Tuesday, May 4, 2010

maCy dah nak final ni.. doakan ya?

Assalamualaikum semua :D


Kalau korang perasan, maCy dah kurang jenguk-jenguk blog korang semua kan? maCy sorry! Traffic kat blog sendiri pun dah kurang, apatah lagi komen entry. Padan muka. huhu.. Yelah, dah jarang blogwalk, jarang lawat balas. Kalau dulu, pantang ada yang buat entry baru, maCy akan berjuang untuk cari masa untuk baca semua. Tak best lah blogwalk kalau tak tinggal ole-ole kat tuan rumah.. huhu

Kenapa macam ni? Sebab sekarang maCy dah kena slow down blogging.. dah nak final.. before final ade UAK (ujian akhir kursus).

nah handmade cookies+ice cream buat blogger tersayang.. yang tersayang je tau ;p

So maCy harap even maCy tak dapat blogwalk selalu, jenguk-jenguk lah maCy ye? Sape lagi nak tengok-tengok maCy kat teratak usang ni kalau bukan korang? Dah makan belum, sehat ke tak, siapa lagi nak ambil tahu kalau bukan korang semua ni? (ayat sedih sikit..hehe)

To all,

Doa maCy sukses ya? maCy rasa maCy kena bungkus lappy ni rapat-rapat, pastu sorok charger dia, baru maCy tak usha-usha blog. Tengok, betapa maCy sayang nak jumpa korang semua ni.. hehe

Pray for my success, please? =)


p/s : away from writing just for a while.. jangan rindu maCy ok! ;p

39 comments:

aieOreo said...

chayok2!! maCy :)
semoga berjaya..

nisa said...

smg berjaya..

ASaDa RyutaRo said...

gud luck la macy..

patut la terus msg gtau babai kat shoutbox asada..

semoga dapat buat yg terbaekk utk final..

asada pun x lama lg nk final. tp still duk ngadap gak blog ni. hahaha

doakan semoga sama2 suksess d dunia dan akhirat..

sy x sayang macy, sikit je.. lalala~

jgn ambik ati ea..hehe :P

*ni cubaan nk mengomen kali kedua, line cam hampeh sejak semalam. hadeh!

bspotgurl said...

babe, firstly nak ckp that I love that cookies..nyum nyum then nak wish u GOOD LUCK!

Syuzana said...

all the best maCy...syu da lepas final ;)

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
erk..sy trmasuk antara yG tersayang tak kak? ;0 hehE..
nyway GudLuck yer..
utamakn yG utama..m0ga impian jadi nyata..chaiy0ok2!

ayie said...

singgah lg. gudluk final :)

~ ReD ~ said...

owh...dah nak exam. gud luck maCy ;)

darkbatman said...

gudluck macy yer.. jgn masuk blog jer.hehe

khaliesah said...

gud luck!
:)

Yatre Hayati said...

ngeh ngeh...sedap nya biskut tuh !!
goodluck macy !!

s h e e said...

all the besh for ur final dear... (^_~)

cap ayam said...

selamat exam..insyAllah, buat yg terbaik

aNgeLic vaMp said...

salam dear maCy~! hehe. thanks sudi singgah blog vamp..anyways, all the best for your exams yaa :) semoga segalanya dipermudahkan InshaALLAH..take care okeh. kta jumpa nnti ea :)

rizputra7 said...

study lagi penting daripada blog nie...apa2 pon gud luck yer

kersani said...

Semoga ditenangkan bila berhadapan dengan soalan2.

amin~

:D

Aidi-Safuan said...

hahaa..betol ke handmade tuh? cam tak je. :p

Syahrul Iman said...

gud luck and all the best macy.. jangan sedey-sedey lagi okey..huhu

* semoga dipermudahkan dlm menjawab soalan-soalan peperiksaan..aminn

syahira ariff said...

gud luck sis final
jangan ingat kat kampung halaman lagi tau!

sis,nak gak cookies eskrem tue
ader lebih tak?
miahahahhaa
;]

maCy said...

wahh.. thanks semua... maCy memang sayang3 x10 korang semua ni.. huhu

ParkAir said...

gud luck! jangan tiru toyol haaa...

Colourful life said...

gud luck eh..

truth seeker said...

Salam.Sentiasa lawat maCy.Tapi kdg je drop komen.hehe.

maCy said...

ParkAir : toyol ajak maCy meniru.. hehe

colourful life : mekaseh :D

truth seeker : aloo.. dtg tggl la ole2..huhu

shameel Iskandar said...

Macy= goodluck ye.

Insya- Allah kejayaan dan kegemilangan menjadi milik awak.
Tiada yg mustahil dengan izin Allah. Tiada yang tidak mungkin dengan kehendak Allah.

Kepala Bergetar said...

study rerajin.. all de best ek

maCy said...

shameel iskandar : syukran ya akhi.. semoga semuanya mudah dan lancar :)

kepala bergetar : tengkiu ye :D

L.O.V.E said...

gud luck dear....chiyok2...mashimashi tlg bzirkn ms + mkn sbyk2 nyer + lepak2 + tgk tv smpai tsembul bjik mta utk macy k...hehehhee...

eLL said...

gud luck :)

zaizax said...

macy!! gud luck sayang!! ai hampir merdeka yuhuu, cpt la masa merdeka kan zai..

upss, orang tu baru nak stat exm , sory sory silap mode

Amalina E Azmi said...

good luck macy! :)

OngZ@i M@laYa 77 said...

MacY :D hehehe chaiyok2!!! mgu exam nie bykkan berdoa.. wlupun kita rasa kita x sempat study or x berkeyakinan tp Allah tu kan maha besar dan Dia mampu wat segala2nya! Inysallah...

*Cowie terbagi tazkirah lak eik?huhu

Ecsenius said...

perghhh...maCy ade blog x gtaw pn kiter...
gdluck final !

Aidi-Safuan said...

hahha..kalau betol tuh buatan sendiri, meh sini hantar kat aidi sepuluh balang kuih raya cepat!

Syuzana said...

salam maCy...ada tag utk maCy...ada masa jawab la ye :)

cemomoi said...

aminnnn... jangan lupe blanja koi lepaih peksa yek

cemomoi said...

aminnnn... jangan lupe blanja koi lepaih peksa yek

nasikputeh said...

ololo mucuk mucuk..
wat ayat cedey plak die eh..

ok, wish u all da best..
nanti caye anta nasik ye..

supaya kamu asek mengantuk kekenyangan..
haha.ok gurau je.

maCy said...

L.O.V.E :
wahh.. terima kaseh la..susah2 je..ki3

eLL :
thx sis :D

zaizax :
woaaa.. kuang asam! inikah balasan kau kepadaku?? haha

Amalina E Azmi :
thx lot dear :)

OngZ@i M@laYa 77 ;
mekaseh pak.. jasamu kukenang.. maC mmg ske tazkirah2 ni..hehe

Ecsenius :
lor, same j maCy pn xtau hang ada blog.. huhu

Aidi-safuna :
yang tsayang j lah ley dapat.. hehe

cemomoi :
semomoi la kne banje maCy..huhu

nasikputeh :
mekaseh nasik.. yup2 maCy tgh2 study ni mmg lapa.. huhu