Tuesday, September 28, 2010

i'm back!

Assalamualaikum,

Hai semuaaaaaa! maCy tahu ramai rindu. hihi. Ye2, maCy perasan. Ramai teramat yang bertanya di FB, tak dapat di FB, contact guna mobile phone. At 1st maCy memang plan nak diam-diam sekejap, bagi blog baru maCy hidup dulu, tapi rasa macam tak best pula. Almaklum bonding dengan beberapa blogger agak kamceng, ditambah dengan maCy seringkali ditanya dengan soalan yang sama, 'how can't i accessed your blog?' I appereciated that very-very much. A BIG thanks for the concern. :)

Tapi apa pun maCy memang tidak terfikir untuk permanently close this blog or delete terus. Terlalu banyak input yang boleh dikongsi di teratak Aku, Kau & Mereka ini dan terlalu banyak kenangan manis pahit masam manis yang dilalui~

So, here i am again. My new blog will still be running out there somewhere di alam maya. I am not going to put the link here but you can find the link of this blog there. Meaning that blog itu akan bergerak secara indie lah kot ;p


And, header and layout hilang ladybird. Ada siapa-siapa boleh kasi ladybird maCy?? :'(


p/s : red, black and white is seriously my colour ;D

18 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hurmmm.....

iyo lah tu..

M a W a D D a H said...

hope berterusan macy...

no private again ok...

maCy said...

asada :
pasni takyah bace entry macy dah. makin lame komen makin tak ekhlas je~


sis adah :
sure.. err insyaAllah ;p

Uruchimaru @ kf said...

2-2 blog hambe suke..
tapi kat sny tak der kopi pulak?

huhuhu....maCYx2..

*geleng kepala*

LadyBird said...

meh sini, ambik kat blog lady :P teratak lady ade byk ladybird :P

Ammar said...

http://0.tqn.com/d/webclipart/1/0/Q/S/1/bug11.gif

amik la tu.. penat buat..

shininghepiness=) said...

hai macy....br nak try2 baca blog macy.....buleh??hehe
http://couplezinblacxx.blogspot.com/

.s.o.f.i.a. said...

macy majuk ngan asada............???? biar betoi!!!! oittt, bespren mana bley kecik2 ati....... he he............

trying my best to cari the URL.... tapi macam pernah masuk blog tu. macam YAKIN i penah masuk..... adoyai!!!

iemaZAIMAH said...

awak,awak,awak.

saya suke header yg ni!

cun!lawa!cantik!

header itu...

hik hik hik :P

echah mashuri said...

headerr baruuuu...heeee....
jangan la hilang lagi..xtau nak cari ktne...fb maCy org xde apetah lagi mobie fon:(

anayilz said...

header gambar masa sekolah ke?hihi.

blog maCy seram@ala2 thriller sket.hoho.but i like...u.:)

cemomoi said...

heh kejap ada kejap takde

khairul_bariyyah said...

macy majuk ngan asada.. alololo....
eh,guna la layout yg dakcomot gune dulu.. banyak ladybirds~ pas2 mmg kaler hitam,merah n putih.. tp,berat sikit la kot.. hee~~


nway,welcome back dear~ :)

ardinihumaira said...

^___^ jangan main nyorok2 dah pasni.. ramai rindu macy ni hehe

¶A.K.I¶ said...

welkam back dear!!!

LUMUT said...

=)..
header tgk rasa sayup je..

xtau nape

Fello Ariza said...

huhuhu.. bukak gak belog nih :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

macy, wendu me tak ? wakakak :P