Monday, October 11, 2010

better than 10.10.10

Assalamualaikum,


Yes! Tarikh 10.10.10 sudah berakhir. Ramai sungguh yang jatuh cinta pada tarikh 10.10.10 bukan? Sehinggakan Hellioz dan J.Love juga mahu anniversary open relationship mereka jatuh pada 10.10.10. haha ;p

Back to the title, maCy pun tak faham sebenarnya apa yang cantik, bukan sekadar nombor? Apa pun, maCy ada cadangan yang baik untuk mereka yang mengidamkan tarikh anniversary yang bukan sahaja menarik, tetapi unik, jarang dimiliki dan yang penting, menjimatkan!

29.02 setiap tahun~

tak ada yang mahu berebut?


p/s : sangat teringin secret recipe saat ini =="

31 comments:

Nur Qistina said...

me ada junior birthday 29.02..sambut 5 tahun sekali je..eh..jap..5 ke 4 eh?alamak..lupa dah..

iemaZAIMAH said...

tarikh tu rare sgt!xleh smbut tiap tahun.haha!

c!k s!puT said...

10.10.10
pasti akan diingati..

Bb Hussain said...

Hi macy, apa yg diinginkan di SC tu..;)

~qiFFara~ said...

lg sadis tarikh tu..xde tiap2 thn..huuuuuuuuu

maCy said...

@Nur Qistina
adeh2. 4 tahun skali.. sian dia kan.hee

maCy said...

@iemaZAIMAH
dah kate nak rare. kasi yg btol2 la. hahahaha

maCy said...

@c!k s!puT
isk2. ni kipas susah mati tol ni~

maCy said...

@Bb Hussain
nak kek! uwaaaa

maCy said...

@~qiFFara~
ahahaha.. rare katekan ;D

Uruchimaru @ kf said...

klu 19.10 ??? hee

Uruchimaru @ kf said...

klu 19.10 ??? hee

Aujinz said...

bukan tetiap tahun ade tarikh tue...

kan???

.s.o.f.i.a. said...

setiap hari ada memori dia............. so ingat jer la tiap2 hari.............. (apa aku komen nie???)

Fello Ariza said...

tade pape ingin direbut..hehek :P

Poyaty said...

memang xmo sebab dapat hadiah 4 tahun sekali jek. ahaha

maCy said...

@Uruchimaru @ kf
haha.. tu bday kf ;D

maCy said...

@Aujinz
haha.. betul2.. tu tanye ade na brebut x..hihi

maCy said...

@Fello Ariza
belum smpai mase. hik3

maCy said...

@Poyaty
jimat tu jimat! haha

soffea said...

haha. tarikh tu.. jenuh nak tggu ulangtahun. hehe ;)

J. Abdullah said...

oklah maCy.

nanti gua break dengan helly. tunggu 29th feb pulak nak couple balik. hikhik.

maCy said...

@soffea
baru rare..hihi

maCy said...

@J. Abdullah
haha.. dont u dare nati helly nangis.hik3

budak_nakal said...

wakaka macy..kalau 29/2 tu 4 taun sekali.. sambut ulang taun pun 4 taun sekali la..wakakaka

ASaDa RyutaRo said...

29.02 manade setiap tahun! tapi 2012 nanti ade lagi. sian betul sape yang birthday time tu.. jarang benor nak sambut. hihi =P

jom macy.. g mkn secret recipe 30 february nanti ;P

khairul_bariyyah said...

macy~~ jom kapel 29 hb 2 nak? hahahah

awalnye la propose... :D

maCy said...

@budak_nakal
tu bwu gile2 punye mo celebrate. hihi

maCy said...

@ASaDa RyutaRo
nmpak sangat tak ikhlas. uhhh ;p

maCy said...

@khairul_bariyyah
kite kapel snyap2 je ea? shhh ;p

adrinaqamarina said...

kte2! kte dah chup 29 feb 2016 nanti :D