Saturday, October 28, 2017

Mios Kitchen Memang Puas Hati!

Assalamualaikum.

Sihat tak? Baru ni tekak taknak terima nasi,  lalu mengajak suami ke port western food favourite kami,  Mios Kitchen. 

Kami biasanya ke Mios Kitchen Bandar Kinrara,  tetapi difahamkan terdapat beberapa lagi cawangan Mios Kitchen termasuk di Shah Alam. 

Tak payah cakap banyak,  jom usha gambar makanan di sana. 

Chicken Burito

Maccaroni Cheese

Chicken Grill

Meatball + creamy Mashed Potato, kami minta asingkan gravy sebab nak suap anak

So far,  gravy dia memang one of the best. Mashed potato sangat sedap kerana creamy gravy yang sedap.  Lamb chop juga tidak terlalu liat jadi boleh enjoy.  Air buah setakat ini memang puas hati.  Tak adalah rasa tawar macam sesetengah kedai kan. 

Bab service pun ok. Tempoh menunggu tak lama.  Apa yang paling penting,  tempat bersih. 

So,  kepada yang berdekatan.  Jangan lupa singgah sini insyaallah puas hati!  :)

P/s jemput follow google account maCy,  insyaallah maCy follow semula.  Sedang gali semangat untuk berblogging selalu 😊

No comments: