Monday, October 25, 2010

used to be enemy, but now we're bestfriend ;D

Assalamualaikum,

In a good mood. Lupakan kisah semalam kerana maCy sudah lama tidak hot, tapi yang penting maCy memang cepat cool. Cuma since sudah terpost entry geram itu maCy biarkan sahaja lagipun memang rasa better lepas menulis~

Very quick update this time. Alkisah tadi TPM datang ke IPG maCy, sebenarnya maCy agak keletihan kerana tidur lambat tetapi terubat kerana bertemu dengan sahabat lama. Ada pic maCy dengan dia di FB tapi muka maCy macam alah, letihnya jadi maCy tak mahu letak sini. hihi

Echa yang comel ;D

Apa pun maCy suka caption pada gambar kami di FB, "used to be enemy's, now we are bestfriend. do you remember girl? ♥"

I do remember sayang!

Dulu si Echa ini agak kerek di sekolah, maCy yang tak banyak cakap ni memang malas nak campur. Sampai satu hari ketika di Tingkatan 2 dia mengamuk dalam kelas dengan segala carutannya lalu maCy berkata dengan selambanya, "memanglah sukati ko nak cakap ape tapi kalo ko mati kubur sebelah aku nyusahkan je." Haha. Siapa tak marah dikata begitu. That is one yang maCy ingat. Lalu menjerit lah si Echa ini sampai satu sekolah boleh dengar. Bila ingat semula memang kelakar, tapi gaduh-gaduh pun lepas tu pernah juga si Echa ini ajak maCy pergi teman dia fire junior, sebab kacau junior senegeri dengan dia. Echa, echa.
Tapi itu dulu, sekarang tidak kerek lagi, she's seriously hot with high heels tadi. Makin ayu. ;p

Macam mana kita boleh baik ya? Apa pun, sayang kamu ketat-ketat! ;D


p/s : these few days, i guess im in a very good mood :)

31 comments:

~fais~ said...

hurm..macy..e2 name khidupan...
kekadang musuh leh jd kawan,
kawan leh jadi musuh,
sayang leh benci n bnci gk leh jadi cinta...
see???

sume 2 ketentuan..
kte jz follow je...
law owg nk berubah...
mgkin hnye perlukan sekelip mata...

Si gadis bunga said...

semoga kekal friendship u two.
kawan molek-molek deh,
tak moh gadoh2 tau.

;)

Uruchimaru @ kf said...

base ler tu,kf pun byk kwn dgn budak2 kerek2 ni..even ade yg hati tisu owh !

Poyaty said...

selalu org yg kite musuh tuh lah yg akn jd kwn baik kite. serious, sudah 2 kali terjadi. hahaha

Fello Ariza said...

krm salam kt kawan macy..heh~ :P

Rowena Chasez said...

musuh jdi bestfriend..
wahhh..
best!
wena bestfriend jdi musuh~
huhuu~

Nur Qistina said...

dalam hidup ni, boleh jadi orang yang pernah rapat dengan kita jadi musuh dan mereka yang satu masa musuh kita menjadi org yang sangat memahami kita..this what life is all abput..=)

althafunisa said...

jeles...special entry untuk atul cam nih ta de ke?
huh...

maCy said...

to all :
thx for d cmments. kwn tu pnting. sbb mereka nyawa ;D


althafunisa :
aish gf i sorang ni, t macy free, macy lepak sana, macy buat ok dear? :)

iqbalsyarie said...

oh..baguslah :)

cik @!en said...

wah.. bestnyer...

terbalik plak ngn my story.. huk3.. dari kawan jadi musuh.. just sbb lelaki... sedih kan?

M a W a D D a H said...

bagus la macy in good mood...selalu2 la in good mood...:)

sYaMi-Satu Penjuru said...

good girl

ceritasekupang said...

pernah juga jadi kat sekupang cam ni...enemy jadi kawan,...kawan lak yang bertukar jadi enemy....

miszlullaby said...

hehe...bagus la tu=)

syarifah radiah ibrahim said...

haha sapa tak marah orang cakap camtu cik kak
;D

AiDa AzRyN said...

Hope kekal la hubungan sahabat korang~ ;)

♥-- emieysandra --♥ said...

good2..
kawan macy 2 dak maktab gak k?
;D

plumpy.tootsie said...

hati perempuan,mcm kerak nasi.kene air,lembutlah dye.

rossoneri said...

itulah orang kata, jgn dibenci2 nanti disayangnya org itu..

Tomato Gurl's Life said...

wah bagus la macy..from enemy turn to best friend..so good to be true...but nothing impossible..

ASaDa RyutaRo said...

sampai tahap kubur sebelah menyebelah pun boleh d anggap menyusahkan. ahahaha..

cam gaduh budak2 je. padahal gaduh pasal si A kata si B keluar hingus je. lalala~

semoga frenship itu kekal selamanya.. ;)

eiffel said...

jangan ada benci....

khairul_bariyyah said...

dulu selalu gado2.. sekarang dah ja pakwe makwe.. hikhikhik


macy syg sy ketat2 x? :D

LadyBird said...

:P bile kngn lm menjelma di ruang mt.. psti rs klkr dek krn ketidak mtgn dulu.. :P

AngahSayang2314 said...

macy..macy...macym angah mai sini jappp hehehhe...

tak pe lambat lain ok la tue bak kata saidah hehhee

hiro said...

hehe..gtu eh.

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

jarang dgr ni musuh jd kwn baik..bese kl da musuh, plg kuat pun jd kwn gitu2 je pas mintak maaf..

macy.pasni bg tips2 skit cmne nk lupekan muke ketat musuh tu dl sblm jd kwn baik.hehehe

Scya LollitA said...

ttak kenal maka tak cinta hehehe

Scya LollitA said...

ttak kenal maka tak cinta hehehe

fndrocka said...

Ini bagus..ada org yg berbangga diri kata dia kalau benci org..sampai bilaa2 dia akan benci..pfftt!