Nuff sayang saya! :D

Bangun semua..
Assalamualaikum murid-murid :D

Hari ni cikgu taknak cakap banyak.. Cikgu happy sikit lepas tengok acc nuff cikgu. Cikgu tayang gambar sikit murid-murid faham-faham sendiri ye? ;p

Alhamdulillah, hampir dua bulan maCy join nuff ni.. atleast nampak lah sedikit hasil walaupun belum layak get paid..T__T

Klik untuk lihat dgn lebih jelas

Ha.. nampak tak? hee

Mari menyanyi bersama bergembira..
Belum campur kalau dapat hit jackpot encik darkbatman lagi.. kaya ni.. hehe
~berangan je tak pernah bernasib baik lagi.. huhu

$$$$ wahhH~ ;p


p/s : busy sikit.. tengah ada projek..huhu

Comments

lemonade said…
i punya buffered earnings n campaign x bnyak mcm kamu tapi nuff i agak lebat every week. kehkehkeh =) majulah nuff untuk kita bersama. i belanje u. u belanje i. hihi
nursarah said…
nuffnang semakin baik sebab gejala abuse klik sudah dibendung..so sama2 jangan main klik2 untuk buffred yg lebih byk, hehee!
Anonymous said…
wa'alaikumsalam chekgu!!!

hee..lagi best,ftn xphm pun nuffnang nie apa..haha~

~anayilz90~
AMIRA IS MIRA said…
cane leh dpt byk nuff??aja leh??
kayown said…
bnyaknya buffered..nak satu boleh?? he3
hahahaha..sy bru dpt 16 hinggit..nth bila nk dpt 1000 cm cik epal tu ;)
Anonymous said…
This comment has been removed by a blog administrator.
cayolah cikgu macy-memang berbaloi2 lah
keep it up!
thank you gak kepada macy sbb selalu woo dtg kat blog dex yg itam tuu huhuhu-terharuu ;D
teruskan berusaha. selamat maju jaya. macam ucapanpengwetua time hari anugarah cemerlang pulak.
ArONEmZ said…
congratz maCy...ckit2 lama2 jadi bukit :)
ParkAir said…
eh lbh kurang sama je amaun tu ngan aku heheh..
cikwanik said…
wahwah.. slmt bejaya
wah..bestnyee...hat nokia to mantopp ar..
eLL said…
weh weh makin meriah laa nuff diaaa
darkbatman said…
tahniah2..pasne usaha lagi.ahaha
tot tot kecik said…
salam..
waah skang sume duk post entri nuff nih..
xaci xaci..cik tot jeles..
sbb cik tot xfhm ngan mende nih..hik hik hik..
~peace~
Syahrul Iman said…
waah..ape rahsianya cikgu..cikgu suruh anak-anak murid klik nuff ke??..hehe
DaHLia said…
wahhh baru 2 bulan dah dapat nuff..sis ni 6,7 bulan baru dpt :)

tarik trafik gegila untuk dapat banyak earning buff tu ok :)
nasikputeh said…
wohh..

uncle nuff sayang die lebey la...

*jelesh*
zaizax said…
erk, bnyk nyahh...
ai xdak sampai mcm tu pon..
takpe tunggu la cuti sem neh, nuff zai naik memuncak muncak hee -motivate-
hiro said…
gua xde pun mxs, selkom,,7e..cmne nk add? ajar2
cik kumbang said…
salam..nuffnang nie cmne ye..sy still xfhm...huhu

sy bawu je join...
bole story kat sy x?...huhu

Popular posts from this blog

kisah tragedi manis seorang junior 2003

Restoran Ramly Burger

Short Vacation in Penang 2017