Friday, November 12, 2010

25 randoms tak and suka about me

Assalamualaikum..

Mesti ramai yang sudah buat tag ni kan? maCy sahaja yang malas tapi sudah kena tag 3 4 orang tiba-tiba rasa bersalah tak buat. Tapi maCy dah ubah tajuk dia. haha. sis Ladybird, gadis bunga dan elmo gemok maaf ya lambat buat tag kamu semua ;D

"once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you.at the end,choose 5 people to be tagged.you have to tagged the person who tagged you.if i tag you,its because i want to know more about you."

Lets go!
  1. Tak 21 tahun tapi 20.
  2. Tak suka pink sangat.
  3. Tak minat heels sangat. Err, tapi tengah cari wedges dah setahun tak beli juga kedekut mungkin. haha
  4. Tak suka bunga kecuali ros merah.
  5. Tak suka I-city. maCy rasa tak cantik pun.
  6. Tak minat shawls.
  7. Tak minat dan tak pandai make up.
  8. Tak banyak bercakap sangat kecuali dengan certain person.
  9. Tak mudah lupa orang yang disayang. Three years tu cukup lama kot. Tapi dah sampai end ;D
  10. Tak susah memahami tak senang difahami.
  11. Tak susah memaafkan tak mudah melupakan.
  12. Tak suka perempuan desperate approach bf/tunang/laki orang.
  13. Tak suka lelaki bermulut manis.
  14. Tak rajin mengumpat tak rajin bergosip.
  15. Tak tahu perkembangan dunia hiburan tanah air.
  16. Suka makan sangat sangat sangat.
  17. Suka bintang yang amat.
  18. Suka pantai sebab cantik dan tenang.
  19. Suka duduk rumah practice jadi isteri mithali.
  20. Suka main game. Sekarang Travian. Kecik-kecik main Commandos, War Craft, etc etc.
  21. Suka Avril dari dulu walaupun sekarang dah tak ada lagu baru.
  22. Suka ular sebab comel. Tapi kak syami tak kasi bela. uwaa
  23. Suka Spiderman suka Superman.
  24. Suka cerita Jepun, suka Yui suka Arashi.
  25. Suka alang.
Banyak yang boleh dicerita, tapi bukan ada yang nak baca huk3 jadi maCy merepek-merepek sahaja. hehe. Oh oh tag 5 orang ya?


Okay. Free sila buat lepas tu kasi link kat maCy ok?



p/s : nak diam je. [edit]

28 comments:

Jelly Beku said...

x pandai make up?...kena blajar nie..

tot tot kecik said...

salam..


oo byknye prkara ttg maCy..tot xsuke gak pmpuan yg xde keje suke hak milik org laen..



maCy...!!!!tot da kembali stelah lama mghilang..skang da cuti.. :)

adrinaqamarina said...

ular ape macy nak? king cobra? haha

eiffel said...

hohoho..da kne tag smpy 3 bwu nk buat -.-"

rossoneri said...

oooo suka Arashi ek..ni mesti paling suka Matsu Jun

f_aRa_aINa989 said...

haha...suka bela ular sbb comel?
wohoho....
hehe

♥-- emieysandra --♥ said...

wah..byk gak p'bzaan kite (t'banding lak, ehehe)
tapi satu yg sama & tepat, no.8 tu
~_^

elmo blurb blurb said...

same goes to me, tak suka desperado. ahah. yours-simple. :) thanks.

baincardin said...

tak tak tak!!! ^_^'

cemomoi said...

heee tak larat nak jawabbb

Nur Qistina said...

banyaknya tak...haha..=p

Cik Dara said...

huhu,byk yg kite sama..xsuke shawl,xsuke make-up..suke duduk kt umah..hahaha mmg sama.

plumpy.tootsie said...

ular comel?macyyyyyyyyyyyy.u gile lah.haha!

Sumijelly said...

banyak TAK dr SUka..hehehe

Sumijelly.com

iqbalsyarie said...

oh, saya ditag..maaflah macy, saya sedang buat kelas bersiri di blog saya. InsyaAllah once i've finish, saya cuba buat. tak jamin taw.hehe

Jangan kecik ati ya. Sory sangat. Tapi no.10 tu bagi saya sangat menarik.. tak senang difahami ya? hehe

NAJ HEBAT said...

sapa asada???


sapa!!!

NAJ HEBAT said...

sapa asada???


sapa!!!

khairul_bariyyah said...

hahaha... xnak tag asada... macam mau carik gado je macy ni.. ngeh3!!

adeh, sape la yg kasi bela ular.. macy nih~~

DuniakuAbstrak said...

ala...baru nak kawan tapi macy tak suka yg mulut manis

camne ni?

haha

Poyaty said...

maCy dlm byk2 kita suka no 12 itu. sgt tajammm. haha

war craft adlh kegemaran sepanjang hayat kan.

marilah saya mekapkan. mahu? hehe

annfrendly said...

waa.. macy suke ular...
akak taaakoot gan ular...
kalau nampak aje ular rase nak pengsan.. hehehee

mario said...

no 25 tu hape...

ASaDa RyutaRo said...

tengok??? khairul bariyyah.. anda boleh tengok kan...

huh.. takpe, walau pun macam tu, tetap ada yang tercari2, siapa asada. mana asada.. lalala~

ASaDa RyutaRo said...

"al-fitnatu asyaddu minal qatlu"

Fello Ariza said...

alamak macy..

fell da jwb tag nih..

http://nurrfellanyzellany.blogspot.com/2010/10/25-perkara-dari-saya-untuk-anda.html

tq sbb tag fell :)

huhu

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha... terus nak diam je.. isk.. isk..

ain fathihah said...

macy, tak sempat jawab tag. tengah study, nak exam. nanti dah habis exam, saya jawab ye

Amni said...

Dear dah jawab... pernah buat... serius ni... hehe... tapi entri tak ingat tajuk apa... huhu.... thanks dear/...=)