blog oh blog. lama tak rasa macam ni

Assalamualaikum,

Lama dah tak rasa macam ni. Rasa macam mana? Tengok gambar di bawah ni.


Nampak tak apa yang maCy nampak?
If nampak pun mesti tak faham apa kan? huhu
Ni ha...


10 online!
Sikit tapi syukur lah.
Lama dah tak merasa ramai online sekali.
Just happy. Rasa happy bila orang suka entry kita.
Lagi happy bila entry tu dapat widen others knowledge.

Memang naik semangat mahu buat entry bagus-bagus macam dulu..
err.. tak adalah bagus, tapi tak adalah merapu macam sekarang ni.
huhu..

Sebenarnya..
Bukan happy sebab apa pun..
Sebab selalunya macam ni..


1 online..
Selalu juga 0 online.
Tak sempat nak capture saja.
huhu

Baik. Back to kerja semula.
At this moment, tengah mesej Zaizax tersayang.
Rindu la awek sorang ni..
jaA~

p/s : mood swing swing swing~

Comments

f_aRa_aINa989 said…
kalau nampak lebih dari 2 org yg online pun saya dah teruja!

hehe...
Fello Ariza said…
hehe..

fell plg tinggi pon 5 online..

haha :P
lemonade said…
ok la tu kan drpd 0 je.. hihi
Chaoi said…
ingat kan nak fokus kt shoutmix tu..siap ada sayang2 lagi,,hehe...xbace habis lak
M a W a D D a H said…
ok la tue..blog macy best...sebab tu ramai org datang...

p/s: rindu zai sorang ke...:p
Poyaty said…
wahhh, hebat lah maCy sampai seploh tu. hehehe

blog best kannn

saya x penah pon tau bape yg tgh online dkt blog saya. hahaha
Si gadis bunga said…
hihi.
sharing is good.
make yg beronline tu mahu share mengeshare ape yg maCy tulis.
suke singgah belog maCy ;)
Catherine- said…
camne nk buat tu?? nak jugakk :(
entri2 macy menarik!
macy dh b'blOg bape lame ea?
maCy said…
to all. thx for d cmment :)
macy ! saye ke 035144 je. 2 online. macy dengan saye ke? auww. atau ada orang lain? boleh ngedet. ;)
Lya Colours said…
kita tak tau berapa org on9
malas letak widget tuh
huhu
wah..glamer sungguh blog anda..

blh ajar blog
LyndaWawa supaya jadi glemer jugak?hehehe
at this moment.. 3 online.. eceh~ :)
joe budu said…
haha..mesti suke ko ye..ak standard 3 org je view blog ak..dlm shari T_T
Uruchimaru @ kf said…
masa sdg drop komen ni ade 13 sdg online adik maCy...=)

kagum..
rossoneri said…
woot woot...yeayyy...hehehe
Robot | Sakti said…
dah ramai dah pembaca.
tahniah :)
tahniah ramai pembaca yg setia termasuk cik tom..hihi
baincardin said…
mmg xcited bila nmpak ramai blogger datang online ^_^
Aujinz said…
keh keh keh..

ha'ah.. yang satu online tue, diri sendirik la tue..

koh koh koh..

tapi takpe.. komen Macy banyak weh..
semangat nak berblogging..


kalau komen ciput, rasa macam nak tido jer..
MATAHARI said…
hehe, sebab blog kau best. tengah sesi mengatam blog kau ni. hehe. sori ek. datang melepak di pagi kehujanan ini.

Popular posts from this blog

Apa yang boleh dibuat dengan RM50 di KL (Part 2)

Restoran Ramly Burger

Apa yang boleh dibuat dengan RM50 di KL? Part 1