tajuk entry ini, saya busy ;D

my little nurul fatihah

Nama saya maCy..
Saya sedang busy..
Saya balik cuti hari Khamis..
Jumaat dah kena submit a few assignment..
Hari Isnin kena hantar semua..
Saya kat rumah, dapat baby baru..
Eh, maksud saya anak saudara baru..
Saya minta maaf tak dapat bawak kuih raya ke blog kamu semua..
Saya seriously tak ada masa untuk blogging dan blogwalk..
Saya minta maaf..
Saya nak ucap Selamat Hari Raya lagi..
dan jangan lupa puasa enam..
Tapi nak puasa tolong kejut saya sahur sekali..
Tata~ ;D


p/s : plus, saya sedang emo. sebab? ... [edit]

Comments

kata kila said…
selamat hari raya dan selamat puasa 6

:P
Anonymous said…
selamat hari raya dan selamat puasa enam. sabar je la bile kene tuduh.
ASaDa RyutaRo said…
selamat membizikan diri.. cam kalah dah menteri klu bandingkan dengan bizi macy ni. hahaha..

selamat berpuasa 6.. =)

emo tu emo jugak.. jangan sampai buat esemen pun emo.. karang benda lain yg kamOo tulis. heee =P
caliph shuriken said…
maCy..
selamat hari raya ^^
Ir.Ladybird said…
salam eid mubarak! kullu am wa antum bi khoir! ^^
sy sedang emo sebab da lame x kaco dakcomot.. :)

selamat ari raye macy...n selamay berpuasa enam..
Scya LollitA said…
hee . slamat p0se enam ^__^
hentakbelipat said…
nampak bena bz nye tuh
M a W a D D a H said…
wat esemen leklok..busy tul die nie...

slmt berpose macy..adah dh ke4..lalala
ciktiqz sygss said…
Selamat Hari Raya MaCy! :)
Ogy said…
salam ziarah dr mama...mama nk dtg beraya ni...kuarkanlah apa yg patut tu...ahakss..
Ari ni dh kerja...tp still malas nk buat kerja...pi jengah blog kengkawan dulu lah...

Popular posts from this blog

kisah tragedi manis seorang junior 2003

Restoran Ramly Burger

Short Vacation in Penang 2017