Monday, February 22, 2010

Busy.. Blog ku Terabai~

Oh no! Assignment dah melambak-lambak.. Kalau takat memanggil tak apa. Ni dah asyik berteriak saja. Yelah, mulai minggu ini memang maCy full. Full kenyang best juga tapi ni full sebab pergi trip kelas ke Lanchang, Pahang dan Taman Negara, pastu BIG (Bina Insan Guru). Next, holiday tapi kena honeymoon dengan assignment lagi then straight PBS (Pengalaman Berasaskan Sekolah) pula..

Oh maCy! Ini baru sem 1 dah mula abaikan kebajikan blog kamu ya. Sudah jadi isteri orang nanti entah-entah bertahun langsung tak ada entry! Umur blog kamu ni dah berapa tahun? Kalau dibandingkan dengan kanak-kanak, sudah mula pandai berlari agaknya..

Oh, maCy! Kenapa malas benar kamu menulis? Isk..

Oo.. Banyak alasan, shoppin tak apa pula..

Sekadar gambar hiasan

p/s : maCy akan tetap cuba curi ruang jengah blog kawan-kawan.. jangan risau ya :)

10 comments:

aieOreo said...

haha..malas menaip entry blog boleh dimaafkan lagi.jangan malas solat sudaahhhh XD

~ ReD ~ said...

student life.. bz memanjang;)

maCy said...

aieoreo : isk.. bnde wajib takkan nak tinggal :D

red : itulah.. rasenye lebih 3 tahun lagi nak hadap ni.. huhu

nawal said...

beselah tu student kan giler bz mengalahkan pm..

nice pic!!

maCy said...

tu lah pasal.. tgk lah nanti puas jadi cikgu jadi pm plak.. hehe

thx! :D

aNoZ said...

seminggu sekali update pun oke gak. kan? hehe

maCy said...

smgu skali? zZz.. ;p

Mohd Fitri said...

hidup sbg student.. camni lah.. hehe

joegrimjow said...

da xbusy
bleh la update2
heheee

maCy said...

Mohd fitri : nanti dah abis zaman study bwu rindu blk.. huhu

joegrimjow : insyaAllah akan smpi masa tu :)