blogger famous itu

Assalamualaikum,

maCy baru je singgah satu blog hebat ni. Teringat-teringat.

Dari awal maCy mula aktif berblogging maCy sudah sampai sana, dan maCy selalu mention blog itu di teratak
Aku, Kau & Mereka ini. Tapi, sudah hampir 10 bulan berlalu, bermula dari blog ini hanya mempunyai follower tidak sampai 10 orang, sampailah hari ini maCy mempunyai lebih kurang 750 orang follower, blogger hebat tersebut masih tidak pernah sampai ke teratak kecil ini.

Merajuk? Tidak. Kecil hati? Tidak. Terasa? Tidak. Cuma sedar diri~



p/s : saat anda membaca post ini, bermakna maCy singgah ke blog tersebut enam hari yang lalu. keh2. autopost :)
p/s ii : thinking off nak banned site yang guna mesin tu. kejam ke? kejam ke?

Comments

Frodo Baggins said…
xper macy, beloger itu sibuk.
hahahhahaha ... beloger picisan
datang mari sayang yu lebey2.
jgn kicit hati. woohaaaaa


nah coli!


>>___<<
eiffel said…
mgkin sbb macy jd silent reader jerk kot..tuh yg dia xpasan..



cmne nk buat auto post?da try..tp asik xjd jerk T.T
plumpy.tootsie said…
beliau terlalu busy mungkin.

takpe lah macy,xde dia,macy ad saya.

syg sy tak?

LOL :)
cemomoi said…
dah dok di awan nampak langit je...
sabar macy..maybe blogger tue dtg tp silent reader kot..
f_aRa_aINa989 said…
follower macy dah lebih 750 orang dah..hehehe
hatim hernandez said…
ade lg ke lbeh hbt dr macy:D
Izan Ishak said…
tahniah maCy...makin meriah belog ni dgn follower2 yg sayang kat belog ni.
blogger famous? sapa ye...kena korek n3 maCy yg lepas2 ni...
.s.o.f.i.a. said…
chop tak terasa..... he he.......... sebab aku mai sini banyak kali..... =)
hackshitam said…
keh keh keh..
ape nk kisah...
=)
sebab dia tak tau..soh la dia dtg blog macy..heee~~
765 followers
pheww~
dasat
huhu
Mario said…
takpe takpe....mungkin sbb dia byk sgt blog nak pegi...
Lya Colours said…
siapa blogger pemes itu
hehe kepoh jap
¶A.K.I¶ said…
nak banned site yg gne mesin?
mesin ap syg?
¶A.K.I¶ said…
wow!
frodo btl2 bagi coli sama macy!
ptot macy jeles~ keh keh keh
sape² macy ? nak usha ! :)
sorilah dear , tengah exam skang , tak dpt nak usha macy lately . sob sob .
~M!sS rARa~ said…
sy suka baca blog awk ! :)
Sabarlh Macy yer.
Sorry juga x berkunjung dlm tempoh 5 ari lepas sy bercuti2 sempena depavali.
Lelaki Ini said…
huhuhu..
tahniah2!!!
lemonade said…
rilex laa.. i kan ada sllu dtg cni even jarang komen tp sllu baca tau tau tau!!
si biskut said…
takper lar macy...mungin belum masanya nak datang.
site ape 2 macy?
ala... blogger hebat 2 xnak jenguk macy.. ni blogger x hebat jenguk macy tiap2 ari kot.. :)
beautiful_rose said…
dah lali...
biasa kena macam tu
tapi tak apalah bukan mengharap pun.huhuh
Fello Ariza said…
eh..

fell ke?..

hhehe..

terperasan sndri plak..

:D :P
M a W a D D a H said…
macy lagi famous tau...
padin said…
banned je mesin tu waakakakaa
miss nina said…
uiks..biasalah tu. anggap je blogger tu tak perasan :)
-NiD's- said…
blog kamu best sebab tuh FOLOWER pn ramai....so Jaga baik-baik ukhawah keyh....
NuR 'aQiLaH said…
cheq blogger picisan dtg menyeranggggggggg. nak ilmu. ekekek
iqbalsyarie said…
ya lah macy. kamu lg feymes la...
ASaDa RyutaRo said…
hurmm.. sape blogger tu? tak kenal pun.. lalala~

mungkin dia ada dtg menjenguk, tp x tinggal jejak je..
MATAHARI said…
aku rindu frodo kat first komen ini.

Popular posts from this blog

kisah tragedi manis seorang junior 2003

Restoran Ramly Burger

Short Vacation in Penang 2017