Wednesday, August 11, 2010

eye game. subhanallah

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, selesai sudah puasa hari pertama. Nikmat sungguh makan ikan pari bakar dari bazaar ramadhan Taman Cempaka itu. Berbaloi tunggu dekat 15 minit. huhu.. Tidak dilupa hari ini tarawikh rasa seronok, barangkali kerana bacaan ustaz yang agak seronok didengar..

Dan hooray kerana refleksi sudah pun reach 1200 patah perkataan. Puas rasanya maCy kelentong sana sini. Ok-ok, bukan kelentong, perah otak sahaja..

Di sini maCy cuma mahu kongsikan sedikit apa yang maCy dapat dari Facebook. Sebenarnya sahabat@abang maCy yang di-tag, tetapi maCy pula yang teruja melihatnya.. Mari cuba bersama ya~


Cuba anda lihat tengah-tengah titik dan kemudian pandang ke dinding..

Bak kata roommate maCy, biasa lihat gambar lain tetapi yang ini sangat membuatkan rasa teruja. Itu sahaja untuk kali ini. Tata~


p/s : wondering bila nak tayang cerita dan gambar projek ke Pulau Perhentian dan BIG di Tunas Bakti~
p/s 2 : hellioz hutang belanja maCy berbuka~ sekian.

27 comments:

iqbalsyarie said...

oh.tahniah puasa hari pertama sukses ;)Bulan puasa kita perlukan makanan rohani,kan?Mind to eat? :)

=MissRynn= said...

Great eyes test..

WONG SIKAMPUH said...

Puasa hari pertama memang bnyk godaan nya kawan...Selamat tlah melewati hari pertama puasa...Salam dari indonesia

Poyaty said...

ohh, sgt benci kalau di suruh buat refleksi. hehehe

bestnya BIG HIHI :p

hellioz said...

ape yg nk dilihat meyh?

btw, nk buka ktne?

take away dari bazar then buka kt open place la best
gyahahahahaha~

Hamzah Ian said...

wow.. betol2 nampak lah.. nice one..

PERCUMA

fndrocka said...

Wow

shameel Iskandar said...

Selamat berpuasa Macy. Bestnye pari bakar. kena plak cicah air asam. lagi best pekena plak budu.

Yg kalimah Allah tu, mmg ternampak kesannya kt dinding atau syling kalo dibuat betul2.

echah mashuri said...

kalo tgk lame2 mst nmpk...tp pening jd..huuhuh

naz said...

saya sudah test sebelum ini dan sangat cool kan kan kan

Lelaki Ini said...

besh2!

M a W a D D a H said...

da penah wat sblm nie..ngeee...

bestnye die lauk berbuka pose..

zai said...

macy!!
nak doa, doa bagi semangat study datang hee, skrg zai malas ok

cemomoi said...

sapa tak nampak tanda nak mati (pak blalang)

.s.o.f.i.a. said...

great!!!!! suka suka!!!!

sYaMi-Satu Penjuru said...

ni kuasa fokus=)
hoho, yg ni ke yg kwn sy duk cite..tq

khairul_bariyyah said...

ari 2 tengok kat blog sape ntah.. tapi,memang kagum.. huhuhu

cik elina said...

ada baca dulu.
dan mmg jadi.
:)

Berd said...

dah buat. tak ada apa kesan pun. ke gua ni jahil sangat?

@ien_R@z said...

subahanaAllah...

sangat unik kan?? ^__^


hah! mane gmbr? lame dh tggu nie.. ehhe

ASaDa RyutaRo said...

hohoho~ pernah cuba yg ni..

selamat berpuasa macy.. pehh.. makan sedap seyh utk berbuka. kat sini ntah mana la nk dpt ikan pari bakar. huhu..

alvin takda umah harga 8juta said...

yup...aku baru buat..
mmg berlaku..


Allahuakbar

sugar2 kapas strawberry said...

pnh tgk bnda ni dlu..

if macy letak perkataan lain pon then letak 3 titik cmtu dan pndang dinding..i'allah kuar bnda yg sama cm macy pndang objek tu :)

gades ain said...

subhanallah!!~

ain da pernah try gak benda nie ;)

Nur Qistina said...

besh!
i loike~
pinar jap mata ni..
hehe..senaman mata..=p

I*K*T*I*R*A*F said...

yep.sangat best!

Fontonk said...

nampak timbul.
ketar lutut pun ada.
Kuasa Allah.
SubhanAllah