Tuesday, May 18, 2010

wahhh.. banyaknya award!

Assalamualaikum semua :D

Entry kali ini bertujuan nak membayar hutang piutang maCy..
Selain itu, sebenarnya ada kisah lain disebalik keterpaksaan maCy membuat entry tatkala sedang sesak hati di musim peperiksaan ini..
Atas nasihat seorang rakan blogger, maCy buatlah entry simple, jadi 2 in 1 lah ni..untuk bayar hutang, juga atas sebab rahasia itu tadi..huhu

First, maCy nak ucap terima kasih banyak-banyak kepada semua blogger yang sentiasa ingat dan selalu menjadikan blog maCy ni sebagai port lepak..
Juga terima kasih kepada yang sudi memberi award kepada maCy seperti yang di bawah ini..

v
v
v
v

dari nasikputeh :D



Interesting Award : from Shahrul Iman & Chegu Along
Beautiful Blogger Award : from
Fatin Liyana Izzati & Chegu Along
Sunshine Award : from
Asada Ryutaro
Nice Bloggers Award : from cerita sekupang, cik Linn sugar2 kapas strawberry & che kechik
Blogger Friendship Award : from
Asada Ryutaro & Shameel Iskandar

ada yang maCy dah dapat lama dah tapi tak sempat nak post..
dan sebenarnya ada yang maCy terlupa dari blogger mana.. maaf sangat!

maka dengan ini, maCy menyampaikan award tersebut kepada :
(jangan ambil award dari nasikputeh pula, maCy hadiahkan yang 5 serangkai itu..huhu)
1. Syahrul Iman
2. Asada Ryutaro
3. Fatin Liyana Izzati
4.Chegu Along
5. cik Linn sayang
6. Shameel Iskandar
7. cerita sekupang
8. che kechik
9. nasikputeh
10. Zaizax
11. Captain88
12. sis ell
13. sis adah
14. Nuraissyah
15. bspotgurl

juga kepada semua blogger yang singgah ke sini.. sila ambil award ini dan letakkan di atas almari.. huhu.. tata~ :D


p/s : musim study memang cepat lapar kan~

35 comments:

tot tot kecik said...

salam..

waah bestnye dpt award byk pulak tu..

tahniah macy..!

rizputra7 said...

tahniah2...banyak award tue....

ASaDa RyutaRo said...

tak kira la musim exam ke musim rambutan ke.. mmg kamOo akan cepat lapar jugak.. hahaha

maCy C pelahap.. kahkahkah :P

cmna nk ambik award ni?

╚► Scya Lollita◄╗ said...

wahhh! banyakkk nyeeee ~
^__________^

shameel Iskandar said...

banyaknyer award. nnt sy ambik kejap lagi

hanie@nisya said...

tahniah!!

:)

Nuraisyyah said...

thnx macy..org kaya award ni..muahahaha..;p

btw, gudluck 4 da coming exam.. :)

rutikeben said...

wahhhhhhh byk award! tahniah..hehehe

Syahrul Iman said...

waaahhh..banyaknya award macy..(iman baca entri nie sambil mata terbeliak dan mulut terlopong)..hehe

Aidi-Safuan said...

name aidi-safuan xde?
okay, sekarang gak merajuk

✿nenek moden✿ said...

bapak byk giler award....hahaha..xtinggal tu award macy..hehe..yg last sekali..huhu

Lun said...

congret!
nnt boleh tnjuk kat cucu cicit

chaie safri said...

nak jugak.. haha

♥ shiMawar ♥ said...

wa..byknye award..bleh kalahkn Ct Nurhaliza ni..haha.. :p

cemomoi said...

jangan makan award tu kalo lapo.. ace kabo je nanti koi kirim cekodok pisang.. kabo je nak hok ijo ke cekelat?

maCy said...

tot2 kecik :
mekaseh tot.. ni hasil ingatan para peminat..muahaha


rizputra7 :
tulah..syukur2..hihi

sugar2 kapas strawberry said...

ahahhahaha..tag ngn awards yg bertimbun2 x kutip lg nih..hihi

maCy said...

Asada Ryutaro :
maCy si pelahap???
kuaaaang asaaam la si gemuk ni..
da la xde trime kaseh... kui3

aa?? amek j semue yg 3 serangkai skali ade belon maCy tu..huhu

maCy said...

scya lollita :
tu la...huhu


shameel iskandar :
sila2 amek..hihii


hanie@nisya :
terima kasih! :D

maCy said...

Nuraissyah :
kaya3.. kaya semua.. hehe
thx! :D


rutikeben :
mekaseh... hee


syahrul iman :
iman, cikgu tak aja wt cm2, cikgu aja relax and cool je..
hihii

maCy said...

aidi-safuan :
aidi folo maCy pn x..lalala~ ;p



nenek moden :
tulah.. spesel.. ki3



lun :
cucu tak men blog dah.. zaman 2 ape ade ti..hihi

maCy said...

chaie :
amek2.. untukmu jua.. huhu


shimawar :
maCy memang femes dari ct..hihi



cemomoi :
cekodok kaler ijo apebende? huhu

maCy said...

sugar2 kapas strawberry :
maCy nye ley amek dlm hati.. taya post..kakaka ;p

zaizax said...

thx macy!! muah muah muah

ha'a time study lapaqnya lain macam, lapaq sangat2, then satu lagi lepas abeh jawab paper, mesti perut lapaq gila2.

pastu, kalau before jawab paper kan tak makan, tengah pulun jwb soalan tu mesti perut bunyi , kuat lak tu..maluuu aii

maCy said...

zaizax :
muaaax blk..hihi

ni kes lagi ganaz dari maCy..
zai kebuluq ka? ki3

aah, pnah gk bunyi kuat cm2.. maluu..
tp bkn time xam.. time dlm jemaah.. haha

M a W a D D a H said...

dtg sini jenguk award..hehhe..thanks macy..hehe

bspotgurl said...

Macy - dah ambik dah award tu. Mekasih daun keladi babe!
p/s: musim hujan pun sangat terasa laparnya huhuhu

F U N F A B U L O S I T Y said...

wow-banyak tu macy award tuu-dex dapat gak dulu2 tapi dex malaz nak reply-camner ek?sorry sorry huhu ;D

ieQa sWetLuv said...

amboii banyaknye award..glamo macy ni upenye hehe

naznah said...

semanis kayumanis erk...emmm kayu manis tu manis ker..??
cuba letak kat mata....huhuhu

Nazz@Purple said...

Hi macy..kalo ramai lg yg b'minat nak join contest nazz..nanti nazz lanjut kan tarikh tutup penyertaan eh..;)

gd luck 4 ur exam..

Syafrizal said...

tahniah kerana dapat banyak award hehe

asfz lily said...

wah..banyaknya award..
congrate :)

http://asfzlily.blogspot.com

akuinsanlemah said...

pegi makan biskut di blog fakir okeh??

anayilz said...

salam.

terima kasih banyak for da award.^_^
huhu.terharu.dapat terus 3serangkai sekali dengan 'maCy' ^_^
he.

thanks dear.=)

er.sory lambat respon.he.