better than 10.10.10

Assalamualaikum,


Yes! Tarikh 10.10.10 sudah berakhir. Ramai sungguh yang jatuh cinta pada tarikh 10.10.10 bukan? Sehinggakan Hellioz dan J.Love juga mahu anniversary open relationship mereka jatuh pada 10.10.10. haha ;p

Back to the title, maCy pun tak faham sebenarnya apa yang cantik, bukan sekadar nombor? Apa pun, maCy ada cadangan yang baik untuk mereka yang mengidamkan tarikh anniversary yang bukan sahaja menarik, tetapi unik, jarang dimiliki dan yang penting, menjimatkan!

29.02 setiap tahun~

tak ada yang mahu berebut?


p/s : sangat teringin secret recipe saat ini =="

Comments

Nur Qistina said…
me ada junior birthday 29.02..sambut 5 tahun sekali je..eh..jap..5 ke 4 eh?alamak..lupa dah..
iemaZAIMAH said…
tarikh tu rare sgt!xleh smbut tiap tahun.haha!
c!k s!puT said…
10.10.10
pasti akan diingati..
Bb Hussain said…
Hi macy, apa yg diinginkan di SC tu..;)
~qiFFara~ said…
lg sadis tarikh tu..xde tiap2 thn..huuuuuuuuu
Anonymous said…
@Nur Qistina
adeh2. 4 tahun skali.. sian dia kan.hee
Anonymous said…
@iemaZAIMAH
dah kate nak rare. kasi yg btol2 la. hahahaha
Anonymous said…
@c!k s!puT
isk2. ni kipas susah mati tol ni~
Anonymous said…
@Bb Hussain
nak kek! uwaaaa
Anonymous said…
@~qiFFara~
ahahaha.. rare katekan ;D
Aujinz said…
bukan tetiap tahun ade tarikh tue...

kan???
.s.o.f.i.a. said…
setiap hari ada memori dia............. so ingat jer la tiap2 hari.............. (apa aku komen nie???)
Fello Ariza said…
tade pape ingin direbut..hehek :P
Poyaty said…
memang xmo sebab dapat hadiah 4 tahun sekali jek. ahaha
Anonymous said…
@Uruchimaru @ kf
haha.. tu bday kf ;D
Anonymous said…
@Aujinz
haha.. betul2.. tu tanye ade na brebut x..hihi
Anonymous said…
@Fello Ariza
belum smpai mase. hik3
Anonymous said…
@Poyaty
jimat tu jimat! haha
soffea said…
haha. tarikh tu.. jenuh nak tggu ulangtahun. hehe ;)
Anonymous said…
oklah maCy.

nanti gua break dengan helly. tunggu 29th feb pulak nak couple balik. hikhik.
Anonymous said…
@soffea
baru rare..hihi
Anonymous said…
@J. Abdullah
haha.. dont u dare nati helly nangis.hik3
budak_nakal said…
wakaka macy..kalau 29/2 tu 4 taun sekali.. sambut ulang taun pun 4 taun sekali la..wakakaka
ASaDa RyutaRo said…
29.02 manade setiap tahun! tapi 2012 nanti ade lagi. sian betul sape yang birthday time tu.. jarang benor nak sambut. hihi =P

jom macy.. g mkn secret recipe 30 february nanti ;P
macy~~ jom kapel 29 hb 2 nak? hahahah

awalnye la propose... :D
Anonymous said…
@budak_nakal
tu bwu gile2 punye mo celebrate. hihi
Anonymous said…
@ASaDa RyutaRo
nmpak sangat tak ikhlas. uhhh ;p
Anonymous said…
@khairul_bariyyah
kite kapel snyap2 je ea? shhh ;p
adrinaqamarina said…
kte2! kte dah chup 29 feb 2016 nanti :D

Popular posts from this blog

kisah tragedi manis seorang junior 2003

Restoran Ramly Burger

Short Vacation in Penang 2017