eye game. subhanallah

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, selesai sudah puasa hari pertama. Nikmat sungguh makan ikan pari bakar dari bazaar ramadhan Taman Cempaka itu. Berbaloi tunggu dekat 15 minit. huhu.. Tidak dilupa hari ini tarawikh rasa seronok, barangkali kerana bacaan ustaz yang agak seronok didengar..

Dan hooray kerana refleksi sudah pun reach 1200 patah perkataan. Puas rasanya maCy kelentong sana sini. Ok-ok, bukan kelentong, perah otak sahaja..

Di sini maCy cuma mahu kongsikan sedikit apa yang maCy dapat dari Facebook. Sebenarnya sahabat@abang maCy yang di-tag, tetapi maCy pula yang teruja melihatnya.. Mari cuba bersama ya~


Cuba anda lihat tengah-tengah titik dan kemudian pandang ke dinding..

Bak kata roommate maCy, biasa lihat gambar lain tetapi yang ini sangat membuatkan rasa teruja. Itu sahaja untuk kali ini. Tata~


p/s : wondering bila nak tayang cerita dan gambar projek ke Pulau Perhentian dan BIG di Tunas Bakti~
p/s 2 : hellioz hutang belanja maCy berbuka~ sekian.

Comments

WONG SIKAMPUH said…
Puasa hari pertama memang bnyk godaan nya kawan...Selamat tlah melewati hari pertama puasa...Salam dari indonesia
Poyaty said…
ohh, sgt benci kalau di suruh buat refleksi. hehehe

bestnya BIG HIHI :p
hellioz said…
ape yg nk dilihat meyh?

btw, nk buka ktne?

take away dari bazar then buka kt open place la best
gyahahahahaha~
Hamzah Ian said…
wow.. betol2 nampak lah.. nice one..

PERCUMA
Selamat berpuasa Macy. Bestnye pari bakar. kena plak cicah air asam. lagi best pekena plak budu.

Yg kalimah Allah tu, mmg ternampak kesannya kt dinding atau syling kalo dibuat betul2.
echah mashuri said…
kalo tgk lame2 mst nmpk...tp pening jd..huuhuh
naz said…
saya sudah test sebelum ini dan sangat cool kan kan kan
Anonymous said…
besh2!
M a W a D D a H said…
da penah wat sblm nie..ngeee...

bestnye die lauk berbuka pose..
zai said…
macy!!
nak doa, doa bagi semangat study datang hee, skrg zai malas ok
cemomoi said…
sapa tak nampak tanda nak mati (pak blalang)
.s.o.f.i.a. said…
great!!!!! suka suka!!!!
ni kuasa fokus=)
hoho, yg ni ke yg kwn sy duk cite..tq
ari 2 tengok kat blog sape ntah.. tapi,memang kagum.. huhuhu
cik elina said…
ada baca dulu.
dan mmg jadi.
:)
Berd said…
dah buat. tak ada apa kesan pun. ke gua ni jahil sangat?
@ien_R@z said…
subahanaAllah...

sangat unik kan?? ^__^


hah! mane gmbr? lame dh tggu nie.. ehhe
ASaDa RyutaRo said…
hohoho~ pernah cuba yg ni..

selamat berpuasa macy.. pehh.. makan sedap seyh utk berbuka. kat sini ntah mana la nk dpt ikan pari bakar. huhu..
yup...aku baru buat..
mmg berlaku..


Allahuakbar
pnh tgk bnda ni dlu..

if macy letak perkataan lain pon then letak 3 titik cmtu dan pndang dinding..i'allah kuar bnda yg sama cm macy pndang objek tu :)
gades ain said…
subhanallah!!~

ain da pernah try gak benda nie ;)
Nur Qistina said…
besh!
i loike~
pinar jap mata ni..
hehe..senaman mata..=p
Fontonk said…
nampak timbul.
ketar lutut pun ada.
Kuasa Allah.
SubhanAllah

Popular posts from this blog

kisah tragedi manis seorang junior 2003

Restoran Ramly Burger

Short Vacation in Penang 2017