Saturday, October 23, 2010

serasi bersama

Assalamualaikum,

Semalam maCy bermesej dengan seorang member kamceng, dan beliau dengan selambanya berkata, "profile pic maCy kat FB takleh blah ok?". maCy pun tak faham apa yang takleh blahnya.
Align Center
Sila lihat.






Apa yang takleh blah?
Walaupun aki kata yamapi ni ex dia. uhh~ ;p

Lihat baik-baik. Bukankah kami serasi?? muahahaha *buat muka comel*

I wish dia pakai jam tangan kanan, kalau tak lagi serasi. hahaha. Ok. Over ketawa pula. maCy sebenarnya sedang penat-penat study. Tu yang terhasilnya entri tiada motif ini. Sudah mahu final jadi doakan maCy ya? Kalau tidak final bolehlah dating dengan sis Adah sambil dia belanja window shopping. ~memang sah-sah free. haha

Ok-ok maCy pergi dulu. Jangan rindu-rindu~~ ;D


p/s : makan makan makan makan makan. ~autopost lagi.

25 comments:

Fello Ariza said...

muntah darah arnih..sies!..hahak..

Uruchimaru @ kf said...

dik maCy ss ni! xper2 sekali-sekala kan..

Si gadis bunga said...

dear,
owh.sudah mahu final ye
good luck dear.

me ether, final examination is around the bush.
haha.
anyhow. kenape nasib baik yamapi.
bukan ninimiya kazunari.
lalala~

;)

ceritasekupang said...

leh nampak ada persamaan kat mata...haha...

padin said...

xde dialog untuk di komen selain he he he..

Keyyah said...

wah serasi gitu..hihihi...

NichKhun said...

hahaha.. comel la laki korea tuh.. korea ke jepun? macy pom comel jugak.. masih teringat macy bila dari kajang nak ke serdang melalui highway.. hahahaha paham x?

M a W a D D a H said...

window shopping boleh...bayar??....macy yang bayarkan...hahahaha

makan itu bagus...;)

M a W a D D a H said...

gud luck macy final exam...wat leklok...dah2...sempat lagi bt perbandingan ngan artis...hehe

nampak cam serasi...nampak je la...:p

cemomoi said...

boley laaa

ciK LyndaWawa igUana said...

comel...=]

aLya said...

nmpak cam serasi la maCY..hehehe

best of luck 4 ur final :-)

echah mashuri said...

maCy comelllll....sekain tq:)

rossoneri said...

gud luck exam!...

oh yamapiii yang semakin hot skrg.. baru je bbrp tahun xjenguk dia..skali jenguk dia thn ni,wah makin hot...hahahah

ardinihumaira said...

Goodluck!
jangan memain.. kang dni babap hehe

ASaDa RyutaRo said...

serasi lah sangat..

hahahahaha.. adah belanja window shopping je??? uhh! sepatutnya belanja la makan..

asada guna jam sebelah kanan, adakah kita serasi? lalalala~

khairul_bariyyah said...

dakcomot pakai jam tgn kiri.. serasi la ngan yamapi ni.. hihihi


gudluck for ur final dear~ :)
bittaufik wannajah~

iqbalsyarie said...

Oh..da nak final ya ?
semoga semakin berjaya :)

Mari menjadi manusia

platipus said...

yang sebelah kau tu laki ke perempuan..konfius..

kau pkai jam belah kanan?

syarifah radiah ibrahim said...

memang serasi
haha
*saya perlukan baldi*
:P

goodluck fr ur final exam , macy!
doakan kejayaan kita sama-sama okay?
;)

M a W a D D a H said...

eh asada ni...dah macy suh banje window shopping..dah la...

hahahahaha

Poyaty said...

tahukah anda,

anda sangat comel?

sekian :D

Tomato Gurl's Life said...

macy comel je..hehe...tp mamat tue xde pn encem/comel..haha..

btw good luck exam!

f_aRa_aINa989 said...

good luck for final macy..=)

caliph shuriken said...

mamat ni laa blakon dlm buzzer beat kt 8tv tu ^^