dlm komuter..tringat per lucu..so tergelak sorang2..
ada sorang mamat tgk sy semacam jer...hehe
Farah Farhana said…
hye maCy..
haha..gelak sorang2 best kan?
suke yamapi gak tp lebih fanatik dkat maki..;)
adrinaqamarina said…
rina kalau tengok cerita ke, komen ke ape ke mst senyum sorang3 jugak.

kadang3 pelik jugak dengan orang yang langsung tak de ekpresi muka pon. adoi.
Fello Ariza said…
kalo tgok vid jepun yg sengal2 leh wat gelak sorg2..

heh..

-.-"
hiro said…
gelak itu awet muda.
Anonymous said…
hahahaha
kan2??
kdg2 memg leh gelak sowg2 pun!
haks!
aah
biasa kalau berblogging msti ak gelak sorg2
roommate pk ap pun xkesah la xD
Nur Qistina said…
hah! tengah gelak la tu..kantoi....=p
M a W a D D a H said…
macy...askar dah menunggu kat belakang tuh...hehe

gelak2 tu best macy...adah selalu jer gelak sorang2...hikhikhik...

(bukan giler ok...:p)
hehe macy..
sama la kita..rumet sampai pelik tengok..
dok gelak sorunk2..hahaha
macy..kita muda g..
2011 pun still 13..kan?kan??hehe
ahah selalu je gelak sorang2
nangis2?
haa baru je nangis2 sambil tengok cerita korea haritu
hahak~
mario said…
mmg berat le klu gelak sorang2...ekeke
NAJ HEBAT said…
tengah berak.

dlm jamban.

teringat macy.

bangunan macy.

wakakaka...
gelak buat kita hilang stress.
mari gelak bersama orang kurang siuman.
lagi gelak terlebih gelak. ;)
rossoneri said…
hahaha yamapi pulak dah..

skrg kita tgh tgk cerita oguri shun! :D
HIHIHI. hai maksu! napeeee bace mesej senyum? dr bakal paksu ehy? HIHI
ciEk NiENa said…
ni baru feel sambil tengok movie sambil gelak.. sama la macam rumate saya kt uni ni.. huhu
zai said…
maksu comey !!

tengok tu dah senyum sorang sorang. belum lagi zai puji lebey2, confirm gelak kah kah kah. kann
azana said…
hehe..teringat plak adik sy gelak time tdo..keh keh keh
plumpy.tootsie said…
kalau teringat keletah askar2 macy pun mesti macy gelak2 jugak kn?

huhu.

suke budak kecik! :D
plumpy.tootsie said…
nak tulis kt chatbox tp my line lmbt sgt.sorry.

yg ni xyh publish taw.hehe

dear,takpe lah.i'm ok with it.macy pun tau yg ima tak kisah pun org nk ckp ape kn?u know me rite?

no worries.macy tegur as a friend.and i appreciate it.thanks dear.next time if i did something, macy nk tegur,tegur lah.i'm ok with it.macy jgn igt ima mrh macy.no lah.ima ok je.macy jgn fikir sgt k.

:)
dyaya said…
selalu gelak sorang2 mse bce nsj..hihi..macy, kim slm baby kecik ari2..hoho
HEROICzero said…
kalau tergelak sorg2 tu, dah x larat nak kantoi dah~ =P
wa teringin nak msg2 lu macy..tapi wa takda no hp lu..

sedey kan..
cik tom pun selalu kena sound dgn adik sbb suka bc mesej pastu senyum2..
miss nina said…
baca sms sambil senyum2
apekah??
ASaDa RyutaRo said…
kadang2, senyum sorang2 ni best gak. hurmm.. pernah nangis sorang2?
caliph shuriken said…
sy kna tegur jgak dgn ank sdara..
"apa ni, bca msg pun senyum"

siap dia dtg dkat tumpang bca msg, iskk nk kna gigit dakni :p
LadyBird said…
maksu lyn ank2 maksu baik2 yr :)

Popular posts from this blog

kisah tragedi manis seorang junior 2003

Restoran Ramly Burger

Short Vacation in Penang 2017