Tuesday, April 20, 2010

Nuff sayang saya! :D

Bangun semua..
Assalamualaikum murid-murid :D

Hari ni cikgu taknak cakap banyak.. Cikgu happy sikit lepas tengok acc nuff cikgu. Cikgu tayang gambar sikit murid-murid faham-faham sendiri ye? ;p

Alhamdulillah, hampir dua bulan maCy join nuff ni.. atleast nampak lah sedikit hasil walaupun belum layak get paid..T__T

Klik untuk lihat dgn lebih jelas

Ha.. nampak tak? hee

Mari menyanyi bersama bergembira..
Belum campur kalau dapat hit jackpot encik darkbatman lagi.. kaya ni.. hehe
~berangan je tak pernah bernasib baik lagi.. huhu

$$$$ wahhH~ ;p


p/s : busy sikit.. tengah ada projek..huhu

25 comments:

lemonade said...

i punya buffered earnings n campaign x bnyak mcm kamu tapi nuff i agak lebat every week. kehkehkeh =) majulah nuff untuk kita bersama. i belanje u. u belanje i. hihi

nursarah said...

nuffnang semakin baik sebab gejala abuse klik sudah dibendung..so sama2 jangan main klik2 untuk buffred yg lebih byk, hehee!

cemomoi said...

nak ceket...

Anonymous said...

wa'alaikumsalam chekgu!!!

hee..lagi best,ftn xphm pun nuffnang nie apa..haha~

~anayilz90~

AMIRA IS MIRA said...

cane leh dpt byk nuff??aja leh??

kayown said...

bnyaknya buffered..nak satu boleh?? he3

sugar2 kapas strawberry said...

hahahaha..sy bru dpt 16 hinggit..nth bila nk dpt 1000 cm cik epal tu ;)

maCy said...
This comment has been removed by the author.
F U N F A B U L O S I T Y said...

cayolah cikgu macy-memang berbaloi2 lah
keep it up!
thank you gak kepada macy sbb selalu woo dtg kat blog dex yg itam tuu huhuhu-terharuu ;D

shameel Iskandar said...

teruskan berusaha. selamat maju jaya. macam ucapanpengwetua time hari anugarah cemerlang pulak.

ArONEmZ said...

congratz maCy...ckit2 lama2 jadi bukit :)

Long Haffiz Long Hassan said...

nuff dah xsyg aku..

ParkAir said...

eh lbh kurang sama je amaun tu ngan aku heheh..

cikwanik said...

wahwah.. slmt bejaya

adikqimie said...

tahniah!!

✿bieyra dhamira✿ said...

wah..bestnyee...hat nokia to mantopp ar..

eLL said...

weh weh makin meriah laa nuff diaaa

darkbatman said...

tahniah2..pasne usaha lagi.ahaha

tot tot kecik said...

salam..
waah skang sume duk post entri nuff nih..
xaci xaci..cik tot jeles..
sbb cik tot xfhm ngan mende nih..hik hik hik..
~peace~

Syahrul Iman said...

waah..ape rahsianya cikgu..cikgu suruh anak-anak murid klik nuff ke??..hehe

DaHLia said...

wahhh baru 2 bulan dah dapat nuff..sis ni 6,7 bulan baru dpt :)

tarik trafik gegila untuk dapat banyak earning buff tu ok :)

nasikputeh said...

wohh..

uncle nuff sayang die lebey la...

*jelesh*

zaizax said...

erk, bnyk nyahh...
ai xdak sampai mcm tu pon..
takpe tunggu la cuti sem neh, nuff zai naik memuncak muncak hee -motivate-

hiro said...

gua xde pun mxs, selkom,,7e..cmne nk add? ajar2

cik kumbang said...

salam..nuffnang nie cmne ye..sy still xfhm...huhu

sy bawu je join...
bole story kat sy x?...huhu