Tuesday, July 27, 2010

surat buat seorang blogger...

Assalamualaikum..

Kali ini biar gambar sahaja bercerita...

saye owner blog~

ni AsaDa Ryutaro, pemilik blog ni (Klik Sini)

dalam surat ni saya nak bagitau something kat dia..



~sebenarnya...

v
v
v

itu saja.. yang you all fikir lain tu kenapa?? ki3

ha, sweet kan? saya memang sweet pun ;p


AsaDa Ryutaro, birthday on 28th July 198*
Sahabat dunia akhirat. Kami kamceng. Fullstop. Dulu namanya selalu masuk entry maCy. Sampai tahap kadang-kadang sengaja exclude nama, sebab selalu sangat dah masuk. Sampai kawan kampus, ilham, tanya, "asada tu kawan maCy ke?, macam dah kenal lama je". Dan paling tak boleh tahan, ada yang komen kat shoutbox tanya "maCy ada apa2 ke dengan asada?". Tidaklah! Ketawa geli hati.

Macam mana boleh baik? Entahlah. Kebetulan sahaja. Dia baik dengan semua. Cuma mungkin agak selesa untuk bercerita dengannya. Tapi sekarang dia dah jarang datang blog maCy, sangat jarang ok? Dah tu, tak jadi top commentor lagi. Siap perasan blog maCy sudah bertukar rupa pada hari ketiga selepas perubahannya! Kalau betul-betul operation memang dah keluar hospital dah encik Asada oi. huhu.. Tapi barangkali juga kerana jarak masa di sini dan di sana~ayat pasrah habis ;p

Anyway, Asada ni.. Friendly, funny, and very matured when necessary. Sangat suka perasan hensem. Positive thinking. A good man for sure. But beware! Kadang-kala kurang sirius dan melawak tak kena masa. Tapi rasanya dia dah taubat tak buat lagi ;p

Wish seperti dalam "nota cinta". Selamat hari tua! :D


... yang bergelar sahabat.. sambungan tajuk entry :)


p/s : Hey kawan, promise kawan sampai mati! ;D
n hurm, demam sudah mahu oke. jadi basuh tangan half baju2 pergi pulau, then now dah mengah2, batuk2 semula. seksa diri ke latih diri tu~

43 comments:

sI tEDI said...

Happy birthday Asada :))

iemaZAIMAH said...

hamboihhhh....istimewa!hik3 :D

jeles ni..jeles ;P

✿nenek moden✿ said...

happy birthday asada..sweet nyee macy...eh..bukan macy..tapi apa macy buat..hoho..(macy pun sweet jugak la..kehkehkeh..)


love you yunk...<3

lumut said...

asada..
eh asada...

hehe...
epi besday asada..
macy ni buah hati aku ni.=p

hiro said...

sila take note.


hari jadi gua 21 mei..


sekian..wat la pape..hii

maCy said...

si tedi :
mekaseh.. ehh? hehe

eima :
istimewa? muahaha~

nekmo :
i mmg sweet, lagi2 utk u... haha
love u too..muah :D

maCy said...

lumut :
dikau tetap dihati.. hahaha

hiro :
alamak.. dah kne cop plak entry 21hb mei tu.. lalala~ ;p

ASaDa RyutaRo said...

hahahahaha.. tQ~ tQ~.. pehh.. siap ada entry, tu yg best..

dak dlm pic kedua tu macho la.. hahha..

macy~~ nak adiah!! hahahaha..

cik elina said...

wahh,
sweetnya.
hehe.
mst kembang kempis idung asada.
hehe.
hepi bufday asada.
:)

sweetsal said...

wah..ada ape2 ke....hehe

cemomoi said...

kirim salam kat dia, koi lupa nok mlawat blog dia

Vanilla Popsicle said...

hehe gila sweet :)

aNa d'sKoDenG said...

dakper asada perasan..mmg encem pown..hohoho..jangan mare ekk maCy

iqbalsyarie said...

Wah...menarik...nak buat cmni jugak la nanti..mesti best kan..hehe..selamat hari lahir juga kpd saudara asada~
Latest post:Perkara ni tak merisaukankah?

Keyyah said...

nak wish kat cni jugak..hepi bestday asada..hehe

shameel Iskandar said...

hepy besday utk asada. ape maksud koi, sbb geng2 blogger pahang sering guna prkataan koi.

echah mashuri said...

sweet!!!
mmg mcm ade ape2 kah?
oke..biar rahsia...hhiih

@ien_R@z said...

wah.. konpem kembang setaman la asada nanti.. ekeke..

dapat entry khas tu.. hihi. sah! pasni mesti dia mkin prasan hensem kan.. hak3..

btw, happy birthday to asada.. may Allah bless him 4ever.. amiin.. and may ur friendship last forever.. insya Allah.. ^__^

maCy said...

Asada :
tgk.. tak habes2 prasan! huhu

elina :
i mmg sweet.. haha

sweetsal :
seriously no! :)

cemomoi :
insyaAllah dia baca sndri..kui3

maCy said...

vanilla :
thx! :D

ana :
eh.. ta mara.. adiah die la tu org puji..keke


iqbal :
boleh2 sila buat :)


keyyah :
mekaseh! tlg jwb..kui3

maCy said...

encik shameel :
koi tu maknenye saye, cam teman, eden.. huhu


echah :
sumpah! takde pape :)


sis aien :
thx sis! sis mmg memahami.. may our frnshp last foreva :)

sugar2 kapas strawberry said...

bru je pas wish td ;)

zai said...

macy buat entry spesel kat asada tu, bestie

nanti bufday zai nak juga macam ni (meronta-ronta mintak, paksaan tuk macy!!)

nwy heppy bufsay asada yg ke tuttttttttttt..ok macam dia baca. tp boleh je kot wish kat blog dia sendirik hee

maCy said...

cik linn :
yup2.. sama2.. but u first :)


zai :
sure! u both m bestie!
hmboih siap paksa! hahaha

gades ain said...

sgt sweet! epi befday bro asada!!~

SZ said...

alahai.
so sweet.


hepi besday asada!

khairul_bariyyah said...

nape dakcomot xdapat macam ni pon macy? majuk ah camni... *cebik2 mulut*

caliph shuriken said...

hepi besday asada san..
best teknik citer cik maCy ni ^^

lemonade said...

suka la tuu si asada tu ada entri utk dia..=p

tot tot kecik said...

salam..

waah..klu tot jd asada,tidur xlena da ni..memikirkn surt manis ni..wihuu..

smile always..

¶A.K.I¶ said...

great job macy!
friendship last 4 eva!!

MR Bang Miji said...

i like it

M a W a D D a H said...

nak paksa gak macy wat mcm ni kat adah...hehe..(boleh ker paksa?)

xpe la..xyah wat pun xpe, asalkan macy belanja secret recipe nanti..hihi..

semakin berbunga2 la asada sebab macy puji bagai nak rak..hehehe..

ucap gak kat sini..hepi besday asada..hehe

M a W a D D a H said...

macy xsihat ye..jgn lupe mkn ubat n cepat sembuh...;)

Yuni Aisyah said...

so sweet la macy nie..=)
nak gak surat cam asada..hehe

Amni said...

Tapi kan... abang saya cakap, laki popuan takde istilah kawan bek...=P

bukan penggoda said...

ni la org kate gajah (asada) di seberang laut nmpk, kuman (aku) di dpn mata xnmpk.

bday aku pon ko xbwt entri wish smpai ceni skali. opsssss. xwish lgsg pon. even kt fb.

nk kate wish dpn2 lg la jgn hrp. ok. mane ada bengang pon.

hapy bday asada. bai.

.s.o.f.i.a. said...

arini besday asada....??? kena pi terjah wish kat blog dia nie.....

molmolla said...

selamat hari lahir :)

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

ehem-ehem...gosip hangat ni... soalan pertama
adekah anda berdua sedang bercinta?

soalan ke dua
adekah anda berdua sedang dilanda cinta?

soalan ketiga
adekah anda berdua sedang menyembunyikan sesuatu?

soalan ke empat
xde soalan dah... hehhehe

Che Kechik said...

nice one macy..
sweet! =)

p/s : take care dear! slalu sakit2 lak skg..jgn skip mkn ubat hokeh!

.Am-OH-Am. said...

sweet lah bg kad macam tu maC.
:)

AkuMuzikFilem said...

aku cakap dah, kau memang cantik. tengok mata tahu dah. hehe