jawapan yang paling menggembirakan

Assalamualaikum,

Hari ini maCy nak expose 2 benda yang paling maCy suka. Dulu ada kawan sorang kata jangan kasitau dia mahu teka sendiri. Tapi sampai kesudah tak tanya sebab dah lupa. haha
  1. Bintang
  2. ________ >> fill in the blank

Pernah, maCy tanya pada few close ones, 'could you please catch me a star?'. This question maCy just tanya pada bestie, ~not boyfie ok, and those yang rapat sahaja. And i got few answers ;
  1. 'Oh dear, its hard to, but i'll try ok?' ~kind of still satisfied
  2. 'maCy tutup mata, imagine abang catch satu untuk maCy ok?' ~aa? okay...
  3. 'macam mana nak kasi?. ko ni buang tebiat ke?' ~this one, harap je kmceng. cis. haha
  4. the final one. ☆ ★ ☆ he just gave me this :) ~(^^,)
Since i got the forth answer, i never ask anyone else. Whenever i'm down or such in a very good mood, i would ask for the reward from him, 'nak bintang!'

Ok. Bukan sebab maCy jiwang tapi maCy memang suka. And sebenarnya, maCy buat entry ni sebab nak jadikan the place maCy nak simpan semua bintang yang maCy dapat je. ngehehe


****
yang lama sudah tiada~~

stars collection ;D
☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★

★x19 - 19th sept

☆ ★ ☆ multiply by 'banyak2.. banyakbanyakbanyakba
nyakbanyak' - 19th sept

in a good mood. ★★★ utk maC - 25 sept


p/s : to you, sooner or later maCy tau akan dibaca jugak entry ni. thanks lot! jangan kedekut bintang lagi! ;D

Comments

ai na said…
nak bintang? nah!
cik elina said…
maCy,
nak pelangi.

:)
zai said…
bintang?
taik bintang takmo ka macy ?

hepy2 macy in gud mud
maCy said…
ai na :
mane2???


helly :
amat tak romantik! hahaha
maCy said…
cik el :
umm. tunggu bntang xde.. ehee



zai :
ngek. u pon. ta rmantik tau... haha
ishiko said…
kasi macy bantal peluk bentuk bintang la... pastu peluk ketat-ketat k. huhuhu..
.s.o.f.i.a. said…
ada apa pada bintang............??? he he.....
Uruchimaru @ kf said…
jgn bintang 3 sdah..maCy !
iqbalsyarie said…
tak faham sgt.tapi baguslah kalau kamu hepi :)
iemaZAIMAH said…
hellioz,ROFLMAO.

honeystars kt kedai runcit pun ade.kihkihkihkih.

macy,nnt i gapai bintang untuk u.aww~
kalo dapat patrick nak? bintang gak 2.. hihihi...

nway, teringat citer u r beautiful (korea) la macy.. pompuan 2 pom suke bintang.. =)
echah mashuri said…
bintang2 bergmerlapannnn..heeeeeeee
wlupon kita jauh..pandanglah bintang yang sama :)
Poyaty said…
alololo, sweet lohh :D
mAnjuNg said…
nk watpe bintang byk2 syg oii. bkan leh goreng pn.. kih3
ASaDa RyutaRo said…
hahahahaha.. saya hanya gelak. lalalala~
Anonymous said…
Catch a falling star
...Keep it in your pocket
and save it for a rainy day!
nah macy..
☆ ★
☆ ★
☆ ★
☆ ★

kalau rindukan saya..tengok bintang di langit..andai tiada bintang dilangit..cuba hentakkan kaki banyak2 kali dekat lantai..insyaalah..kaki tu ada akan jadi bintang2(lenguh kaki/sengal) heheheh..

ok tak sayang???
MATAHARI said…
oh. aku ada bintang. salam perkenalan. aku si bintang yang femes. iaitu matahari

Popular posts from this blog

kisah tragedi manis seorang junior 2003

Restoran Ramly Burger

Short Vacation in Penang 2017