Thursday, October 14, 2010

bukan entry autopost

Assalamualaikum,

Baca komen entry lepas. Terharu sangat. Terima kasih banyak atas semua concern dan kata-kata semangat. maCy rasa macam disayangi je. Ok. maCy perasan. Tapi tak apalah perasan pun, thanks. maCy sayang kamu juga.

um, maCy rasa maCy ada masalah tidur sekarang. Tiap malam, maCy akan berubah position entah berapa kali entah dan membuatkan maCy rasa mengantuk amat di siang hari. Itu insomnia ke?

Apa pun, terima kasih amat kepada semua. maCy rasa better sikit. Mungkin...

Ah, maaf atas entry tidak berkualiti kali ini, sekali lagi entry tiada motif, entry tiada fungsi. Kasihan mahu tinggal lama bersawang sahaja, tu lah 10.10.10 baru-baru ini 3 entry sehari.. Patut simpan buat autopost saja..


p/s : Online kurang. FB kurang. Apa lagi main Travian.
p/s 2 : tibe-tibe maCy syak diri sendiri tengah tak betul..=="

31 comments:

Fello Ariza said...

adakah post berkaitan & disebabkan kurangnye tdo? :P

echah mashuri said...

heeee.....maCy jum tdo!

lan_ax said...

siang hari buat aktiviti yg memenatkan contohnyer jogging.. malam mesti senang tido.. tp elakkan tdo siang..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

khairul_bariyyah said...

ade masalah yg same..
long2 time ago lagi..
huk3.. ;(

maCy said...

@Fello Ariza
apekah? haha

maCy said...

@echah mashuri
tido suda ;D

maCy said...

@lan_ax
terima kasih atas tips! ;D

maCy said...

@khairul_bariyyah
iye ke ni? ;p

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hye macy day parade
kesimpulannye, ko akan buat entry autopast kl ko xbetul

Poyaty said...

same here. sbb terlalu panas. i susah tido. huhuhu. of cos we luv u :D

¶A.K.I¶ said...

nak lari sembunyi kan diri.........

Mario said...

insomnia tu tak bole tido siang dan malam...itu hanya ko ada risaukan something yg tak tau mende ape...jgn fikir2kan sgt...huhu

.s.o.f.i.a. said...

pi tdo!!!!

pastu buat entry best macam dulu2..... =)

tia said...

jage kesihatan taww macy! :)

Uruchimaru @ kf said...

dah2 pi smbg tidu!

maCy said...

@[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ
erk. baru plan nak buat entry autopost. haha

maCy said...

@Poyaty
hik3 i love u too ;D

maCy said...

@¶A.K.I¶
jom lari sama2 buang lemak ;D

maCy said...

@Mario
souka.. baek! terima kasih mario! ;D

maCy said...

@.s.o.f.i.a.
erk. sekarang tak best dah ye.hik3

maCy said...

@tia
baek tia.. thx lot :D

maCy said...

@Uruchimaru @ kf
erk. now?

♥-- emieysandra --♥ said...

nape ni dik?
emm..ade mslh tidur ek,
betol ape yg disyorkan lan_ax 2..joging!
jom joging kat stadium kite ni..ehehe
~_^

AngahSayang2314 said...

la macy sabar ye apa yg penting go..go.. cayokkkk

Tomato Gurl's Life said...

jum tidur awal malam ni..hihi..
mmg cik tom syg macy ;)

maCy said...

@♥-- emieysandra --♥
jom2! maCy on je ;p

maCy said...

@AngahSayang2314
insyaAllah. terima kasih angah :)

maCy said...

@Tomato Gurl's Life
hik3 xremaja la tido awal ;p
sayang cik tom juga ;D

Kyuubi_85 said...

eh macy? what happen? dah lama ah z dtg sini.

maCy said...

@Kyuubi_85
notin :)

MATAHARI said...

blog. umpama halaman rumah.
follower itu, jiran-jiran.
mereka mengomen-menziarah rumah.
kita berbalas di tetingkap skrin.
dan menjenguk dari jarak berbatu.
di mana strangers are families.