Sunday, April 25, 2010

Hutang Tag 2-1+1, dan Blog Pilihan


Tahniah diucapkan kepada diri sendiri setelah mendapat Interesting Blog Award dari Syahrul Iman..huh..wujud sedikit perasaan riak dan takbur di situ..sorry ye Encik Iman sebab lambat buat mende nie. biase la. busy dengan hal-hal duniawi yang lain..

**mesti Iman hot je tengok ayat atas ni sebijik dari blog dia, tukar name je.. haha**

dan tag nye pula juga di passkan kepada maCy oleh Che KEchik.. Thanks ya? ^^

Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
Adeh, saket! ~sambil jalan pergi hospital sendiri..

6 orang di hati anda?
Mak, Abah, kesepuluh adik-beradik, abang angkat, akak angkat, kawan2

Anda rasa anda comel?
kalau comel dah tempek banyak gambar kat blog.. ahaha
kan Iman kan? maCy tao maCy ta comel, nape bagi soklan ni? ;p


Single or taken?
Single.. muke relax je.. hehe

Blog yang anda suka?
It depends on the blog's content, their style of writing and on the blogger themselves.. Here I gonna list five..
Qamarguys - banyak maCy boleh belajar dari apa yang ditulis
Abang Pacifist - blog yg sendat dengan ilmu ~maCy ikhlas ni abg.. :)
Dex - idea creative, dan maCy kagum dn dia bab2 semangat berblogging ni..huhu
Darkbatman - walaupun banyak betul masuk bakul angkat sendiri, menarik la blog dia.. hehe
Melz - maCy baru baca tadi and maCy terus jatuh hati..

maCy pentingkan isi, baru rupa parasnya..
tapi depends lah kan rasanya semua blog pun maCy nak baca.. hihi


Adakah bilik anda kemas setiap hari?
Kurang kemas sedikit pada musim exam dan assignment.
maCy rajin ok? huhu

Lagu terakhir yang anda dengar?
isabela - call kawan jap tadi dia tengah karoke.. haha

Last text message
"Ko ni tido je keje."
Kuang asam punye member, dah midnite kot.. huhu

Last phone call
Call tadi la.. last receive call, kakak maCy call petang tadi, borak dengan nephew..

Hari terakhir anda menangis
err.. senin lepas? >.<"

List lima color favorite anda?
1. putih
2. merah
3. hitam
4. purple
5. biru

Orang terakhir yang anda ber YM
Abdullah Zaid, member sekolah

Game yang anda paling suka?
pizza frenzy.. haha
zaman warcarft last main game la..

Adakah anda peminat MCR?
Layan sangat.. tapi sekarang dah insaf.. hihi

Apa perasaan anda jawab tag ni?
banyak nye tag lagi menanti..

Anda rasa tag ini best?
Soklan banyak sangat pun maCy tension jugak. biasalah tak suka exam.. ;p

Tag lagi 10 orang
nah.. semua ni member maCy same cekgu.. dak u tengah final.. takleh kaco..
ilham
furzan
atul
aliaa
sis zayyani
fida
sara
che narb
suhaimi
...

tata~


p/s : 2 post in a day.. usaha menghabiskan hutang tag.. huhu

EDIT : Tulisan biru adalah tambahan dari entry asal :)

10 comments:

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhu, rajin betul jawab tag..
sy punye st0k pun banyak lg tak terjawab tu..

nyway betul ke suka blog sy?
kalu suka ziarah la selalu..hehE.. =)
InsyaAllah, sama2 kita k0ngsikan apa yG kita ada..cari apa yG kita tiada..manusia hidup saling melengkapkan..Thanz yer! sgt2 mGhargainya..

maCy said...

salam..
kasih sesama blogger, 2 yg jawab ;p

amboi.. smpt ag ye.. hihi
insyaAllah.. wlopon tiap kali dtg sne maCy twos jd skema, maCy ttp suka..
sesame street :D

ASaDa RyutaRo said...

oh.. saya tiada dalam list..
*sedih..

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha...

Syahrul Iman said...

x aci2..macy copy paste ayat iman..haha

.zulaikhabukanpenggoda. said...

sy juga sday kerana tade dlm list. :(

asada! poyo je an nak sday. pdhl klw org tag dy, brkurun bwu bls. miahahaha.

.Am-OH-Am. said...

tenkiu maC,terasa bangga sekejap sebab nme sy di atas sekali. mmuuahhhh~

julie penggoda : sila jeles. hahaha.

.zulaikhabukanpenggoda. said...

am, tyh tgu ko sila pon aku dah jeles. bkn stkt jeles. bengang ag ada. :(

Buai Laju-Laju said...

ehem...ehem..macy..

nk ckap TQ byk2..ade jgk nama sy dlm list kamu..

agk la bz dgn asg...lgpn sy kurang update blog..

ade jgk nama sy dlm list awk walaupun last..xkesah pn..

TQ MACY..

tp apebnda award2 ni? xthu la

ramizah said...
This comment has been removed by the author.