off for a week

hai semua


ini adalah entry kosong..


tengok baik2...


kosong ke tak??


kosong takkk?



[kosong]






ini sekadar gambar hiasan. avril lavigne ni sebenarnye sedare bau-bau bacang dengan maCy..


actually, just nak inform yang maCy tak dapat nak jalan-jalan for this whole week.. sorry sangat to blog-blog especially yang rajin singgah lawat maCy.. mesti korang rindu nak tengok mate maCy yang tak bulat ni kan.. huhu

maCy now kat batu pahat tengah buat PBS (pengalaman berasaskan sekolah). as soon as i get back, maCy akan aktif lawat blog you all balik k? sayang korang^^

p/s : tak tahu lah korang sayang maCy ke tak tapi maCy pedulik ape.. sayang korang jugak! :D

Comments

kabilahmerdeka said…
salam dik macy,jaga diri bebaik.jangan jemu nak menyebarkan kebaikan.insan yg baik ialah insan yg mengambil tahu perihal saudaranya.semoga segala urusan dipermudahkan...amin..
sueraya said…
sayg maCy jgk!!! :)
maCy said…
kabilahmerdeka : syukran abg.. doakan yg tbaik utk saya :)

sueraya : i love u more la..huhu
Syahrul Iman said…
padan la cik macy lame menghilang..rupe2nye pegi PBS..

Popular posts from this blog

kisah tragedi manis seorang junior 2003

Restoran Ramly Burger

Short Vacation in Penang 2017