Friday, June 4, 2010

Balik dgn Confuse

Salam..

Sebenarnya baru buat entry, tapi takpelah. maCy balik besok~ Eh, I mean hari ni.. Mahu kurang online. Mahu larikan diri kejap~ Mahu cuci-cuci hati. mahu bersih-bersih semua.. maCy harap sangat, bila cuti, maCy still akan busy-busy..
Kalau tak akan terfikir-fikir.. Tak mahu. Annoying sangat. Mahu busy, betul..
Tadi chat dengan kawan, ingat mahu mengadu, tapi tak terluah.. Beku. Dia baru balik exam. Pastu ada hal pula. Ok, tak apa. maCy pun tak decide lagi mahu cerita. Kawan lain? Pun sama. Siapa-siapa pun, tak terluah rasanya. Mahu simpan, confuse. Mahu tanya, confuse juga. Mahu bebel sini, tengok, sudah merapu. Suka ke tengok maCy merapu? Sudah lah, sebelum merapu panjang lagi. maCy mahu say tata~


20 comments:

iemaZAIMAH said...

macy..pendam lme2 nnt hati sakit ouh..

iqbalsyarie said...

sory maCy..sy tak faham st entry ni.Apapun saya harap apapun masalahnya,akan kembali normah a.s.ap~jaga diri

ASaDa RyutaRo said...

uit.. nape ni macy?

khairul_bariyyah said...

laa... macy.. nape ni? tetiba t'pk..nape mggu ni sume dak blogger pompuan emo smcm ek... huu~

iqbalsyarie said...

alamak..kembali normah tu apa??/kembali normal..hehe..silap tulis

maCy said...

encik iqbal teringat normah mana la~ hee

to all :
thanks for the cncern. tapi masih senak perut memikir..huu

sugar2 kapas strawberry said...

ohh my syg..knp kah kamoo?

tot tot kecik said...

salam..

tot harap segala kebelengguan di hati akan terlerai..

bersukalah kamu dari berduka..itu bakal memeritkan dirimu..

tke cre..selamat pulang..

hanie@nisya said...

my sweet macy..

nape nie??

kalau ade masalah, elok diluahkan.. cite pada kawan yang boleh dipecayai...

:)

Che Kechik said...

macy..
sbnrnya kechik dah lama nak minta YM ngan FB macy..
haritu dah jmp FB macy..
tp mcm teragak2 nk add..
nnt kita exchange2 YM yerk??
klo ada apa2...
macy leh cari kechik..
kechik pon leh cari macy..
kan2??
take care k syg..
tenangkan hati...
kechik pun nak blik arini..
hopefully semuanya baik2 je..
will miss u darl! =)

M a W a D D a H said...

macy...macy..macy...

itu je yang terluah...ahakss

zai said...

macy!! baik cerita. nanti sakit makan dalam wooo.

selalu la on9 even kat rumah, nanti kitaorang rindu cik macy laa.

selamat pulang, yeshh busy itu memang best

althafunisa said...

why not me? forget my number or wat?
i am here for you yunk..

Lumut said...

Hati kita Allah yg pegang.bila kita diberi kesusahan..maknanya kita bakal menerima ganjaran pahala kalau kita berjaya atasi dengan sbr..take care ok.aduh still xdpt tke?hehe

@ien_R@z said...

nape nie maCy? jgn pendam lame2 tau.. nti diri sendiri yg terseksa..

pepon selamat bercuti and take care ya! (^___^)

Rowena Chasez said...

owhh tidak..
aku pun jdi confuse baca nie..
hehee~

~ ReD ~ said...

hope cuti nanti dpt leraikan segala perasaan confuse tu ;)

Ada Apa Dengan Status?

✿nenek moden✿ said...

cucu ku syg..
nnt bila hati dah tenang..
jangan lupa update entri..ok?
love u..^_^

Syafrizal said...

dekatkan diri dgn Allah

cemomoi said...

balik kampung layan ayam itik bercakap lagi senang ati.. dia tak paham menda kita cakap, kita pon tak paham apa dia cakap