blog mereka entry mereka sukahati mereka

Biarlah mereka nak buat entry pasal traffic pun..
Biarlah mereka nak buat entry pasal hati pun..
Biarlah mereka nak buat entry syok sendiri pun..
Kalau tak suka tak perlu baca..
Tekan pangkah belah kanan sana..
Waktu mereka buat entry pasal lain tak mahu komen, entry yang tak disuka itu juga dibacanya..
Apa ada hal?

~Biarlah mereka nak buat entry condemn mereka yang buat entry pasal di atas pun. Ok, kena kat maCy balik. hahaha~


p/s : xsmpat bw mana, yg penting rajin nor update semalam, tengoklah sok takde update langsung. wawawa

Comments

echah mashuri said…
asal kita hepi..so what?:P
Afiq said…
biarkan mereka dengan dunia mereka sendiri :)
aLya said…
suke entri nie..hikhik
seb bek xde button like bnyak2 kali..hehehe
@ien_R@z said…
yup! setuju..
kalo tak suke takyah la baca kan?
nie sebok nak perli2 kata meluat ngn blog kita.. ngn entry kita.. haisshh...

geram tol ngn org2 mcm tu!!



p/s : will off 4 days.. see u again dear!
heheh...boley plak cakap xmo wat entry esok... jangan3..
jangan jadi macam dak comot.. :(
zai said…
butulllllll, i like

biar je kita nak tulis paperpun,
kecoh betul si minah/si mamat kepoh
hahaha...
nice gak ayat..
:)
M a W a D D a H said…
biar lah mereka....hehe
an_nisa89 said…
it's ok to spill.. =)
maCy said…
@echah mashuri
botol2... err, bkn utk maCy entry ni.. keke
maCy said…
@aLya
nah, klik sini. LIKE! hahahaa
maCy said…
@@ien_R@z
elax2.. xpe kak. Allah bayar cash. bia je depa k?

orait! c ya later! ;D
maCy said…
@khairul_bariyyah
jangan3, jangan cepat mra, nati cepat tua.. lalala~
maCy said…
@zai
hak3.. emo3! ;p
maCy said…
@zulhilmi tempoyak
hik3.. malu la. terima kasih~
juwei said…
kalo die reply comment satu satu cmne plak? biarkan jugak ea? hoho :P
Poyaty said…
betuull, x suka diam2 saja. x perlu kata apa. kannn. dah x suka, pegi baca watpe. klako
ardinihumaira said…
biarla mereka... hehe.. biau la kita.. :P buleyh tak cemtu
bspotgurl said…
ahaaa, siape yg sibuk sibuk pasal blog mereka tu? hihik
ikut suka hati merekalah nak tulis ape pun kat blog mereka asalkan mereka tak ganggu sesape, kan macy kan?! :)
Dakwat Basah! said…
selamat hari raya.haha
DiEyLaH said…
dia kutuk sbb dia jeles..dia xleh nk wat entry camtu..hihihi
maCy said…
@juwei
apebende merepek ni
maCy said…
@Poyaty
haha.. tu la pasal~
maCy said…
@bspotgurl
betul2.. maCy pun rimas baca entry orang kondem orang~
maCy said…
@DiEyLaH
mungkin la jugak~ huhuhu
lan_ax said…
dia sebenarnyer nk wt statement menarik jer supaya kita visit blog dia.. nama lain nyer mencapap(mencari popular).. huhu.. bkn nk backing sp2.. teka n menyampuk jer..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/
baincardin said…
update jgn x update. ^_^
NAJ HEBAT said…
nino~~

kan? kan?


suke hati den laa...
cemomoi said…
ikut suka le... jangan sampai buat dosa kering sudah le
yup betul!!kalo xsuka sila keluar..hik3...
maCy said…
@lan_ax
haha.. takpe2, menyampuk dan idea dibenarkan :)
maCy said…
@NAJ HEBAT
erk? haha.. betul2 ;D
maCy said…
@cemomoi
dosa kering? takut tu~
maCy said…
@Tomato Gurl's Life
marilah kita mendamaikan dunia blog~ huhu
dya adriza said…
maCy marah kat sapa ni?
Fello Ariza said…
wahh..fello likes this :P
hohooh betul2 ;P
xperlu la membenci2 XD
Mario said…
ok...biarkan je...hehe
ASaDa RyutaRo said…
hahaha.. ni entry marah kat org ke? hihi =P
Asyraf Hamasaki said…
like like like like like like like ~~"
betul tu..suka suki la an...tp..best gak kalau yg baca..hahaha..
hamzah ian said…
gua ttp hepi.. har har har
Aidi-Safuan said…
ala, biar la mereka nak komen. :P
maCy said…
@dya adriza
eh? taklah.. maCy tgk kawan2 blogger kena.. maCy ta mara sapa2 :)
maCy said…
@✿nenek moden✿
dah baca kutuk bakpe. haha
maCy said…
@Aidi-Safuan
ni la cth orangnya ;p
LadyBird said…
hehehe.. kenapa macy.. ade yg tak puas hati ke? :)
sabau .. :)..
Hellioz said…
biarlah mereka nak kondem ape pon?

gyahahahahha~

Popular posts from this blog

kisah tragedi manis seorang junior 2003

Restoran Ramly Burger

Short Vacation in Penang 2017