Saturday, April 17, 2010

kucing buat hiasan almari

Assalamualaikum and aloha~ (ala-ala katun sakura)

Last thursday my
boyfriend sister and I hang out buat hal release tension. Sis tu, kak eyfa, refer to one of my senior who I'm really close with. Tak kisah la walaupun movie we both tengok ni dah release lame pun tapi maCy still suka la.. but kak eyfa cakap maCy tengok macam tak ada perasaan..T__T Ni movie kami tengok..

Tak suka cerita slow.. nak tengok cerita hantu tak ada yang nak layan..T__T

Ok2, maCy bukan nak share review cerita ni. Tapi nak you all tengok pic kat bawah ni. Agak-agak kucing ni nak apa sebenarnya?

Kucing betul kucing tipu?

Bagus betul. Tak payah beli aksesori rumah dah :)


p/s : sorry tak sempat nak share info or apa-apa yang ilmiah sikit.. sedang bergumbira di rumah.. :D

12 comments:

zaizax said...

hahahaa, macy kalo blk umah, mesti blog update mcm rushing2, tp still nak update kan..
at least, you post the new one compared to me, yg dah seminggu entry tempek kat blog tu

cun gak kucing tu taruk kt situ, jimat takyah g kuching, srawak nak beli arca kucing hee

sueraya said...

macy!!!! sy sk ceritera diatas!
kagum dgn sound effect panggung di tmpat sy
hahaha
anyhow muvie diatas seronok
betul x?
laaayaaannn....:)

meeoow tersebut mahukan privacy
berikan dia sebuah bilik khas yer cik maCy
hehehe

Mr. Firdaus said...

oh.
teringin nak tgok wayang,
namun, apa kan daya.
kat sni tade wayang T_T

chemay said...

alaaa
gi tgk wayang x ajak
T______T

ParkAir said...

kucing tu tengah pura2 jadi tabung tu.. kiut betul.

yott said...

tinggal psn kat sini coz x jmp chatbox..
dpt vios,digi k

shameel Iskandar said...

Tiba2 teringat kt kucing jiran saya yg meningal dunia dek digilis keta saya.

Pacifist said...

mestilah kucing betul...kucing tu tunggu mangsa melintas kot...

Syahrul Iman said...

kucing tu mcm dah bersedia nak buang sesuatu jer..haha

cikwanik said...

kucing tu wat muka cam x puas ati je..

F U N F A B U L O S I T Y said...

macam kene paksa je si kucing duduk situu?
wah..penyembur shieldtox pun ade?haha ;D

rossoneri said...

hahaha, gaya macam nak menerjah tuh.