Sunday, September 19, 2010

commentluv tak best

Assalamualaikum,
maCy rasa commentluv ni tak best.
Siapa setuju maCy buang commentluv ni dan kembali kepada blogger comment?
p/s : tak bw langsung ada hati nak post entry dua kali sehari. hahaha
p/s 2 : esok ada entry jiwang. wee ;D

18 comments:

nazzzz said...

awww jiwang cepat cepat haha

Zaimah Zulkarnain said...

nak entri esok!

jiwang!jiwang!jiwang!

Zaimah Zulkarnain said...

sy nk entry utk esok!

jiwang!jiwang!

caliph shuriken said...

wt en3 jiwang2 cm aritu ok ^^

Fello Ariza said...

senang ag comment blogger nih.. yang ari 2 payah sket nk komen.. x reti fello..huhu :P

Bazilah Hashim said...

commentluv yang boleh tinggal link tu eh.tak reti mende tuh haha

maCy said...

nazz : amboih. mnjadi pilihan. haha


iema : ni sorang ag. haha

maCy said...

caliph : isk2, ramai sungguh permintaan. haha


fello : tu lah. perasan kumen makin sikit.huhu

Fakhrur Razi berkata said...

commentluv yg mner eh o.O
hak2 esok aku masuk berjiwang kt blog nih xD

zai said...

MEMANG TAK BEST PON!!!

AHAHAH RAMAI TAK SUKA

SILA TUKAR

EH, MACY ZAI RASA MAU LETAK BALIK SHOUTMIX TU

Miss Kira said...

cummentluv tu yg mana???

padin said...

hehe try pasang disqus?

maCy said...

raji :
hewah. awal tmpah. haha
um, cm disqus tu. huhu


zai :
ade yg kne ni kang. panggg. haha
ye? i stuju! ;D

maCy said...

kira :
yg kne taruk emel suma tu..huhu

padin :
mpk sgt lme xdtg. owg gne disqus la. huhu

padin said...

disqus ada cumluv ke? ngee

Nur Qistina said...

betul3..yang blogger comment senang lagi..yang hari tu canggih sgt..langsung xreti nak komen..

Uruchimaru @ kf said...

jiwang xper jgn angau iye maCy..

psst komen tu ok per...=)

najib said...

mungkin rami yg tak tahu bahawa Commenluv ader 2 kebaikan dari Comment blogger/1,Setiap komen yang disiarkan,akan discan oleh google,jadi komen itu turut menyumbang mersa SEO blog anda.kedua commentluv ialah adanya backlink dari si komen,ini bermakna apabila si komen meninggalkan komen,artikelnya yg terbaru turut akan ditinggalkan sekaligus mewujudkan trafik .ini yg saya ketahui dari blogger Otai.