bukan entry autopost

Assalamualaikum,

Baca komen entry lepas. Terharu sangat. Terima kasih banyak atas semua concern dan kata-kata semangat. maCy rasa macam disayangi je. Ok. maCy perasan. Tapi tak apalah perasan pun, thanks. maCy sayang kamu juga.

um, maCy rasa maCy ada masalah tidur sekarang. Tiap malam, maCy akan berubah position entah berapa kali entah dan membuatkan maCy rasa mengantuk amat di siang hari. Itu insomnia ke?

Apa pun, terima kasih amat kepada semua. maCy rasa better sikit. Mungkin...

Ah, maaf atas entry tidak berkualiti kali ini, sekali lagi entry tiada motif, entry tiada fungsi. Kasihan mahu tinggal lama bersawang sahaja, tu lah 10.10.10 baru-baru ini 3 entry sehari.. Patut simpan buat autopost saja..


p/s : Online kurang. FB kurang. Apa lagi main Travian.
p/s 2 : tibe-tibe maCy syak diri sendiri tengah tak betul..=="

Comments

Fello Ariza said…
adakah post berkaitan & disebabkan kurangnye tdo? :P
echah mashuri said…
heeee.....maCy jum tdo!
lan_ax said…
siang hari buat aktiviti yg memenatkan contohnyer jogging.. malam mesti senang tido.. tp elakkan tdo siang..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/
ade masalah yg same..
long2 time ago lagi..
huk3.. ;(
maCy said…
@lan_ax
terima kasih atas tips! ;D
hye macy day parade
kesimpulannye, ko akan buat entry autopast kl ko xbetul
Poyaty said…
same here. sbb terlalu panas. i susah tido. huhuhu. of cos we luv u :D
¶A.K.I¶ said…
nak lari sembunyi kan diri.........
Mario said…
insomnia tu tak bole tido siang dan malam...itu hanya ko ada risaukan something yg tak tau mende ape...jgn fikir2kan sgt...huhu
.s.o.f.i.a. said…
pi tdo!!!!

pastu buat entry best macam dulu2..... =)
tia said…
jage kesihatan taww macy! :)
maCy said…
@Poyaty
hik3 i love u too ;D
maCy said…
@¶A.K.I¶
jom lari sama2 buang lemak ;D
maCy said…
@Mario
souka.. baek! terima kasih mario! ;D
maCy said…
@.s.o.f.i.a.
erk. sekarang tak best dah ye.hik3
maCy said…
@tia
baek tia.. thx lot :D
nape ni dik?
emm..ade mslh tidur ek,
betol ape yg disyorkan lan_ax 2..joging!
jom joging kat stadium kite ni..ehehe
~_^
AngahSayang2314 said…
la macy sabar ye apa yg penting go..go.. cayokkkk
jum tidur awal malam ni..hihi..
mmg cik tom syg macy ;)
maCy said…
@AngahSayang2314
insyaAllah. terima kasih angah :)
maCy said…
@Tomato Gurl's Life
hik3 xremaja la tido awal ;p
sayang cik tom juga ;D
Kyuubi_85 said…
eh macy? what happen? dah lama ah z dtg sini.
MATAHARI said…
blog. umpama halaman rumah.
follower itu, jiran-jiran.
mereka mengomen-menziarah rumah.
kita berbalas di tetingkap skrin.
dan menjenguk dari jarak berbatu.
di mana strangers are families.

Popular posts from this blog

kisah tragedi manis seorang junior 2003

Restoran Ramly Burger

Short Vacation in Penang 2017