Busy.. Blog ku Terabai~

Oh no! Assignment dah melambak-lambak.. Kalau takat memanggil tak apa. Ni dah asyik berteriak saja. Yelah, mulai minggu ini memang maCy full. Full kenyang best juga tapi ni full sebab pergi trip kelas ke Lanchang, Pahang dan Taman Negara, pastu BIG (Bina Insan Guru). Next, holiday tapi kena honeymoon dengan assignment lagi then straight PBS (Pengalaman Berasaskan Sekolah) pula..

Oh maCy! Ini baru sem 1 dah mula abaikan kebajikan blog kamu ya. Sudah jadi isteri orang nanti entah-entah bertahun langsung tak ada entry! Umur blog kamu ni dah berapa tahun? Kalau dibandingkan dengan kanak-kanak, sudah mula pandai berlari agaknya..

Oh, maCy! Kenapa malas benar kamu menulis? Isk..

Oo.. Banyak alasan, shoppin tak apa pula..

Sekadar gambar hiasan

p/s : maCy akan tetap cuba curi ruang jengah blog kawan-kawan.. jangan risau ya :)

Comments

aieOreo said…
haha..malas menaip entry blog boleh dimaafkan lagi.jangan malas solat sudaahhhh XD
Anonymous said…
student life.. bz memanjang;)
Anonymous said…
aieoreo : isk.. bnde wajib takkan nak tinggal :D

red : itulah.. rasenye lebih 3 tahun lagi nak hadap ni.. huhu
nawal said…
beselah tu student kan giler bz mengalahkan pm..

nice pic!!
Anonymous said…
tu lah pasal.. tgk lah nanti puas jadi cikgu jadi pm plak.. hehe

thx! :D
aNoZ said…
seminggu sekali update pun oke gak. kan? hehe
Anonymous said…
smgu skali? zZz.. ;p
Mohd Fitri said…
hidup sbg student.. camni lah.. hehe
joegrimjow said…
da xbusy
bleh la update2
heheee
Anonymous said…
Mohd fitri : nanti dah abis zaman study bwu rindu blk.. huhu

joegrimjow : insyaAllah akan smpi masa tu :)

Popular posts from this blog

kisah tragedi manis seorang junior 2003

Restoran Ramly Burger

Short Vacation in Penang 2017